Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Γέφυρα ψυχών ανάμεσα στους κόσμους 18-19 Μαρτίου 2023

18 Μαρτίου 2023

Ταξιδεύουμε πέρα από το χώρο και το χρόνο για να ανταλλάξουμε ένα μήνυμα από την καρδιά μας με εκείνους που έχουν κάνει το Πέρασμα.
Επειδή η ζωή δεν καταλύεται και επειδή το πιο ελεύθερο πράγμα στο σύμπαν είναι η αγάπη.


Έκτακτη συνάντηση ΖΟΟΜ: μια ευλογία στις ψυχές τους – 4 Μαρτίου 2023

4 Μαρτίου 2023

Έφυγαν ξαφνικά. Χρειάζονται την ευλογία και τις προσευχές μας για το ταξίδι τους στο Φως. Τους έχασαν ξαφνικά. Χρειάζονται στήριξη και παρηγοριά στο θρήνο τους.Ενώσου μαζί μας διαδικτυακά στην έκτακτη ομάδα υποστήριξης για να είναι αυτό το Πέρασμα γαλήνιο και απαλό. Το Σάββατο μέσω της πλατφόρμας  ΖΟΟΜ.


Lifeline, 6ήμερο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe

25 Φεβρουαρίου 2023

Σχεδιασμένο από το Monroe Institute το Lifeline® είναι το πρώτο retreat “στήριξης ψυχών” που επιτρέπει στους ανθρώπους ΕΔΩ να επικοινωνήσουν με το πεδίο ΕΚΕΙ της μεταθανάτιας κατάστασης και να προσφέρουν υπηρεσία στον εαυτό τους και στους άλλους.


Η ασπίδα του Περσέα: σεμινάριο ψυχικής απελευθέρωσης . 10-12 Φεβρουαρίου 2023

10 Φεβρουαρίου 2023

Ανακάλυψε την ασπίδα του Περσέα, ένα ψυχολογικό αρχέτυπο που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις με εφυή και αποτελεσματικό τρόπο αυτά που σε τρομάζουν και σε καθηλώνουν.


Και διαδικτυακά ! Η Αστροφυσική συναντά τα Μαθήματα Θαυμάτων

28 Ιανουαρίου 2023

Διαδικτυακή παρακολούθηση του σεμιναρίου: Η Αστροφυσική συναντά τα Μαθήματα Θαυμάτων.


28-29 Ιανουαρίου η Αστροφυσική συναντά τα Μαθήματα Θαυμάτων

28 Ιανουαρίου 2023

Το ΣΒΚ 28-29 Ιανουαρίου υποδεχόμαστε τον καθηγητή Αστροφυσικής Χρήστο Δημόπουλο για ένα συναρπαστικό διάλογο ανάμεσα στους νόμους της Κοσμολογίας και τις ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων.


Εορταστικό 3ήμερο Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς με το «Υπέροχο Μονοπάτι» στο Κτήμα Νοόσφαιρα 23 Δεκεμβρίου 2022-2 Ιανουαρίου 2023

23 Δεκεμβρίου 2022

Αν έχετε παρέα ελάτε μαζί. Αν είστε μόνοι μια ζεστή παρέα σας περιμένει για ένα εορταστικό διήμερο ή τριήμερο. Διαλέξτε είτε 23-26 Δεκεμβρίου είτε 30 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου και ζήστε αξέχαστα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στο παραμυθένια στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα σε μια γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα με αναμμένα τζάκια και  εξαιρετικό φαγητό, δωρεάν μάθηματα Tai-chi, αλλά […]


ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – A Course in Miracles

26 Μαΐου 2021

Ένα καθημερινο 20λεπτο πλημμυρισμένο από τις θεραπευτικές ιδέες που στηρίζουν την ψυχή σε περιόδους κρίσης και διευρύνουν τα όρια της σκέψης οδηγώντας την ως το θαύμα.


Το μήνυμα της Ανάστασης – Με τα Μαθήματα Θαυμάτων

25 Απριλίου 2021

Μέσα από την ελληνική φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων προσεγγίζουμε την προσωπική μας ανάσταση, με μια πρόταση εφαρμογής στην καθημερινότητα αυτών των ημερών.


The Gateway Voyage – 2018, April 21 – 27

21 Απριλίου 2018

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.