Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Εναλλακτικές Διακοπές και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Πέμπτη 1 - 4 Αυγούστου 2019

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, θάλασσα, χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ME ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

5 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου 2019

Μπορείτε να έρθετε για δύο ημέρες ή για όσες θέλετε στην περίοδο από 5 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου. Το απόγευμα μελετάμε τα Μαθήματα Θαυμάτων ανοίγοντας την καρδιά και το νου μας στην μεταμορφωτική επίδραση των ιδεών που είναι πλημμυρισμένες από την νοημοσύνη της αγάπης.


7 Μέρες Κάθαρσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων

24 - 31 Αυγούστου 2019

7μερο retreat στο Κτήμα Νοόσφαιρα αφιερωμένo στην ψυχική κάθαρση από τα χρόνια παράπονα, τους αποθηκευμένους θυμούς και την εμμονή στα παλιά τραύματα.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΗΣ!

28 - 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ό,τι κι αν γίνεται έξω ό,τι κι αν γίνεται μέσα σου, υπάρχει τρόπος να νιώθεις ασφαλής; Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σου δείξει ότι υπάρχει!


The Gateway Voyage – 2019, 02 – 08 Νοεμβρίου

2019, 02 - 08 Νοεμβρίου

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 9 έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους.
Η συγχώρεση δεν είναι άρνηση, δεν είναι να δώσεις χάρη, δεν είναι να ξεχάσεις, δεν είναι άφεση αμαρτιών.
Να μην συγχωρεί κάποιος δεν είναι απλά έλλειψη συγχώρεσης. Είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός ετεροχρονισμένων αρνητικών συναισθημάτων.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Παρασκευή 15 - 17 Νοεμβρίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνεις να επικοινωνείς με την διαίσθησή σου, την δημιουργικότητά σου και συνδέεσαι με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανακαλύπτεις νέες στρατηγικές και νέα αντίληψη για την ζή σου…