Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

GATEWAY VOYAGE – Βιωματικό 6ημερο Σεμινάριο με ήχους Hemi-Sync®. 2 -8 Μαίου 2022

2 Μαΐου 2022

Τέλεια συγκέντρωση, Εξεύρεση ασυνήθιστων λύσεων, Βαθειά χαλάρωση, Εξερεύνηση ενεργειακών πεδίων πέρα από την ύλη και πολυπληθείς ευκαιρίες για νοητική, συναισθηματική και σωματική θεραπεία είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που αποκομίζετε από το 6ημερο εντατικό Σεμινάριο Gateway Voyage. Κατά την διάρκειά του οι συμμετέχοντες εισάγονται στην τεχνολογία των ήχων Hemi-Sync® με σκοπό την ενοποίηση της συνειδητότητας και την εκπαιδευση σε ανώτερη νοημοσύνη.


Ομάδα υποστήριξης εξερευνητών της συνειδητότητας-The Monroe Institute-16 Απριλίου ώρα 17:00

16 Απριλίου 2022

Τι θα λέγατε αν υπάρχει ένας επιστημονικός τρόπος προσέγγισης της εξωσωματικής εμπειρίας και της όρασης από απόσταση; Πώς, η γνώση ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα, θα άλλαζε την ζωή σου; Πώς πιστεύεις ότι θα άλλαζε η ανθρωπότητα, αν όλοι είχαν αυτή την γνώση;


4ημερο Retreat Σιωπής και ησυχασμού της ψυχής. 7 -10 Απριλίου

7 Απριλίου 2022

Ξεκινώντας από τη Πέμπτη 7 Απρλίου στις 5:00 μμ και έως την Κυριακή 10 Απριλίου ανακάλυψε τη συναρπαστική δύναμη της σιωπής. Διαλογιστικές ασκήσεις και ειδικές εισηγήσεις σε εκπαιδεύουν να παίρνεις ποιοτική απόσταση από όσα συμβαίνουν ενώ διατηρείς την ηρεμία σου και την Επαφή με τον εσωτερικό Οδηγό σου.


Ποιο Πρότυπο Πόνου σε παγιδεύει; Σεμινάριο για τις ασυνείδητες Πονοπαγίδες. 18 – 20 Μαρτίου 2022

18 Μαρτίου 2022

Ανακάλυψε ποιές πονοπαγίδες (ακατάλληλοι αμυντικοί μηχανισμοί) υπονομεύουν την ζωή και τις σχέσεις σου, πώς μπορείς να τις αποφύγεις και μάθε επίσης πώς να καταλαβαίνεις σε ποιές πονοπαγίδες έχουν καθηλωθεί οι άλλοι γύρω σου.


Συνάντηση Ομάδας υποστήριξης Εξερευνητών της Συνειδητότητας-Monroe Institute, 12 Μαρτίου 2022, ώρα 17:00

12 Μαρτίου 2022

Αστροναύτες & Νοοναύτες. Εξερευνώντας τα όρια: Η προσοχή σου για πόσο μπορεί να μείνει προσηλωμένη; Για πόσο μπορείς να διατηρήσεις τέλεια συγκέντρωση του νου σου; Πόσο γρήγορα μπορείς να επεξεργαστείς ένα πρόβλημα και να δώσεις λύση; Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις με την σκέψη σου; Ποιά είναι τα όριά της;


Αντίσταση στην αλλαγή ή στην αγάπη; 19-20 Φεβρουαρίου 2022

19 Φεβρουαρίου 2022

Ο Φρόϋντ το έχει ονομάσει ᾽᾽ένστικτο θανάτου᾽᾽.Όλοι το νιώθουμε ως φόβο της αλλαγής.
Τα Μαθήματα Θαυμάτων το αναγνωρίζουν ως την αντίσταση του εγώ στην αφύπνιση και στην θεραπεία. Αντίσταση στην αγάπη.


11 Βήματα Κάθαρσης – Ετήσιο σεμινάριο-εργαστήριο. ‘Εναρξη 5 Φεβρουαρίου 2022

6 Φεβρουαρίου 2022

Μια νέα ευκαιρία ξεκινά από τον Φεβρουάριο. Από τις 5 & 6 Φεβρουρίου και συνεχίζοντας το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα θα κάνουμε σταδιακά τα 11 βήματα εσωτερικής Κάθαρσης. Οδηγός μας τα Μαθήματα Θαυμάτων και η τόλμη της ψυχής.


Σεμινάριο Εξερεύνηση της Συνειδητότητας με τους ήχους Hemi-Sync®, 28 – 30 Ιανουαρίου 2022, διαδικτυακά

28 Ιανουαρίου 2022

Συνάντηση με τον εσωτερικό σου οδηγό, με ήχους τεχνολογίας Hemi-Sync®, από το Ινστιτούτο Monroe.Εμπειρίες εξαιρετικά διευρυμένης κατάστασης συνείδησης, ενδυνάμωσης της συγκέντρωσης, της διαίσθησης, της έμπνευσης, με την ηχητική τεχνολογία του Ινστιτούτου Monroe.


Συνάντηση Ομάδας υποστήριξης Εξερευνητών της Συνειδητότητας-Monroe Institute, 22 Ιανουαρίου 2022

22 Ιανουαρίου 2022

Συνάντηση με ομοϊδεάτες εξερευνητές της συνειδητότητας, αποφοίτους των προγραμμάτων του Ινστιτούτου Monroe. Μοίρασμα εμπειριών-πληροφοριών, ερωτήσεων που συνεισφέρουν στην περαιτέρω έρευνα και προσωπική μας ανάπτυξη.


Πρωτοχρονιάτικο Σεμινάριο στο Κτήμα Νοόσφαιρα: Άνοιγμα της καρδιάς στην αγάπη

31 Δεκεμβρίου 2021

Σας προσκαλούμε να υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά!
Στο μαγευτικά στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα συνδυάζουμε την πρωτοχρονιάτικη γιορτή με το σεμινάριο Άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη.