Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

7 Γλώσσες Αγάπης συν μια, η αυθεντική!

1 Οκτωβρίου 2018

Στο σεμινάριο θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις διαφορετικές γλώσσες της αγάπης, πώς να πιάνετε το σήμα αγάπης του άλλου και πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά το δικό σας μήνυμα.


SOS! ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!

28 Σεπτεμβρίου 2018

Σε κυριεύουν ξαφνικές κρίσεις πανικού;
Το άγχος σου χτυπάει κόκκινο;
Μπορείς να το αντιμετωπίσεις!


Συνάντηση με τον εσωτερικό οδηγό – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

1 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακάλυψε το μονοπάτι της τέλειας απελευθέρωσης από τον πόνο, την ενοχή και τις ψευδαισθήσεις της χαμηλής αυτοεκτίμησης.


ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

20 Αυγούστου 2018

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να ζούμε; Μαζί με την απόλαυση των καλοκαιρινών διακοπών, τα Μαθήματα Θαυμάτων καθοδηγούν σε μια νέα επιλογή, ανοίγοντας την καρδιά και τον νου μας στην μεταμορφωτική επίδραση των ιδεών που είναι πλημμυρισμένες από την νοημοσύνη της αγάπης.


26º Διεθνές Συμπόσιο NDI, 19 -25 Αυγούστου 2018 – Vivre Ensemble

19 Αυγούστου 2018

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παρεμβαίνουσας Μη-Κατευθυντικότητας, διοργανώνει το 26ο Διεθνές Συμπόσιο Non Directivité Intervenante 2018


Εναλλακτικές Διακοπές με Ανάπτυξη Ανώτερης Νοημοσύνης

9 Αυγούστου 2018

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, μπάνια και χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

21 Ιουλίου 2018

Για να βρεις την Ειρήνη μέσα σου, να χαλαρώσεις, ν᾽απολαύσεις, να κάνεις μία άλλη επιλογή, με τα Μαθήματα Θαυμάτων και τους ήχους Hemi-Sync®.


ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ!

14 Ιουλίου 2018

Μοιάζει με επιτραπέζιο παιχνίδι «Το Μονοπάτι». Ένας εύκολος, ατομικός και ομαδικός τρόπος να φτάσεις σε βάθη αυτογνωσίας που θα σου έπαιρναν χρόνια.


4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

5 Ιουλίου 2018

Εντατικό τετραήμερο για τις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων και για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ιδεών που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ – ΑΘΩΩΣΗΣ

23 Ιουνίου 2018

Πρόσφερε και ζήτα συγχώρεση πέρα από τους περιορισμούς του χώρου, του χρόνου και των περιστάσεων. Ένα βαθιά απελευθερωτικό σεμινάριο που σε καλεί να βγεις από το ρόλο του θύματος και να ανοίξεις την καρδιά σου στην ανακούφιση και την ελευθερία.