Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Η Μεγάλη Συμπερίληψη & Soul Retrieval 18-20 Νοεμβρίου 2022

18 Νοεμβρίου 2022

Στην Μεγάλη Συμπερίληψη η παραδοσιακή σαμανική «διάσωση» ψυχών συναντά τη σύγχρονη ψυχολογία σε ένα βιωματικό σεμινάριο που μαζεύει τα κομμάτια μας και μας σηκώνει ξανά στα πόδια μας όρθιους, πλήρεις και δυνατούς. Ό,τι κι αν έχουμε αντιμετωπίσει!


Σεμινάριο Εξερεύνησης της Συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync® του Ινστιτούτου Monroe. 11-13 Νοεμβρίου 2022

11 Νοεμβρίου 2022

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα.


Το Retreat Σιωπής, Διαλογισμού & Συνειδητού ονειρέματος, 22-28 Αυγούστου

22 Αυγούστου 2022

Ζήσε μια εβδομάδα  ησυχασμού της ψυχής και βαθειάς επαφής με την πνευματική διάσταση της ύπαρξής σου. Για να συνδεθείς με την γαλήνη, την εμπιστοσύνη και την εσωτερική σου ασφάλεια.


3 μέρες στα ουράνια, με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 8 – 10 Ιουλίου 2022

8 Ιουλίου 2022

Εντατικό τριήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και αποκαλύπτουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κόσμο των μορφών. Κεντρικό φετινό θέμα: το φτερωτό άρμα της ψυχής και το άνοιγμα της πνευματικής όρασης. Με αφορμή το Μάθημα Θαυμάτων 35 «Θα […]


Διευρυμένο Σεμινάριο Συγχώρεσης – Αθώωσης με τα Μαθήματα Θαυμάτων. 17 – 19 Ιουνίου 2022

17 Ιουνίου 2022

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για όσα έκανες, είπες, σκέφτηκες ή και για όσα δεν έκανες και θα ήθελες να είχες κάνει. Συγχώρεσε τους άλλους. Για να είστε υγιείς και χαρούμενοι: Συγχωρέστε.


Ομάδα υποστήριξης εξερευνητών της συνειδητότητας-The Monroe Institute-16 Απριλίου ώρα 17:00

16 Απριλίου 2022

Τι θα λέγατε αν υπάρχει ένας επιστημονικός τρόπος προσέγγισης της εξωσωματικής εμπειρίας και της όρασης από απόσταση; Πώς, η γνώση ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα, θα άλλαζε την ζωή σου; Πώς πιστεύεις ότι θα άλλαζε η ανθρωπότητα, αν όλοι είχαν αυτή την γνώση;


4ημερο Retreat Σιωπής και ησυχασμού της ψυχής. 7 -10 Απριλίου

7 Απριλίου 2022

Ξεκινώντας από τη Πέμπτη 7 Απρλίου στις 5:00 μμ και έως την Κυριακή 10 Απριλίου ανακάλυψε τη συναρπαστική δύναμη της σιωπής. Διαλογιστικές ασκήσεις και ειδικές εισηγήσεις σε εκπαιδεύουν να παίρνεις ποιοτική απόσταση από όσα συμβαίνουν ενώ διατηρείς την ηρεμία σου και την Επαφή με τον εσωτερικό Οδηγό σου.


Ποιο Πρότυπο Πόνου σε παγιδεύει; Σεμινάριο για τις ασυνείδητες Πονοπαγίδες. 18 – 20 Μαρτίου 2022

18 Μαρτίου 2022

Ανακάλυψε ποιές πονοπαγίδες (ακατάλληλοι αμυντικοί μηχανισμοί) υπονομεύουν την ζωή και τις σχέσεις σου, πώς μπορείς να τις αποφύγεις και μάθε επίσης πώς να καταλαβαίνεις σε ποιές πονοπαγίδες έχουν καθηλωθεί οι άλλοι γύρω σου.


Συνάντηση Ομάδας υποστήριξης Εξερευνητών της Συνειδητότητας-Monroe Institute, 12 Μαρτίου 2022, ώρα 17:00

12 Μαρτίου 2022

Αστροναύτες & Νοοναύτες. Εξερευνώντας τα όρια: Η προσοχή σου για πόσο μπορεί να μείνει προσηλωμένη; Για πόσο μπορείς να διατηρήσεις τέλεια συγκέντρωση του νου σου; Πόσο γρήγορα μπορείς να επεξεργαστείς ένα πρόβλημα και να δώσεις λύση; Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις με την σκέψη σου; Ποιά είναι τα όριά της;


Αντίσταση στην αλλαγή ή στην αγάπη; 19-20 Φεβρουαρίου 2022

19 Φεβρουαρίου 2022

Ο Φρόϋντ το έχει ονομάσει ᾽᾽ένστικτο θανάτου᾽᾽.Όλοι το νιώθουμε ως φόβο της αλλαγής.
Τα Μαθήματα Θαυμάτων το αναγνωρίζουν ως την αντίσταση του εγώ στην αφύπνιση και στην θεραπεία. Αντίσταση στην αγάπη.