Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Διευρυμένη συγχώρεση-αθώωση : Εαυτέ μου, επιτέλους σε ξαναβρίσκω! 24-27 Αυγούστου Κτήμα Νοόσφαιρα

24 Αυγούστου 2023

Η συγχώρεση δεν δικαιώνει τον άλλον. Ελευθερώνει εσένα. Συγχώρεσε τον εαυτό σου και τούς άλλους για να έχεις γαλήνη. Για να πείς, εαυτέ μου, επιτέλους σε ξαναβρίσκω!


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 7 – 9 Ιουλίου 2023

7 Ιουλίου 2023

Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών.


Σβήσε τη μνήμη του πόνου με δύο δραστικές τεχνικές : 10 – 11 Ιουνίου SOLD OUT!

10 Ιουνίου 2023

Σαββατοκύριακο ολικής επανεκκίνσης! Μέσω εφαρμοσμένης κινησιολογίας με την τεχνική της ανάκλησης συναισθηματικού στρες και με τεχνικές  της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και των Εκφραστικών τεχνών, θα «σβήσουμε την μνήμη » ψυχοσωματικών τραυμάτων σε νευρολογικό επίπεδο. Πάρτε τα εργαλεία που θα σας συνοδέψουν στην καθημερινότητά σας και κάνετε μια επανεκκίνηση!


Ενεργοποίηση και σταθεροποίηση του Επιλογέα -Κτήμα Νοόσφαιρα 3 & 4 Ιουνίου 2023

3 Ιουνίου 2023

Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου ενεργοποιούμε τον Επιλογέα  στο νου μας. Τον ξυπνάμε και τον καλούμε σε δράση! Για να βγούμε από το τέλμα. Και για να περιορίσουμε τα πισωγυρίσματα σε ό,τι δεν θέλουμε πια στη ζωή μας.


Σεμινάριο Εξερεύνησης της Συνειδητότητας με τεχνολογία ήχων του Ινστιτούτου Monroe. 27-28 Μαίου 2023

27 Μαΐου 2023

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Σεμινάριο Συγχώρεση – Αθώωση με τα Μαθήματα Θαυμάτων 6- 7 Μαίου 2023

6 Μαΐου 2023

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που συγχωρούν ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μειώνουν δραστικά το άγχος τους και αυξάνουν τα επίπεδα της ευτυχίας τους. « Μια δυναμική εμπειρία συνάντησης με το καθαρότερο κομμάτι του εαυτού μου, όχι με θεωρίες αλλά με αληθινό βίωμα. Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά και την αλήθεια που αγγίξανε την ψυχή μου»


Συνάντησε τον εσωτερικό Οδηγό σου 29 & 30 Απριλίου στο Κτήμα Νοόσφαιρα

29 Απριλίου 2023

Υπάρχει πράγματι κάποιος εσωτερικός Οδηγός που είναι πάντα πλάι μας, πάντα κοντά μας;
Πώς μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την παρουσία του και να αντιληφθούμε την καθοδήγησή του;


Εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα 15 & 16 Απριλίου 2023

15 Απριλίου 2023

  Άνοιξη στην ορεινή Κορινθία και εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα  wellness & retreat center. Τι σημαίνει εναλλακτικό Πάσχα; Σημαίνει όλα όσα προσφέρει το παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα αλλά και  συμμετοχή στα ειδικά προγράμματα ευεξίας και ενδυνάμωσης που έχουμε ετοιμάσει. Το Πασχαλινό πακέτο που προσφέρει φέτος το Κτήμα Νοόσφαιρα περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, παραδοσιακό δείπνο το Μ. […]


Συνάντησε τον Ηρακλή! Τον ήρωα μέσα σου. Σεμινάριο προσωπικής ενδυνάμωσης 6 -9 Απριλίου 2023

6 Απριλίου 2023

Ένας ήρωας ζει μέσα σου. Έχει το όνομά σου. Γνώρισε τον! Ανακάλυψε το Ελληνικό αρχέτυπο του Ηρακλή που ζει στην ψυχή σου σε αυτό το βαθιά βιωματικό σεμινάριο που ενεργοποιεί τις Ηράκλειες δυνάμεις σου και σε οδηγεί σε 12 άθλους με αληθινές λύσεις ζωής.


Η κρυφή επιρροή τού οικογενειακού σας δέντρου στις σχέσεις και στο επάγγελμά σας – 25 & 26 Μαρτίου

25 Μαρτίου 2023

Από Σάββατο 25 Μαρτίου έως Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 Γνωρίστε τις κρυφές επιρροές του οικογενειακού σας δένδρου και ανακαλύψτε
 πώς επιδρούν στη ζωή σας και στα μέλη της οικογένειάς σας για τουλάχιστον τρεις γενιές Θα μπορούσες να φανταστείς πως οι επιλογές και οι εμπειρίες των προγόνων σου επιδρούν ασυνείδητα στις δικές σου επιλογές; Η έρευνα δείχνει […]