Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Η κρυφή επιρροή τού οικογενειακού σας δέντρου στις σχέσεις και στο επάγγελμά σας – 25 & 26 Μαρτίου

25 Μαρτίου - 26 Μαρτίου 2023

Από Σάββατο 25 Μαρτίου έως Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 Γνωρίστε τις κρυφές επιρροές του οικογενειακού σας δένδρου και ανακαλύψτε
 πώς επιδρούν στη ζωή σας και στα μέλη της οικογένειάς σας για τουλάχιστον τρεις γενιές Θα μπορούσες να φανταστείς πως οι επιλογές και οι εμπειρίες των προγόνων σου επιδρούν ασυνείδητα στις δικές σου επιλογές; Η έρευνα δείχνει […]


Συνάντησε τον Ηρακλή! Τον ήρωα μέσα σου. Σεμινάριο προσωπικής ενδυνάμωσης 6 -9 Απριλίου 2023

6 -9 Απριλίου 2023

Ένας ήρωας ζει μέσα σου. Έχει το όνομά σου. Γνώρισε τον! Ανακάλυψε το Ελληνικό αρχέτυπο του Ηρακλή που ζει στην ψυχή σου σε αυτό το βαθιά βιωματικό σεμινάριο που ενεργοποιεί τις Ηράκλειες δυνάμεις σου και σε οδηγεί σε 12 άθλους με αληθινές λύσεις ζωής.


Εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα 15 & 16 Απριλίου 2023

15-16 Απριλίου 2023

  Άνοιξη στην ορεινή Κορινθία και εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα  wellness & retreat center. Τι σημαίνει εναλλακτικό Πάσχα; Σημαίνει όλα όσα προσφέρει το παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα αλλά και  συμμετοχή στα ειδικά προγράμματα ευεξίας και ενδυνάμωσης που έχουμε ετοιμάσει. Το Πασχαλινό πακέτο που προσφέρει φέτος το Κτήμα Νοόσφαιρα περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, παραδοσιακό δείπνο το Μ. […]


Σεμινάριο Εξερεύνησης της Συνειδητότητας με τεχνολογία ήχων του Ινστιτούτου Monroe. 22-23 Απριλίου 2023

22-23 Απριλίου 2023

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Σεμινάριο Συγχώρεση – Αθώωση με τα Μαθήματα Θαυμάτων 6- 7 Μαίου 2023

Σάββατο 6 έως Κυριακή 7 Μαίου 2023

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που συγχωρούν ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μειώνουν δραστικά το άγχος τους και αυξάνουν τα επίπεδα της ευτυχίας τους. « Μια δυναμική εμπειρία συνάντησης με το καθαρότερο κομμάτι του εαυτού μου, όχι με θεωρίες αλλά με αληθινό βίωμα. Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά και την αλήθεια που αγγίξανε την ψυχή μου»


Το δευτερόλεπτο του πεπρωμένου! Κτήμα Νοόσφαιρα 26-28 Μαίου 2023

26 - 28 Μαίου 2023

Σοβαρές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πως οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ασυνείδητα δευτερόλεπτα πριν τις πληροφορηθούμε συνειδητά. Αυτό σημαίνει πως τα αθέατα παρασκήνια του νου μας γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς για εμάς και για το περιβάλλον μας και καθορίζουν εν αγνοία μας το πεπρωμένο μας.


Ενεργοποίηση και σταθεροποίηση του Επιλογέα -Κτήμα Νοόσφαιρα 10 & 11 Ιουνίου 2023

10-11 Ιουνίου 2023

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου ενεργοποιούμε τον Επιλογέα  στο νου μας. Τον ξυπνάμε και τον καλούμε σε δράση! Για να βγούμε από το τέλμα. Και για να περιορίσουμε τα πισωγυρίσματα σε ό,τι δεν θέλουμε πια στη ζωή μας.


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 7 – 9 Ιουλίου 2023

Παρασκευή 7- Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών.


Σεμινάριο Συγχώρεσης -Αθώωσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων – 30/9 -1/10 2023

30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2023

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα είπες κι έκανες αλλά και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Και κάνε ένα βήμα περισσότερο: ανακάλυψε την Συγχώρεση των Μαθημάτων Θαυμάτων που οδηγεί στην πλήρη λύτρωση.


Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

“Εάν περιμένεις να πεθάνεις όταν πεθάνεις, θ᾽απογοητευθείς”…Θέλετε να γνωρίσετε τι πραγματικά είναι ο “θάνατος“; Θέλeτε να βοηθήσετε αγαπημένους σας που κάνουν το πέρασμα στην άλλη διάσταση ύπαρξης; Θέλετε ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το πέρασμα στην άλλη κατάσταση συνείδησης; ‘Ενα προχωρημένο σεμινάριο που σου δίνει την ευκαιρία να…