Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από Αθήνα:

Οδικώς:
Ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών –Πατρών και βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Ξυλόκαστρο. Ο δρόμος θα σας οδηγήσει σε έναν κυκλικό κόμβο (μικρή πλατεία) με διάφορες κατευθύνσεις.
ΜΗΝ πάτε προς Τρίκαλα. Ακολουθείστε την πικακίδα (κατεύθυνση) Ξυλόκαστρο.
Ο δρόμος θα σας οδηγήσει σε μια διασταύρωση όπου δεξιά πάει προς κέντρο Ξυλοκάστρου και αριστερά προς Πάτρα. Ακολουθείστε την κατεύθυνση προς Πάτρα.
Θα συνεχίσετε για  περίπου 4,5 χιλιόμετρα και θα περάσετε τις περιοχές Καμάρι και Λουτρό.
Στο τέλος του Λουτρού  θα δείτε (προς τη μεριά της θάλασσας) μια ταμπέλα με την ένδειξη Άνω Λουτρό , Κορφιώτισσα, Βρυσούλες.
Στρίβετε αριστερά και ανεβαίνετε  στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα.  Θα περάσετε διαδοχικά από το Άνω Λουτρό και την Κορφιώτισσα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε  δεξιά την ταμπέλα με την ένδειξη ῾Κτήμα Νοόσφαιρα᾽ κι ένα τόξο που δείχνει να στρίψετε αριστερά σε περίπου 10 μ.(προσοχή στη στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι). Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει μπροστά στο συγκρότημα ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Με τον προαστιακό:
Δείτε τα δρομολόγια (είναι ανά μία ώρα) στον πίνακα της σελίδας Δρομολόγια Προαστιακού

Από Πάτρα: 

Οδικώς:
pos-na-erthete

Ακολουθείτε την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Περνάτε το Δερβένι, τη Λυκοποριά και τα Πιτσά και φτάνετε στο Κάτω Λουτρό.  Εκεί αναζητήστε την πινακίδα Άνω Λουτρό . Στρίβετε δεξιά και ανεβαίνετε  στο βουνό 11,5 χιλιόμετρα. Θα περάσετε διαδοχικά από το Άνω Λουτρό, και την Κορφιώτισσα. Μόλις μπείτε στις Βρυσούλες, στην αρχή του χωριού, θα δείτε δεξιά την ταμπέλα με την ένδειξη ῾Κτήμα Νοόσφαιρα᾽ κι ένα τόξο που δείχνει να στρίψετε αριστερά σε περίπου 10 μ. (προσοχή στη στροφή εάν έχετε χαμηλό αμάξι). Στρίβετε όλο αριστερά και το δρομάκι θα σας οδηγήσει μπροστά στο συγκρότημα ξύλινων κτηρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Κτήμα Νοόσφαιρα τηλέφωνα επικοινωνίας:
27430 27451-452  κιν. 6932367147 & 6937113537

Share