Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 9 έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους.
Η συγχώρεση δεν είναι άρνηση, δεν είναι να δώσεις χάρη, δεν είναι να ξεχάσεις, δεν είναι άφεση αμαρτιών.
Να μην συγχωρεί κάποιος δεν είναι απλά έλλειψη συγχώρεσης. Είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός ετεροχρονισμένων αρνητικών συναισθημάτων.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Παρασκευή 15 - 17 Νοεμβρίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνεις να επικοινωνείς με την διαίσθησή σου, την δημιουργικότητά σου και συνδέεσαι με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανακαλύπτεις νέες στρατηγικές και νέα αντίληψη για την ζή σου…


6 – 8 Δεκεμβρίου 2019, Σεμινάριο “το Πέρασμα”

6 - 8 Δεκεμβρίου 2019

Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.


ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

23 Δεκεμβρίου 2019- 2 Ιανουαρίου 2020

Αν έχετε παρέα ελάτε μαζί. Αν είστε μόνοι μια ζεστή παρέα σας περιμένει.
Ζήστε αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο παραμυθένια στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα σε μια γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα με αναμμένα τζάκια, εξαιρετικό φαγητό και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα.


7 – 9 February 2020 “Awakened relating”

7 - 9 February 2020

These  series of workshops are for couples and individuals, who would like to learn how to relate consciously, how to share their life without losing themselves; without trying to fill up their inner emptiness with their partner; without being afraid to live in their Heart!


Επική Επιστροφή στην Ιθάκη της ψυχής σου: 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020

28 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2020

Μια Μοναδική Επική πορεία με Εμπειρίες που δεν έχεις ξαναζήσει! Σε όποιο σημείο της ζωής κι αν βρίσκεσαι, το έπος της Οδύσσειας είναι το έπος της ζωής σου.


The Gateway Voyage – 2020, 01 – 07 March

2020, 01 - 07 Mαρτίου

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.