Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Από Παρασκευή 9 έως Κυριακή 11 Μαρτίου
Εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο Μυολειτουργικής

Κάνεις άπνοιες, ροχαλίζεις ή τρίζεις τα δόντια όταν κοιμάσαι; Τότε αυτό το εκπαιδευτικό διήμερο είναι για σένα.
Η μυολόγος/οδοντίατρος Δρ Αναστασία Βασιλείου έρχεται στο Κτήμα Νοόσφαιρα για να μας μυήσει στα μυστικά της Μυολειτουργικής και τις θεραπευτικές εφαρμογές της.
Είναι μια  ιατρική μη επεμβατική, εκπαιδευτική θεραπεία η οποία ασχολείται με τις λειτουργίες της αναπνοής – κατάποσης – μάσησης – ύπνου, δηλαδή με τις βασικές καθημερινές μας λειτουργίες τις οποίες κανείς δεν μας δίδαξε πώς να κάνουμε σωστά.
Ανακάλυψε τη σχέση της μάσησης με την ποιότητα του ύπνου σου. Μάθε για το ρόλο που παίζει η γλώσσα και ο χαλινός της και κάνε τις ειδικές αναπνευστικές ασκήσεις που λύνουν πολλά σωματικά προβλήματα. Δυο μέρες γεμάτες από οπτικακουστική εκπαίδευση, μυολειτουργικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά γεύματα και εκπαίδευση ύπνου.

Κόστος: 310€.
Συμπεριλαμβάνονται το σεμινάριο και οι πρακτικές εφαρμογές της Μυολειτουργικής, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρης διατροφή.

Διαφορά μονόκλινου: 40€
.
Στις ανωτέρω τιμές συν 24% φόρος.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

email: info@noosfera.gr

???? Αθήνα : 210 8074654 Κ: 6932 367147

Κράτηση  θέσης – Επιβεβαίωση  κράτησης: Η  επιβεβαίωση  κράτησης  γίνεται  με  κατάθεση  προκαταβολής
στην Τράπεζα Πειραιώς, αρ.λογαρισμού GR7401720210  005021051915874 δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Σε περίπτωση ακύρωσης: έως και 10 μέρες πριν από το προγραμματισμένο σεμινάριο, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την συμψηφίσετε ΜΟΝΟ εντός του τρέχοντος έτους σε οποιοδήποτε ἀλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Noosfera Wellness & Retreat Center, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.

 

 

Share