Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

1 - 2 Ιουνίου 2019

Υπάρχει πράγματι κάποιος εσωτερικός Οδηγός που είναι πάντα πλάι μας, πάντα κοντά μας; Η απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγοντας την πύλη επικοινωνίας με τον μονιμότερο σύντροφό σου: τον εσωτερικό οδηγό σου.


Χορεύοντας με τους Θεούς

7 - 9 Ιουνίου 2019

Χορεύοντας με τους Θεούς είναι ένα σεμινάριο που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα διαφορετικά αρχέτυπα μέσα σου μέσα από ένα ταντρικό μονοπάτι.


UNFOLDING THE MASCULINE CORE

21 - 23 June 2019

Men today are searching for a high sense of identity and purpose that will nourish their life with passion and embolden integrity.


4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

4 - 7 Ιουλίου 2019

Εντατικό τετραήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.


Εναλλακτικές Διακοπές και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Πέμπτη 1 - 4 Αυγούστου 2019

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, θάλασσα, χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ME ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

5 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου 2019

Μπορείτε να έρθετε για δύο ημέρες ή για όσες θέλετε στην περίοδο από 5 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου. Το απόγευμα μελετάμε τα Μαθήματα Θαυμάτων ανοίγοντας την καρδιά και το νου μας στην μεταμορφωτική επίδραση των ιδεών που είναι πλημμυρισμένες από την νοημοσύνη της αγάπης.


14 Μέρες Κάθαρσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων

24 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου 2019

14μερο retreat στο Κτήμα Νοόσφαιρα αφιερωμένo στην ψυχική κάθαρση από τα χρόνια παράπονα, τους αποθηκευμένους θυμούς και την εμμονή στα παλιά τραύματα.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΗΣ!

28 - 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ό,τι κι αν γίνεται έξω ό,τι κι αν γίνεται μέσα σου, υπάρχει τρόπος να νιώθεις ασφαλής; Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σου δείξει ότι υπάρχει!


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

Παρασκευή 15 - 17 Νοεμβρίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνεις να επικοινωνείς με την διαίσθησή σου, την δημιουργικότητά σου και συνδέεσαι με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανακαλύπτεις νέες στρατηγικές και νέα αντίληψη για την ζή σου…