Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

RETREAT ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

24-26 Ιανουαρίου 2020

Ένα retreat σιωπής, διαλογισμού, προσευχής και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων.
Επίσης, ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος με ήχους Hemi-Sync® στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.


WINTER YOGA RETREAT with NEFELI 31/1/2020

31 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020

Ο χειμώνας δημιουργεί τις συνθήκες για εσωστρέφεια και εμείς δεν έχουμε παρα να ακολουθήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να ανακαλύψουμε την ομορφιά του. Εσωστρεφείς αλλά όχι μόνοι, θα πάμε βόλτες στη φύση, θα απολαύσουμε την θέα, το τζάκι, την παρέα και τον εαυτό μας και θα δώσουμε χώρο έτσι ώστε όλα αυτά να αφομοιωθούν μέσα από τις πρακτικές μας που θα είναι δημιουργικές και σε πολλές ταχύτητες. 


7 – 9 February 2020 “Awakened relating”

7 - 9 February 2020

These  series of workshops are for couples and individuals, who would like to learn how to relate consciously, how to share their life without losing themselves; without trying to fill up their inner emptiness with their partner; without being afraid to live in their Heart!


Η Μυστική Οδύσσεια σε Βιωματικό Σεμινάριο!

28 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2020

Μια Μοναδική Επική πορεία με Εμπειρίες που δεν έχεις ξαναζήσει! Σε όποιο σημείο της ζωής κι αν βρίσκεσαι, το έπος της Οδύσσειας είναι το έπος της ζωής σου.


Μάθετε όσα αποκαλύπτει το Γενεόγραμμά σας

Από Σάββατο 7 Μαρτίου έως Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Γνωρίστε την τεχνική που αποκαλύπτει τα μυστικά του οικογενειακού σας δένδρου και ανακαλύψτε πώς επιδρούν στη ζωή σας τα μέλη της οικογένειάς σας για τουλάχιστον τρεις γενιές πίσω.


The Gateway Voyage – 2020, 29 March – 04 April

29 Μαρτίου- 04 Απριλίου 2020

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

Mεγ. Παρασκευή 17 έως Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020

Μόνοι ή με συντροφιά; Ελάτε να περάσουμε ένα εναλλακτικό Πάσχα μαζί. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με φιλόξενη παρέα και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 9 έως Κυριακή 10 Μαίου 2020

Η συγχώρεση δεν είναι άρνηση, δεν είναι να δώσεις χάρη, δεν είναι να ξεχάσεις, δεν είναι άφεση αμαρτιών.
Να μην συγχωρεί κάποιος δεν είναι απλά έλλειψη συγχώρεσης. Είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός ετεροχρονισμένων αρνητικών συναισθημάτων.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΗΣ-13 & 14 Ιουνίου 2020

13 - 14 Ιουνίου 2020

Πού βρίσκεται ο ασφαλής τόπος δύναμης; Πώς μπορώ να φτάσω και να παραμείνω εκεί;


4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

2 - 5 Ιουλίου 2020

Εντατικό τετραήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.