Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Της Ιουλίας Πιτσούλη

Όλοι, λέγεται, πως έχουμε έναν φύλακα άγγελο αλλά είμαστε πολύ απασχολημένοι για να τον προσέξουμε ή πολύ δύσπιστοι για να τον αντιληφθούμε. Εκείνοι, πάντως, που αποφασίζουν να νιώσουν την παρουσία του αρκεί να κάνουν 5 βήματα. Μάθετε ποια είναι αυτά.

Τα ουράνια αυτά όντα, πλημμυρισμένα καλοσύνη ,αγάπη και πρόθυμα να βοηθήσουν με κάθε τρόπο λέγεται πως επισκέπτονται συχνότερα τη Γη την περίοδο των Χριστουγέννων. Καθώς οι άνθρωποι και κυρίως τα παιδιά τους σκέπτονται περισσότερο αυτές τις μέρες τους προσελκύουν. Σύμφωνα με τη μεταφυσική παράδοση υπάρχουν στρατιές αγγέλων αλλά επίσης ο καθένας μας έχει ένα φύλακα άγγελο. Κάποιοι έχουν νιώσει την παρουσία του σε ορισμένες κρίσιμες ή επικίνδυνες στιγμές. Όλοι όμως, μπορούμε να έχουμε την εμπειρία της επαφής με αυτά τα ουράνια όντα. Υπάρχουν , μάλιστα, 5 βήματα που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά τους.

1. Ζητείστε/Προσκαλέστε/ Επικαλεστείτε

Ο μεγάλος συμπαντικός νόμος της Ελεύθερης Βούλησης, εμποδίζει τα όντα μιας διάστασης να παρέμβουν για να βοηθήσουν όντα άλλης διάστασης εκτός κι αν τους ζητηθεί. Συνεπώς οι άγγελοι μολονότι πρόθυμοι και διαθέσιμοι δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν άμεσα μαζί μας εκτός κι αν τους επικαλεστούμε. Όταν τους ζητάμε βοήθεια ουσιαστικά ανοίγουμε μια πύλη μέσω της οποίας μπορεί να περάσει το επουράνιο Φως τους και να φτάσει ως εμάς! Σύμφωνα με τις μεταφυσικές παραδόσεις όταν θέλουμε να καλέσουμε έναν συγκεκριμένο άγγελο πρέπει να επαναλάβουμε το όνομά του τρεις φορές έτσι ώστε να γίνεται σαφής διάκριση ανάμεσα στο αν απλώς τον σκεπτόμαστε ή αν στ΄ αλήθεια θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή του ζητώντας του βοήθεια.

2. Γαλήνια, Καθαρή Αντίληψη

Οι συναισθηματικές εντάσεις προκαλούν παρεμβολές στην εσωτερική επαφή μας με τους αγγέλους. Τα φορτισμένα συναισθήματα παρεμβάλλονται σαν παράσιτα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Όσο πιο γαλήνιος είναι ο ψυχικός μας κόσμος τόσο καθαρότερη και λεπτομερέστερη θα είναι η εσωτερική επικοινωνία μας. Όταν τα συναισθήματά μας φτάσουν σε ένα υψηλό βαθμό ηρεμίας και γαλήνης μοιάζουν σαν μια κρυστάλλινη αρυτίδωτη λίμνη ή σαν λείος καθρέφτης επιτρέποντας τη διέλευση πληροφοριών με τη μικρότερη δυνατή διαστρέβλωση. Όσο πιο πολύ φτάνουν στο επίπεδο της γαλήνιας ακινησίας τα συναισθήματά μας, τόσο περισσότερο ανοίγει η συνειδητότητά μας. Γι αυτό και έχει λεχθεί « Μείνε ακίνητος και θα γνωρίσεις ότι εγώ είμαι ο Θεός»

3. Άνοιγμα Καρδιάς

Οι άγγελοι πολύ σπάνια εμφανίζονται στο ορατό ή στο ακουστικό πεδίο επειδή βρίσκονται πέρα από το κοινό οπτικοακουστικό φάσμα. Γι αυτό πρέπει εμείς να αναπτύξουμε την ικανότητα «να συντονιζόμαστε» μαζί τους αποσυρόμενοι από τις εξωτερικές αισθήσεις και στρέφοντας την προσοχή μας στις εσωτερικές. Πρόκειται για μια ειδική κατάσταση όπου η καρδιά μας ανοίγει και μπορούμε να συλλάβουμε με εσωτερικό και διαισθητικό τρόπο τον κόσμο που βρίσκεται πέρα από το φάσμα των εξωτερικών αισθήσεων. Στην πραγματικότητα με τον ουράνιο κόσμο συντονιζόμαστε μέσω της καρδιάς μας κι όχι με το νου μας. Όπως και με κάθε τι ,όσο περισσότερο εξασκείστε σ΄ αυτή την «όραση της καρδιάς» τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

4. «Πληρώστε» με τον οβολό της Αγάπης

Μπορείτε να «πληρώσετε» ή , όπως λέει κάποιος χαριτολογώντας ,μπορείτε ακόμα και να «δωροδοκήσετε» τους αγγέλους για να αλληλεπιδρούν περισσότερο μαζί σας, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε το είδος του νομίσματος που είναι πολύτιμο για αυτούς. Το νόμισμα αυτό είναι το μοναδικό που έχει πραγματική ανταλλάξιμη αξία σε όλα τα σύμπαντα σε όλες τις χρονικές στιγμές:είναι η αγάπη. Είναι το μέσον με το οποίο επεκτείνεται η αύρα τους –και η δική σας- λαμπρύνεται η ακτινοβολία τους και η δική σας και επεκτείνεται η Δημιουργία. Η ανταλλαγή της αγάπης είναι το αγαπημένο παιχνίδι των αγγέλων. Στέλνοντάς τους ένα κύμα αγάπης τους προσκαλείτε άμεσα στη ζωή σας. Είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν.

5. Αρμονία Γύρω σας και στο Χώρο σας

Έχετε προσέξει πώς νιώθετε μερικές φορές μπαίνοντας σε ορισμένους παράξενους χώρους; Νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι βαριά και θέλετε να φύγετε το γρηγορότερο ενώ σε άλλους χώρους νιώθετε γαλήνια και ήρεμα και μπορείτε να καθίσετε με τις ώρες; Λέγεται πως και οι άγγελοι νιώθουν επίσης όλα αυτά όταν αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους. Αντίστοιχα έχουν την τάση να προσελκύονται και να «συχνάζουν» σε μέρη όπου οι δονήσεις είναι καλές και θετικές κι όπου επικρατεί αρμονία και θετικά συναισθήματα. Αν λοιπόν θέλετε την αγγελική παρουσία γύρω σας κάνετε το χώρο σας μια «αγγελική όαση» για αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για την ατμόσφαιρα που δημιουργείτε εσείς ως άτομο. Εκπέμποντας γαλήνη, αρμονία και αγάπη, μιλώντας γλυκά και ήρεμα, γεμίζοντας το χώρο σας με όμορφα αντικείμενα, απαλή μουσική, αρώματα , φυτά και κυρίως αγάπη γίνεστε αυτόματα πόλος έλξης ανθρώπων αλλά και αγγέλων. Και έτσι ανακαλύπτετε τελικά τον σκοπό της ζωής σας που δεν είναι άλλο από την επέκταση της Αγάπης.

Share