Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 4 έως Κυριακή 5 Μαίου

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

8 - 9 Ιουνίου 2019

Υπάρχει πράγματι κάποιος εσωτερικός Οδηγός που είναι πάντα πλάι μας, πάντα κοντά μας; Η απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγοντας την πύλη επικοινωνίας με τον μονιμότερο σύντροφό σου: τον εσωτερικό οδηγό σου.


UNFOLDING THE MASCULINE CORE

21 - 23 June 2019

Men today are searching for a high sense of identity and purpose that will nourish their life with passion and embolden integrity.


4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

25 - 28 Ιουλίου 2019

Εντατικό τετραήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.


Εναλλακτικές Διακοπές και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Πέμπτη 1 - 4 Αυγούστου 2019

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, θάλασσα, χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Παρασκευή 15 - 17 Νοεμβρίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνεις να επικοινωνείς με την διαίσθησή σου, την δημιουργικότητά σου και συνδέεσαι με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανακαλύπτεις νέες στρατηγικές και νέα αντίληψη για την ζή σου…