Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΘΩΩΣΗ – Φεβρουάριος 16-19

16 Φεβρουαρίου 2018

Θα μπορούσες να φανταστείς ότι το αρχετυπικό κείμενο της Αποκάλυψης
του Ιωάννη είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας και βαθειάς προσωπικής
αθώωσης κι όχι ένα σκοτεινό κείμενο με προφητείες;


SELF – LOVE, Α Sacred Women’s Retreat

9 Φεβρουαρίου 2018

Το πρώτο retreat by Lalita είναι γεγονός! ️

Ένα τριήμερο ταξίδι μόνο για γυναίκες αφιερωμένο στην Αυταγάπη, στα Νέα Ξεκινήματα, στις Θηλυκές Αισθήσεις σε ένα απο τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας με τις πιο εμπνευστικές Οδηγούς!


ΑΓΑΠΑ ΜΕ!

2 Φεβρουαρίου 2018

Στο σεμινάριο θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις διαφορετικές γλώσσες της αγάπης, πώς να πιάνετε το σήμα αγάπης του άλλου και πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά το δικό σας μήνυμα.


Γαληνέψτε την ψυχή σας – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

20 Ιανουαρίου 2018

Ανακάλυψε το μονοπάτι της τέλειας απελευθέρωσης από τον πόνο, την ενοχή και τις ψευδαισθήσεις της χαμηλής αυτοεκτίμησης.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

13 Ιανουαρίου 2018

Για να βρεις την Ειρήνη μέσα σου, να χαλαρώσεις, ν᾽απολαύσεις, να κάνεις μία άλλη επιλογή, με τα Μαθήματα Θαυμάτων και τους ήχους Hemi-Sync®.


Παρασκευή 22 έως Δευτέρα 1 Ιανουαρίου-ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

30 Δεκεμβρίου 2017

Ζήστε αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο παραμυθένια στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα σε μια γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα με αναμμένα τζάκια, εξαιρετικό φαγητό και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα .


8 – 10 Δεκεμβρίου 2017, Σεμινάριο «το Πέρασμα»

8 Δεκεμβρίου 2017

Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.


Όσα δεν λέει το στόμα, τα λέει το σώμα 1/12 – 3/12/2017

1 Δεκεμβρίου 2017

To LifeLab Retreat είναι μία παύση στην πολυάσχολη καθημερινότητα σου απ’ όλα αυτά που σε αγχώνουν…είναι μία μοναδική ευκαιρία να αποφορτίσεις το σώμα σου, να ενισχύσεις την μη-λεκτική σου επικοινωνία και να απολαύσεις την ζωή που σου αξίζει.


25 – 26 Νοεμβρίου 2017, Σεμινάριο Συγχώρεσης & Αθώωσης

25 Νοεμβρίου 2017

Πρόσφερε και ζήτα συγχώρεση πέρα από τους περιορισμούς του χώρου, του χρόνου και των περιστάσεων. Ένα βαθιά απελευθερωτικό σεμινάριο που σε καλεί να βγεις από το ρόλο του θύματος και να ανοίξεις την καρδιά σου στην ανακούφιση και την ελευθερία.


17 – 19 Νοεμβρίου 2017, Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης

17 Νοεμβρίου 2017

Ανοίξτε τις πύλες του νου σας για την ενεργοποίηση υποσυνείδητων ικανοτήτων και εσωτερικών δυνάμεων, θεαματική αύξηση της μνήμης και της διαίσθησης και βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ περισσότερα από υλικό σώμα.


1 of 17123...10...