Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

21 - 22 Ιουλίου 2018

Για να βρεις την Ειρήνη μέσα σου, να χαλαρώσεις, ν᾽απολαύσεις, να κάνεις μία άλλη επιλογή, με τα Μαθήματα Θαυμάτων και τους ήχους Hemi-Sync®.


Εναλλακτικές Διακοπές με Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης

9 - 12 Αυγούστου 2018

Ένα 4ήμερο διακοπών με ξεκούραση, μπάνια και χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου με ήχους Hemi-Sync®.


26º Διεθνές Συμπόσιο NDI, 19 -25 Αυγούστου 2018 – Vivre Ensemble

19 - 25 Août 2018

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παρεμβαίνουσας Μη-Κατευθυντικότητας, διοργανώνει το 26ο Διεθνές Συμπόσιο Non Directivité Intervenante 2018


ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

20 - 31 Αυγούστου 2018

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να ζούμε; Μαζί με την απόλαυση των καλοκαιρινών διακοπών, τα Μαθήματα Θαυμάτων καθοδηγούν σε μια νέα επιλογή, ανοίγοντας την καρδιά και τον νου μας στην μεταμορφωτική επίδραση των ιδεών που είναι πλημμυρισμένες από την νοημοσύνη της αγάπης.


Συνάντηση με τον εσωτερικό οδηγό – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

1 - 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακάλυψε το μονοπάτι της τέλειας απελευθέρωσης από τον πόνο, την ενοχή και τις ψευδαισθήσεις της χαμηλής αυτοεκτίμησης.


SOS! ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!

Παρασκευή 28 - Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Σε κυριεύουν ξαφνικές κρίσεις πανικού;
Το άγχος σου χτυπάει κόκκινο;
Μπορείς να το αντιμετωπίσεις!


ΑΓΑΠΑ ΜΕ!

12-14 Οκτωβρίου 2018

Στο σεμινάριο θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις διαφορετικές γλώσσες της αγάπης, πώς να πιάνετε το σήμα αγάπης του άλλου και πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά το δικό σας μήνυμα.


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ

20-21 Οκτωβρίου 2018

Για να βρεις την Ειρήνη μέσα σου, να χαλαρώσεις, ν᾽απολαύσεις, να κάνεις μία άλλη επιλογή, με τα Μαθήματα Θαυμάτων και τους ήχους Hemi-Sync®.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ-Soul Retrieval

26-28 Οκτωβρίου 2018

Στην Μεγάλη Συμπερίληψη η παραδοσιακή σαμανική «διάσωση» ψυχών συναντά τη σύγχρονη ψυχολογία σε ένα βιωματικό σεμινάριο που μαζεύει τα κομμάτια μας και μας σηκώνει ξανά στα πόδια μας όρθιους, πλήρεις και δυνατούς. Ό,τι κι αν έχουμε αντιμετωπίσει!


ΟΙ 11 ΠΟΝΟΠΑΓΙΔΕΣ

2 - 4 Νοεμβρίου 2018

Ανακάλυψε ποιές πονοπαγίδες (ακατάλληλοι αμυντικοί μηχανισμοί) υπονομεύουν την ζωή και τις σχέσεις σου, πώς μπορείς να τις αποφύγεις και μάθε επίσης πώς να καταλαβαίνεις σε ποιές πονοπαγίδες έχουν καθηλωθεί οι άλλοι γύρω σου.


1 of 212