Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Θέλω να νοιώθω ασφαλής – Δωρεάν on line πρόγραμμα

5 Απριλίου 2020, On line

Κάθε εξωτερική πρόκληση και κάθε εσωτερική ταραχή είναι σαν ένα δόρυ που έρχεται κατά πάνω σου. Τώρα έχεις δύο επιλογές. Να επιλέξεις ανάμεσα στον φόβο ή την αγάπη. Αν θέλεις να νοιώθεις ασφαλής, τι θα επιλέξεις;


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 9 έως Κυριακή 10 Μαίου 2020

Η συγχώρεση δεν είναι άρνηση, δεν είναι να δώσεις χάρη, δεν είναι να ξεχάσεις, δεν είναι άφεση αμαρτιών.
Να μην συγχωρεί κάποιος δεν είναι απλά έλλειψη συγχώρεσης. Είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός ετεροχρονισμένων αρνητικών συναισθημάτων.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΗΣ-13 & 14 Ιουνίου 2020

13 - 14 Ιουνίου 2020

Πού βρίσκεται ο ασφαλής τόπος δύναμης; Πώς μπορώ να φτάσω και να παραμείνω εκεί;


4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

2 - 5 Ιουλίου 2020

Εντατικό τετραήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.


YOGA THERAPY GREECE 2020, July 10-August 2

10 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2020

400 HOURS YOGA THERAPY TRAINING By an experienced Certified Yoga Therapist of YOGA THERAPY GREECE. The most intensive and complete Yoga Therapy Diploma in Europe. Uniquely the 400 hours course includes 254 contact hours. 200 hours in the 3 weeks and the rest spread over 10 months via 12 webinars and ongoing mentoring through the internet.


Εναλλακτικές Διακοπές και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-SyncHemi-Sync®- The Monroe Institute

Πέμπτη 6 - 9 Αυγούστου 2020

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, θάλασσα, χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


7 Μέρες Κάθαρσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων

22 έως 29 Αυγούστου 2020

7μερο retreat στο Κτήμα Νοόσφαιρα αφιερωμένo στην ψυχική κάθαρση από τα χρόνια παράπονα, τους αποθηκευμένους θυμούς και την εμμονή στα παλιά τραύματα.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 26 έως Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους πέρα από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

23 - 25 Οκτωβρίου 2020

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ & Soul Retrieval

Παρασκευή 4 έως Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Στην Μεγάλη Συμπερίληψη η παραδοσιακή σαμανική «διάσωση» ψυχών συναντά τη σύγχρονη ψυχολογία σε ένα βιωματικό σεμινάριο που μαζεύει τα κομμάτια μας και μας σηκώνει ξανά στα πόδια μας όρθιους, πλήρεις και δυνατούς. Ό,τι κι αν έχουμε αντιμετωπίσει!