Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Σβήσε τη μνήμη του πόνου με δύο δραστικές τεχνικές : 10 – 11 Ιουνίου

Σάββατο 10 - Κυριακή 11 Ιουνίου

Σαββατοκύριακο ολικής επανεκκίνσης! Μέσω εφαρμοσμένης κινησιολογίας με την τεχνική της ανάκλησης συναισθηματικού στρες και με τεχνικές  της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και των Εκφραστικών τεχνών, θα «σβήσουμε την μνήμη » ψυχοσωματικών τραυμάτων σε νευρολογικό επίπεδο. Πάρτε τα εργαλεία που θα σας συνοδέψουν στην καθημερινότητά σας και κάνετε μια επανεκκίνηση!


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 7 – 9 Ιουλίου 2023

Παρασκευή 7- Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών.


Διευρυμένη συγχώρεση-αθώωση : Εαυτέ μου, επιτέλους σε ξαναβρίσκω! 24-27 ΑυγούστουΚτήμα Νοόσφαιρα

24-27 Αυγούστου

Ένα τετραήμερο ψυχικής αναγέννησης με την θεραπευτική συγχώρεση των Μαθημάτων Θαυμάτων. Πρόσφερε αυτές τις μέρες αποκλειστικά  σε σένα και στην αποκατάσταση της σχέσης σου με τον εαυτό σου. Aνακουφίσου από την  απαλότητα της αθώωσης, όπως προτείνεται από τα Μαθήματα Θαυμάτων, σε ένα 4 ήμερο σεμινάριο διευρυμένης συγχώρεσης στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα  wellness & retreat center […]


«Θα ήθελα να έχω ειρήνη αντί γι αυτό.» 2-3 Σεπτεμβρίου Κτήμα Νοόσφαιρα

2-3 Σεπτεμβρίου 2023

Κι όμως έχεις επιλογή! Ακόμα κι αν νιώθεις ότι ταλαιπωρείσαι από τις σχέσεις ή τις σκέψεις σου ή και από τις συνθήκες της ζωής  σου, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι οι εξωτερικές καταστάσεις σε βασανίζουν, υπάρχει διαφυγή.


Τα δευτερόλεπτα που κρίνουν το πεπρωμένο σου! Κτήμα Νοόσφαιρα 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου

30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2023

Σοβαρές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πως οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ασυνείδητα δευτερόλεπτα πριν τις πληροφορηθούμε συνειδητά. Αυτό σημαίνει πως τα αθέατα παρασκήνια του νου μας γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς για εμάς και για το περιβάλλον μας και καθορίζουν εν αγνοία μας το πεπρωμένο μας.


Retreat Σιωπής και συνειδητού ονειρέματος 13 -15 Οκτωβρίου

13-15 Οκτωβρίου 2023

Εάν έχεις ανάγκη να κάνεις ειρήνη με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να μάθεις έναν τρόπο να παίρνεις στοχαστική απόσταση από όσα σε ταράζουν τότε το  retreat σιωπής, διαλογισμού, προσευχής και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων είναι φτιαγμένο για σένα.


Σεμινάριο Συγχώρεσης/Αθώωσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων – 11 & 12/11 2023

11 -12 Νοεμβρίου 2023

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα είπες κι έκανες αλλά και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Και κάνε ένα βήμα περισσότερο: ανακάλυψε την Συγχώρεση των Μαθημάτων Θαυμάτων που οδηγεί στην πλήρη λύτρωση.


GATEWAY VOYAGE – Βιωματικό 6ημερο Σεμινάριο με ήχους Hemi-Sync® 18 – 24 Νοεμβρίου 2023

18 - 24 Νοεμβρίου 2023

6ήμερη εξερεύνηση της συνειδητότητας στις ανεξερεύνητες περιοχές των εφοδίων και των ευφυών λύσεων. Με την τεχνολογία ήχων του Ινστιτούτου Monroe. Διεύρυνση στον χώρο της ανώτερης νοημοσύνης σου, εκεί που γνωρίζεις και κατανοείς ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

“Εάν περιμένεις να πεθάνεις όταν πεθάνεις, θ᾽απογοητευθείς”…Θέλετε να γνωρίσετε τι πραγματικά είναι ο “θάνατος“; Θέλeτε να βοηθήσετε αγαπημένους σας που κάνουν το πέρασμα στην άλλη διάσταση ύπαρξης; Θέλετε ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το πέρασμα στην άλλη κατάσταση συνείδησης; ‘Ενα προχωρημένο σεμινάριο που σου δίνει την ευκαιρία να…


Σεμινάριο Μυστική Οδύσσεια. Επική επιστροφή στην Ιθάκη της ψυχής σου! 11-14 Απριλίου 2024

Πέμπτη 11 -Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Πέμπτη 11 – Κυριακή 14 Απριλίου 2024 Προγραμματίστε από τώρα την συμμετοχή σας σε ένα πρωτοποριακό σεμινάριο με εμπειρίες που δεν έχετε ξαναζήσει. Δείτε το βίντεο Ανακαλύψτε τις αντιστοιχίες της ζωής σας με τις περιπέτειες του Οδυσσέα, ενεργοποιήστε την εσωτερική σας πυξίδα και βρείτε το ακλόνητο κατάρτι στήριξής σας. Βασισμένο στο βιβλίο […]