Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
To διαστημικό τηλεσκόπιο και η όραση του βάθους

Η αστροφυσική έχει ένα θαυμάσιο εργαλείο με παράξενες συνέπειες: το διαστημικό τηλεσκόπιο. Όσο πιο μακριά κοιτάζει ,τόσο πιο πίσω στο χρόνο βλέπει, δηλαδή τόσο περισσότερο πλησιάζει στην αρχή του εκδηλωμένου σύμπαντος.

«Κοιτάζω μακριά» σε ψυχολογικό επίπεδο είναι κάτι ανάλογο: διεισδύω στα βάθη του εαυτού μου πέρα από την επιφανειακή όραση, αναζητώντας τις ψυχολογικές αιτίες της συμπεριφοράς μου αλλά και ακόμα βαθύτερα την Εσωτερική Αρχή της ύπαρξής μου.

Τα Μαθήματα Θαυμάτων ως μέθοδος αυτογνωσίας οδηγούν στο ίδιο ιλιγγιώδες και μαγευτικό ταξίδι απελευθέρωσης από την κοντόφθαλμη όραση και τις στρεβλώσεις του εγώ.

Η ανάπτυξη της αληθινής όρασης που αποκαλύπτει το “Ποιος Είμαι πραγματικά» είναι μια μακριά διαδρομή που εμπεριέχει και τα δύο: συναρπαστικές ανακαλύψεις αλλά και προκλήσεις. Δοκιμασίες του εγώ και άγιες, ευδαιμονικές στιγμές που σταδιακά οδηγούν στην εδραίωση μιας βαθειάς εσωτερικής ασφάλειας και αξίας. Και εξεύρεσης νοήματος, κυρίως.

Τα Μαθήματα Θαυμάτων ξεκινούν με Νέα Ομάδα

Ξεκινήσαμε το ταξίδι της μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων το 1993. Και συνεχίζουμε για 27 χρόνια με συνοδοιπόρους που μας συνόδεψαν για ένα τμήμα του ταξιδιού ή και εξακολουθούν. Κάθε χρόνο τον Οκτώβρη ξεκινάμε για μια νέα χρονιά Μαθημάτων Θαυμάτων με την βεβαιότητα ότι θα ανακαλύψουμε νέα θαυμαστά πράγματα και θα βαθύνουμε την εσωτερική ειρήνη μέσω της συνειδητής σύνδεσης με το Πνεύμα μέσα μας.

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 18:00 ανοίγει η ομάδα Θαυμάτων για νέους συμμετέχοντες.   Αρχικά θα λειτουργήσει διαδυκτιακά μέχρι οι δυσκολίες με τον covid 19 να υποχωρήσουν.

Με τις: Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας
και Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο.

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω Δήλωση Συμμετοχής  για να σας πούμε λεπτομέρειες ή τηλεφωνείστε στο 2109603094 και 6937113537.

Share