Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Θέλω να νοιώθω ασφαλής – Δωρεάν on line πρόγραμμα

5 Απριλίου 2020

Κάθε εξωτερική πρόκληση και κάθε εσωτερική ταραχή είναι σαν ένα δόρυ που έρχεται κατά πάνω σου. Τώρα έχεις δύο επιλογές. Να επιλέξεις ανάμεσα στον φόβο ή την αγάπη. Αν θέλεις να νοιώθεις ασφαλής, τι θα επιλέξεις;


“Θέλω να νοιώθω ασφαλής” Δείτε την μαγνητοσκόπηση του online προγράμματος

5 Απριλίου 2020

Δείτε την μαγνητοσκόπηση του online προγράμματος “Θέλω να νοιώθω ασφαλής” 3 & 4 Απριλίου 2020.


The Gateway Voyage – 2020, 29 March – 04 April

29 Μαρτίου 2020

Explore, Experience and Know that you are much more than your physical body…The Monroe Institute’s 6-day program of discovery different states of consciousness through direct experience. Using Hemi-Sync® sound technology, the participants learn the numerous opportunities available for mental, emotional, and physical healing.


Μάθετε όσα αποκαλύπτει το Γενεόγραμμά σας

7 Μαρτίου 2020

Γνωρίστε την τεχνική που αποκαλύπτει τα μυστικά του οικογενειακού σας δένδρου και ανακαλύψτε πώς επιδρούν στη ζωή σας τα μέλη της οικογένειάς σας για τουλάχιστον τρεις γενιές πίσω.


Η Μυστική Οδύσσεια σε Βιωματικό Σεμινάριο!

28 Φεβρουαρίου 2020

Μια Μοναδική Επική πορεία με Εμπειρίες που δεν έχεις ξαναζήσει! Σε όποιο σημείο της ζωής κι αν βρίσκεσαι, το έπος της Οδύσσειας είναι το έπος της ζωής σου.


7 – 9 February 2020 “Awakened relating”

7 Φεβρουαρίου 2020

These  series of workshops are for couples and individuals, who would like to learn how to relate consciously, how to share their life without losing themselves; without trying to fill up their inner emptiness with their partner; without being afraid to live in their Heart!


WINTER YOGA RETREAT with NEFELI 31/1/2020

31 Ιανουαρίου 2020

Ο χειμώνας δημιουργεί τις συνθήκες για εσωστρέφεια και εμείς δεν έχουμε παρα να ακολουθήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να ανακαλύψουμε την ομορφιά του. Εσωστρεφείς αλλά όχι μόνοι, θα πάμε βόλτες στη φύση, θα απολαύσουμε την θέα, το τζάκι, την παρέα και τον εαυτό μας και θα δώσουμε χώρο έτσι ώστε όλα αυτά να αφομοιωθούν μέσα από τις πρακτικές μας που θα είναι δημιουργικές και σε πολλές ταχύτητες. 


RETREAT ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

24 Ιανουαρίου 2020

Ένα retreat σιωπής, διαλογισμού, προσευχής και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων.
Επίσης, ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος με ήχους Hemi-Sync® στην διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.


ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

23 Δεκεμβρίου 2019

Αν έχετε παρέα ελάτε μαζί. Αν είστε μόνοι μια ζεστή παρέα σας περιμένει.
Ζήστε αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο παραμυθένια στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα σε μια γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα με αναμμένα τζάκια, εξαιρετικό φαγητό.


Σεμινάριο “το Πέρασμα”

6 Δεκεμβρίου 2019

Βιωματικό σεμινάριο για το πέρασμα από τον κόσμο των μορφών στον άϋλο κόσμο, βασισμένο στα κοινά σημεία από τις μυστικιστικές παραδόσεις των λαών για το πέρασμα από αυτήν τη ζωή στο επέκεινα.