Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ & Soul Retrieval

27 Νοεμβρίου 2020

Στην Μεγάλη Συμπερίληψη η παραδοσιακή σαμανική «διάσωση» ψυχών συναντά τη σύγχρονη ψυχολογία σε ένα βιωματικό σεμινάριο που μαζεύει τα κομμάτια μας και μας σηκώνει ξανά στα πόδια μας όρθιους, πλήρεις και δυνατούς. Ό,τι κι αν έχουμε αντιμετωπίσει!


Path to Forgiveness…Noosfera Wellness & Retreat Center

13 Νοεμβρίου 2020

«Μέσα μας περιμένει μια συγχώρεση που ακόμα δεν έχει προσφερθεί…». Σας περιμένουμε να διδαχθούμε από το μεγαλείο της γιόγκα και της «Συγχώρεσης» για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας απαλλαγμένοι από τα «βάρη».


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync®- The Monroe Institute

23 Οκτωβρίου 2020

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Φθινοπωρινή ανανέωση – Yoga retreat 12 – 16/10

16 Οκτωβρίου 2020

Midweek Magic Noosfera Yoga Retreat. Re-Treat yourself for one day or the full five days. Benefit from semi-private deeply healing, transformational yoga practices and mindful movement expertly designed to serve your individual needs and fulfill your personal aspirations


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

10 Οκτωβρίου 2020

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους πέρα από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου.


11 Βήματα Κάθαρσης – Ετήσιο σεμινάριο

4 Οκτωβρίου 2020

Μια σειρά σεμιναρίων που αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2020 και θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο του 2021. Ξεκινώντας 3 & 4 Οκτωβρίου και συνεχίζοντας κάθε μήνα θα αφιερώνουμε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα βήμα εσωτερικής Κάθαρσης μέχρι να συμπληρωθούν και τα 11 στάδια.


To διαστημικό τηλεσκόπιο και τα Μαθήματα Θαυμάτων

1 Οκτωβρίου 2020

Η ανάπτυξη της αληθινής όρασης που αποκαλύπτει το “Ποιος Είμαι πραγματικά» είναι μια μακριά διαδρομή που εμπεριέχει και τα δύο: συναρπαστικές ανακαλύψεις αλλά και προκλήσεις. Δοκιμασίες του εγώ και άγιες, ευδαιμονικές στιγμές που σταδιακά οδηγούν στην εδραίωση μιας βαθειάς εσωτερικής ασφάλειας και αξίας. Και εξεύρεσης νοήματος, κυρίως.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

26 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους πέρα από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου.


7 Μέρες Κάθαρσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων

29 Αυγούστου 2020

7μερο retreat στο Κτήμα Νοόσφαιρα αφιερωμένo στην ψυχική κάθαρση από τα χρόνια παράπονα, τους αποθηκευμένους θυμούς και την εμμονή στα παλιά τραύματα.


14 – 18 Αυγούστου Διαλογισμός – Retreat

18 Αυγούστου 2020

5 Μέρες εντατικών ασκήσεων διαλογισμού πάνω στην παροδικότητα των φαινομένων και στην απαλευθέρωση του νου από την ταύτιση μαζί τους.