Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

15μερες Ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων

Για 24η χρονιά συνεχίζουμε τις ομάδες μελέτης Μαθημάτων Θαυμάτων. Οι βαθειά θεραπευτικές ιδέες για τις δύσκολες σχέσεις και τις εσωτερικές συγκρούσεις είναι το αντικείμενο των Ομάδων Μελέτης που συναντιούνται κάθε 15μέρες. Μια διαδρομή αφύπνισης της αλήθειας μέσα μας και της λυτρωτικής συγχώρεσης.


Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο : Αυτό που λείπει και η Λάμπα Θυέλλης

Τρίωρο διαδικτυακό σεμινάριο με την Ιουλία Πιτσούλη στηριγμένο στο βιβλίο της «Έρως και Ψυχή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.


Εξερεύνηση της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®, 8 – 10 Οκτωβρίου 2021, Διαδικτυακά

Εμπειρίες εξαιρετικά διευρυμένης κατάστασης συνείδησης, ενδυνάμωσης της συγκέντρωσης, της διαίσθησης, της έμπνευσης, με ήχους τεχνολογίας Hemi-Sync®, από το Ινστιτούτο Monroe.


Σεμινάριο Συγχώρεση – Αθώωση με τα Μαθήματα Θαυμάτων, Οκτώβριος 23 & 24, 2021

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Για να είστε υγιείς και χαρούμενοι: Συγχωρέστε.


Γραφτείτε στην λίστα αναμονής για το Σεμινάριο “το Πέρασμα”

Για εσάς που δεν προλάβατε να εγγραφείτε στο σεμινάριο «Το Πέρασμα» υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας θέσης.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ! Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ !Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα Μαθήματα Θαυμάτων και στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.


Πρωτοχρονιάτικο Σεμινάριο στο Κτήμα Νοόσφαιρα: ‘Ανοιγμα της καρδιάς στην αγάπη

Σας προσκαλούμε να υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά!
Στο μαγευτικά στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα συνδυάζουμε την πρωτοχρονιάτικη γιορτή με το σεμινάριο Άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη.


Αποκάλυψη και Μαθήματα Θαυμάτων

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη ως επανόρθωση της σχέσης με την Αγάπη Είναι μέσα από την πολύχρονη μελέτη και εξάσκηση με τα Μαθήματα Θαυμάτων που άλλαξε ριζικά η κατανόησή μας για το βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη. ‘Οχι μόνο δεν είναι προφητικό, πώς άλλωστε θα ήταν αφού ο κόσμος έξω είναι προβολή του μέσα, αλλά είναι […]


Το μήνυμα της Ανάστασης

Πώς μέσα στις 7 μέρες του Πάσχα μπορούμε να εκδηλώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;


Επίκτητος, Επίκουρος κι αγκινάρες με αρακά!

Αν καταφέρουμε να απαλλαγούμε από την πεποίθηση ότι τα πράγματα πρέπει να έρχονται όπως τα επιθυμούμε τότε ακαριαία ο πόνος θα σταματήσει. Το ζητούμενο είναι να είμαστε ευτυχείς, όχι να υποτάξουμε τον κόσμο στα θέλω μας.