Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

UNFOLDING THE MASCULINE CORE

21 Ιουνίου 2019

Men today are searching for a high sense of identity and purpose that will nourish their life with passion and embolden integrity.


Χορεύοντας με τους Θεούς

7 Ιουνίου 2019

Χορεύοντας με τους Θεούς είναι ένα σεμινάριο που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα διαφορετικά αρχέτυπα μέσα σου μέσα από ένα ταντρικό μονοπάτι.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

1 Ιουνίου 2019

Υπάρχει πράγματι κάποιος εσωτερικός Οδηγός που είναι πάντα πλάι μας, πάντα κοντά μας; Η απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγοντας την πύλη επικοινωνίας με τον μονιμότερο σύντροφό σου: τον εσωτερικό οδηγό σου.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ- ΑΘΩΩΣΗΣ

4 Μαΐου 2019

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

26 Απριλίου 2019

Μόνοι ή με συντροφιά; Ελάτε να περάσουμε ένα εναλλακτικό Πάσχα μαζί. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με φιλόξενη παρέα και ένα πλήθος από εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα προγράμματα.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ με ήχους Hemi-Sync® – The Monroe Institute

19 Απριλίου 2019

Στην διάρκεια του σεμιναρίου εκπαιδεύεσαι να: Επικοινωνείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου, Ανοίξεις το κανάλι της διαίσθησής για άμεση καθοδήγηση, Οξύνεις θεαματικά την μνήμη και την συγκέντρωσή σου, Ταξιδεύεις σε άλλες διαστάσεις χωροχρόνου


Εναλλακτικές Διακοπές με Ανάπτυξη Ανώτερης Νοημοσύνης Copy

12 Απριλίου 2019

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, μπάνια και χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

5 Απριλίου 2019

Ξέπλυνε το νου και την ψυχή σου από την σκόνη του πόνου και των ενοχών. Διαλογισμοί κάθαρσης στον επουράνιο ποταμό της αθώωσης.


Restorative Yoga Retreat

29 Μαρτίου 2019

Restorative Yoga Retreat: Nurture the senses Heal the soul


Θέλω να νιώθω ασφαλής 23 & 24 Μαρτίου.

23 Μαρτίου 2019

Πού βρίσκεται ο ασφαλής τόπος δύναμης; Πώς μπορώ να φτάσω και να παραμείνω εκεί;