Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

15μερες Ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων

14 Οκτωβρίου 2021

Για 24η χρονιά συνεχίζουμε τις ομάδες μελέτης Μαθημάτων Θαυμάτων. Οι βαθειά θεραπευτικές ιδέες για τις δύσκολες σχέσεις και τις εσωτερικές συγκρούσεις είναι το αντικείμενο των Ομάδων Μελέτης που συναντιούνται κάθε 15μέρες. Μια διαδρομή αφύπνισης της αλήθειας μέσα μας και της λυτρωτικής συγχώρεσης.


Εξερεύνηση της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®, 15 – 17 Οκτωβρίου 2021, Διαδικτυακά

Παρασκευή 15 - Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Εμπειρίες εξαιρετικά διευρυμένης κατάστασης συνείδησης, ενδυνάμωσης της συγκέντρωσης, της διαίσθησης, της έμπνευσης, με ήχους τεχνολογίας Hemi-Sync®, από το Ινστιτούτο Monroe.


Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο : Αυτό που λείπει και η Λάμπα Θυέλλης

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 7:00μμ-10:00μμ

Τρίωρο διαδικτυακό σεμινάριο με την Ιουλία Πιτσούλη στηριγμένο στο βιβλίο της «Έρως και Ψυχή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.


Σεμινάριο Συγχώρεση – Αθώωση με τα Μαθήματα Θαυμάτων, Οκτώβριος 23 & 24, 2021

23 - 24 Οκτωβρίου 2021

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Για να είστε υγιείς και χαρούμενοι: Συγχωρέστε.


Γραφτείτε στην λίστα αναμονής για το Σεμινάριο “το Πέρασμα”

Δεκέμβριος 2021

Για εσάς που δεν προλάβατε να εγγραφείτε στο σεμινάριο «Το Πέρασμα» υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας θέσης. 


Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα Μαθήματα Θαυμάτων και στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ! Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ !Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα Μαθήματα Θαυμάτων και στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.


Πρωτοχρονιάτικο Σεμινάριο στο Κτήμα Νοόσφαιρα: Άνοιγμα της καρδιάς στην αγάπη

31 Δεκεμβρίου 2021-2 Ιανουαρίου 2022

Σας προσκαλούμε να υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά!
Στο μαγευτικά στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα συνδυάζουμε την πρωτοχρονιάτικη γιορτή με το σεμινάριο Άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη.