Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

7 Μέρες Κάθαρσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων

24 - 31 Αυγούστου 2019

7μερο retreat στο Κτήμα Νοόσφαιρα αφιερωμένo στην ψυχική κάθαρση από τα χρόνια παράπονα, τους αποθηκευμένους θυμούς και την εμμονή στα παλιά τραύματα.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

12-13 Οκτωβρίου

Υπάρχει πράγματι κάποιος εσωτερικός Οδηγός που είναι πάντα πλάι μας, πάντα κοντά μας; Η απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγοντας την πύλη επικοινωνίας με τον μονιμότερο σύντροφό σου: τον εσωτερικό οδηγό σου.


RETREAT ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

18 - 20 Οκτωβρίου 2019

Ένα retreat σιωπής, διαλογισμού, προσευχής και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων.
Επίσης, ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος με ήχους hemi-sync® στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.


The Gateway Voyage – 2019, 02 – 08 Νοεμβρίου

2019, 02 - 08 Νοεμβρίου

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

Σάββατο 9 έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους.
Η συγχώρεση δεν είναι άρνηση, δεν είναι να δώσεις χάρη, δεν είναι να ξεχάσεις, δεν είναι άφεση αμαρτιών.
Να μην συγχωρεί κάποιος δεν είναι απλά έλλειψη συγχώρεσης. Είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός ετεροχρονισμένων αρνητικών συναισθημάτων.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Παρασκευή 15 - 17 Νοεμβρίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνεις να επικοινωνείς με την διαίσθησή σου, την δημιουργικότητά σου και συνδέεσαι με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανακαλύπτεις νέες στρατηγικές και νέα αντίληψη για την ζή σου…


ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

23 Δεκεμβρίου 2019- 2 Ιανουαρίου 2020

Αν έχετε παρέα ελάτε μαζί. Αν είστε μόνοι μια ζεστή παρέα σας περιμένει.
Ζήστε αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο παραμυθένια στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα σε μια γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα με αναμμένα τζάκια, εξαιρετικό φαγητό και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα.