Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Συνάντησε και συνδέσου με τον Εσωτερικο σου Οδηγό με τους ήχους Hemi-Sync®, 26 – 28 Νοεμβρίου 2021, διαδικτυακά

26 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση με τον εσωτερικό σου οδηγό, με ήχους τεχνολογίας Hemi-Sync®, από το Ινστιτούτο Monroe.Εμπειρίες εξαιρετικά διευρυμένης κατάστασης συνείδησης, ενδυνάμωσης της συγκέντρωσης, της διαίσθησης, της έμπνευσης, με την ηχητική τεχνολογία του Ινστιτούτου Monroe.


Γραφτείτε στην λίστα αναμονής για το Σεμινάριο “το Πέρασμα”

10 Νοεμβρίου 2021

Για εσάς που δεν προλάβατε να εγγραφείτε στο σεμινάριο «Το Πέρασμα» υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας θέσης. 


Ομάδα υποστήριξης Εξερευνητών της Συνειδητότητας του Ινστιτούτου Monroe

30 Οκτωβρίου 2021

Διαδικτυακή συνάντηση αποφοίτων και μη του εργαστηρίου “Εξερεύνηση της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®. Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους όσους πιστεύουν ότι είναι πολύ περισσότερο από ένα υλικό σώμα.


Σεμινάριο Συγχώρεση – Αθώωση με τα Μαθήματα Θαυμάτων, Οκτώβριος 23 & 24, 2021

23 Οκτωβρίου 2021

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Για να είστε υγιείς και χαρούμενοι: Συγχωρέστε.


Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο : Αυτό που λείπει και η Λάμπα Θυέλλης

22 Οκτωβρίου 2021

Τρίωρο διαδικτυακό σεμινάριο με την Ιουλία Πιτσούλη στηριγμένο στο βιβλίο της «Έρως και Ψυχή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.


15μερες Ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων

14 Οκτωβρίου 2021

Για 24η χρονιά συνεχίζουμε τις ομάδες μελέτης Μαθημάτων Θαυμάτων. Οι βαθειά θεραπευτικές ιδέες για τις δύσκολες σχέσεις και τις εσωτερικές συγκρούσεις είναι το αντικείμενο των Ομάδων Μελέτης που συναντιούνται κάθε 15μέρες. Μια διαδρομή αφύπνισης της αλήθειας μέσα μας και της λυτρωτικής συγχώρεσης.


Εξερεύνηση Συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®, διαδικτυακά – The Monroe Institute

8 Οκτωβρίου 2021

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Η Αποκάλυψη ως η ‘Εσχατη Αθώωση, 23 – 29 Αυγούστου 2021

23 Αυγούστου 2021

Η αποκάλυψη είναι μια εμπειρία αυθεντικής επικοινωνίας μεταξύ του θεού και των δημιουργημάτων του. Είναι μια έντονα προσωπική εμπειρία και οποιαδήποτε προσπάθεια να περιγραφεί με λέξεις είναι αδύνατη.


Θέλω να νιώθω ασφαλής! Εναλλακτικές διακοπές σε δύο μορφές

12 Ιουλίου 2021

Θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Ό,τι κι αν γίνεται έξω και γύρω σου εσύ θέλεις να νιώθεις ηρεμία και εσωτερική σιγουριά. Γίνεται; Ναι! Έχεις έναν πανίσχυρο εσωτερικό σύμμαχο. Για να λάβεις την γαλήνια και ακλόνητη στήριξή του αρκούν μόνο δύο προϋπθέσεις α) να θυμηθείς να του ζητήσεις βοήθεια και β) λίγη αυθαιρεσία ! Το άλλο όνομα […]


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων, Παρασκευή 9 – Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

9 Ιουλίου 2021

Παρασκευή 9 – Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών και των φαινομένων. Το κεντρικό φετινό […]