Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από Αθήνα:

Οδικώς:
Ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών –Πατρών και βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Ξυλόκαστρο. Ο δρόμος θα σας οδηγήσει σε έναν κυκλικό κόμβο (μικρή πλατεία) .
Προσοχή :ΜΗΝ πάτε προς Τρίκαλα. Κάντε το γύρο της πλατείας και συνεχίστε προς Ξυλόκαστρο.
Θα φτάσετε  σε μια διασταύρωση όπου δεξιά πάει προς κέντρο Ξυλοκάστρου και αριστερά προς Πάτρα. Ακολουθείστε την κατεύθυνση αριστερά, προς Πάτρα. (Αυτή είναι η παλιά εθνική προς Πάτρα). Συνεχίσετε για  περίπου 7,5 χιλιόμετρα περνώντας τις περιοχές Καμάρι και Λουτρό. Στο τέλος του Λουτρού  θα δείτε (προς τη μεριά της θάλασσας) μια πινακίδα με την ένδειξη Άνω Λουτρό , Κορφιώτισσα, Βρυσούλες.
Στρίβετε αριστερά και ανεβαίνετε στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε  ταμπέλα με την ένδειξη ῾Κτήμα Νοόσφαιρα᾽ κι ένα τόξο που δείχνει να στρίψετε αριστερά  (προσοχή στην στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι).
Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει στο συγκρότημα των ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα όπου θα σας καλωσορίσουμε με χαρά.

Σημαντική Επισήμανση: μετά την έξοδό σας από την εθνική προς Ξυλόκαστρο ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε navigator διότι πιθανόν θα σας στείλει από το Τρίκαλα που δείχνει μεν συντομότερος στον χάρτη αλλά είναι σε πολύ κακή κατάσταση και αδιάβατος. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες και θα φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια στην πόρτα μας.

Με τον προαστιακό:
Δείτε τα δρομολόγια (είναι ανά μία ώρα) στον πίνακα της σελίδας Δρομολόγια Προαστιακού

Από Πάτρα: 

Οδικώς:
pos-na-erthete

Ακολουθείτε την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Περνάτε το Δερβένι, τη Λυκοποριά και τα Πιτσά και φτάνετε στο Κάτω Λουτρό.  Εκεί αναζητήστε την πινακίδα Άνω Λουτρό . Στρίβετε δεξιά και ανεβαίνετε  στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα. Θα περάσετε διαδοχικά από το Άνω Λουτρό, και την Κορφιώτισσα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε δεξιά την ταμπέλα με την ένδειξη ῾Κτήμα Νοόσφαιρα᾽ κι ένα τόξο που δείχνει να στρίψετε αριστερά σε περίπου 10 μ. (προσοχή στη στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι). Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει μπροστά στο συγκρότημα ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Κτήμα Νοόσφαιρα τηλέφωνα επικοινωνίας:
27430 27451-452  κιν. 6932367147 & 6937113537

Share