Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
9 – 11 Φεβρουαρίου 2018

Το πρώτο retreat by Lalita είναι γεγονός! ️
Ένα τριήμερο ταξίδι μόνο για γυναίκες αφιερωμένο στην Αυταγάπη, στα Νέα Ξεκινήματα, στις Θηλυκές Αισθήσεις σε ένα απο τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας με τις πιο εμπνευστικές Οδηγούς!

Έλα να μάθεις, να αναπτυχθείς, να ξεκουραστείς, να αναζωογονηθείς, να γελάσεις, να αγαπήσεις, να ανακαλύψεις, να λάμψεις!
Έλα να ανακαλύψεις την εσωτερική και εξωτερική σου ομορφιά, έλα να αφήσεις πίσω οτι σε κρατάει στο λίγο, αποχαιρετώντας το 2017 και εκφράζοντας τον αυθεντικό θηλυκό εαυτό σου με έμπνευση και χαρά!
Έλα να συνδεθείς και να γνωρίσεις κι άλλες υπέροχες γυναίκες που θέλουν να ζουν τις μέρες τους στο μέγιστο, με νόημα και σκοπό!

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι:
4 διαδραστικά και ιδιαίτερα Workshops αφιερωμένα στην Αυταγάπη:
️ Self Love για να επανακτήσεις τη σχέση με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, τον εαυτό σου!
️ Feminine Senses & Sensual Living για να αφυπνίσεις τον αισθησιασμό και την θηλυκότητα σου, ενεργοποιώντας τις αισθήσεις σου!
️ New Year New Me για να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να θέσεις τα θεμέλια για ένα 2018 γεμάτο απόλαυση, ομορφιά και πληρότητα!
️ Womb Mysteries για να συνδεθείς με το θηλυκό σου κέντρο, όσο ποτέ άλλωτε!

️ Καθοδηγούμενοι οραματισμοί και εργαλεία αναπνοών για να αυξήσεις την γαλήνη και την ευεξία σου!
️ Εσωτερικό Μασάζ για να γνωρίσεις περισσότερο τη δύναμη του εσωτερικού σου εαυτού και να συνδεθείς με το κέντρο σου!
️ Ήσυχο χρόνο με τον αυτό σου για να ηρεμήσεις, να εμπνευστείς, να πας βόλτες στη φύση, να βρεις την ισορροπία σου και να νιώσεις ανείπωτη χαρά!

 2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο, δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο στο μαγικό κτήμα Noosfera Wellness & Retreat Center στην Ορεινή
Κορινθία
 Εξαιρετικά επιλεγμένη πλήρης διατροφή με ειδικά διαμορφωμένα μενού με βιολογικά και σπιτικά προιόντα
 Ροφήματα απο βιολογικά βότανα
 Ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος γαι βαθιά χαλάρωση, ποιοτικό ύπνο και αντιστρές σε υψηλής ποιότητας στρώματα και απλώματα, αρωματισμένα με φυσική λεβάντα απο το κτήμα της Νοόσφαιρας
 Υπέροχα είδη προσωπικής περιποίησης για να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου
 Τα υλικά των Workshops και υπέροχες σημειώσεις για να συνεχίσεις το Self – Love όλη τη χρονιά
 Χαρά, αισθήσεις και εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, οπότε σου προτείνουμε να μην αργήσεις να δηλώσεις συμμετοχή για να κατοχυρώσεις τη θέση σου!
Για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα, στείλε email στο hello@lalitaretreats.gr ή κάλεσε στο 6971755636 (Βασιλική Τσαντίλα).

️ Όπου και αν είσαι, όποια και αν είσαι, έλα μαζί! ️


Share