Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από Αθήνα:

Οδικώς:
Από την εθνική οδό Αθηνών –Πατρών  βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Ξυλόκαστρο. Ο δρόμος θα σας οδηγήσει σε έναν κυκλικό κόμβο (μικρή πλατεία) . Προσοχή :ΜΗΝ πάτε προς Τρίκαλα.
Κάντε το γύρο της πλατείας και συνεχίστε προς Ξυλόκαστρο.

 Λίγο πιο κάτω θα συναντήσετε μια πινακίδα με την ένδειξη : Δερβένι, Λυκοποριά (κατεύθυνση αριστερά) και Ξυλόκαστρο (κατεύθυνση δεξιά). Ακολουθείστε την κατεύθυνση αριστερά. (Αυτή είναι η παλιά εθνική προς Πάτρα).

Συνεχίσετε για  περίπου 7,5 χιλιόμετρα περνώντας τις περιοχές Καμάρι και Λουτρό. Στο τέλος του Λουτρού  θα δείτε (προς την μεριά της θάλασσας) μια πινακίδα με την ένδειξη Άνω Λουτρό, Κορφιώτισσα, Βρυσούλες.
Στρίβετε αριστερά και ανεβαίνετε στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε πινακίδα με την ένδειξη Κτήμα Νοόσφαιρα για  να στρίψετε αριστερά  (προσοχή στην στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι).
Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει στο συγκρότημα των ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα όπου θα σας καλωσορίσουμε με χαρά.

Σημαντική Επισήμανση: μετά την έξοδό σας από την εθνική προς Ξυλόκαστρο ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε navigator (GPS) διότι πιθανόν θα σας στείλει από το Τρίκαλα που δείχνει μεν συντομότερος στον χάρτη αλλά είναι σε πολύ κακή κατάσταση και αδιάβατος. Αν οπωσδήποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε GPS βάλτε διαδρομή προς Νέες Βρυσούλες μέσω Λουτρού. ‘Η βάλτε τις σκόλουθες συντεταγμένες για google map:
38°04’10.2″N 22°31’11.6″E

Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες και θα φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια στην πόρτα μας.

Με τον προαστιακό:
Δείτε τα δρομολόγια (είναι ανά μία ώρα) στον πίνακα της σελίδας Δρομολόγια Προαστιακού

Από Πάτρα: 

Οδικώς:
pos-na-erthete

Ακολουθείτε την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Περνάτε το Δερβένι, τη Λυκοποριά και τα Πιτσά και φτάνετε στο Κάτω Λουτρό.  Εκεί αναζητήστε την πινακίδα Άνω Λουτρό . Στρίβετε δεξιά και ανεβαίνετε  στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα. Θα περάσετε διαδοχικά από το Άνω Λουτρό, και την Κορφιώτισσα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε δεξιά την ταμπέλα με την ένδειξη ῾Κτήμα Νοόσφαιρα᾽ κι ένα τόξο που δείχνει να στρίψετε αριστερά σε περίπου 10 μ. (προσοχή στη στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι). Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει μπροστά στο συγκρότημα ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Συντεταγμένες για google map:

38°04’10.2″N 22°31’11.6″E

Κτήμα Νοόσφαιρα τηλέφωνα επικοινωνίας:
27430 27451-452  κιν. 6932367147 & 6937113537

Share