Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Αφυπνιστικό βιωματικό Retreat – Πρόγραμμα τού Ινστιτούτου Monroe, 24-25 Φεβρουαρίου 2024

24 Φεβρουαρίου 2024

Αφυπνήστε το Νου σας και βιώστε διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης, που υποστηρίζονται από επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία ήχων σε αυτό το πιστοποιημένο Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe για την Εξερεύνηση της Συνειδητότητας.


Σε νοσταλγεί η καρδιά μου! 3 & 4 Φεβρουαρίου

3 Φεβρουαρίου 2024

Σαββατοκύριακο σύνδεσης με τον Χριστό 3 & 4 Φεβρουαρίου 2024 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ σε δίκλινο για άνδρα «Εγώ είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, μέχρι την συντέλεια του αιώνα» (Κατά Ματθαίον 28:20) Εκείνος το υποσχέθηκε. Θέλεις να το βιώσεις; Θέλεις να νιώσεις την αληθινή σύνδεσή σου με τον μεγάλο μας δάσκαλο, οδηγό και […]


Retreat σιωπής και συνειδητού ονειρέματος 8-10 Δεκεμβρίου 2023

8 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ 2024 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Ανακαλύψτε τη γαλήνη της  Σιωπής στο Κτήμα Νοόσφαιρα από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 


Σεμινάριο για το « Πέρασμα», Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

1 Δεκεμβρίου 2023

“Εάν περιμένεις να πεθάνεις όταν πεθάνεις, θ᾽απογοητευθείς”…Θέλετε να γνωρίσετε τι πραγματικά είναι ο “θάνατος“; Θέλeτε να βοηθήσετε αγαπημένους σας που κάνουν το πέρασμα στην άλλη διάσταση ύπαρξης; Θέλετε ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το πέρασμα στην άλλη κατάσταση συνείδησης; ‘Ενα προχωρημένο σεμινάριο που σου δίνει την ευκαιρία να..


GATEWAY VOYAGE – Βιωματικό 6ημερο Σεμινάριο με ήχους Hemi-Sync® 18 – 24 Νοεμβρίου 2023

18 Νοεμβρίου 2023

6ήμερη εξερεύνηση της συνειδητότητας στις ανεξερεύνητες περιοχές των εφοδίων και των ευφυών λύσεων. Με την τεχνολογία ήχων του Ινστιτούτου Monroe. Διεύρυνση στον χώρο της ανώτερης νοημοσύνης σου, εκεί που γνωρίζεις και κατανοείς ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Σεμινάριο Συγχώρεσης/Αθώωσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων – 11 & 12/11 2023

11 Νοεμβρίου 2023

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα είπες κι έκανες αλλά και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Και κάνε ένα βήμα περισσότερο: ανακάλυψε την Συγχώρεση των Μαθημάτων Θαυμάτων που οδηγεί στην πλήρη λύτρωση.


Τα δευτερόλεπτα που κρίνουν το πεπρωμένο σου! Κτήμα Νοόσφαιρα 4-5 Νοεμβρίου

4 Νοεμβρίου 2023

Σοβαρές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πως οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ασυνείδητα δευτερόλεπτα πριν τις πληροφορηθούμε συνειδητά. Αυτό σημαίνει πως τα αθέατα παρασκήνια του νου μας γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς για εμάς και για το περιβάλλον μας και καθορίζουν εν αγνοία μας το πεπρωμένο μας.


Σβήσε τη μνήμη του πόνου με δύο δραστικές τεχνικές : 21 – 22 Οκτωβρίου 2023

21 Οκτωβρίου 2023

Σαββατοκύριακο ολικής επανεκκίνσης! Μέσω εφαρμοσμένης κινησιολογίας με την τεχνική της ανάκλησης συναισθηματικού στρες και με τεχνικές  της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και των Εκφραστικών τεχνών, θα «σβήσουμε την μνήμη » ψυχοσωματικών τραυμάτων σε νευρολογικό επίπεδο. Πάρτε τα εργαλεία που θα σας συνοδέψουν στην καθημερινότητά σας και κάνετε μια επανεκκίνηση!


Διευρυμένη συγχώρεση-αθώωση : Εαυτέ μου, επιτέλους σε ξαναβρίσκω! 24-27 Αυγούστου Κτήμα Νοόσφαιρα

24 Αυγούστου 2023

Η συγχώρεση δεν δικαιώνει τον άλλον. Ελευθερώνει εσένα. Συγχώρεσε τον εαυτό σου και τούς άλλους για να έχεις γαλήνη. Για να πείς, εαυτέ μου, επιτέλους σε ξαναβρίσκω!


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 7 – 9 Ιουλίου 2023

7 Ιουλίου 2023

Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών.