Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

ti-boreite-na-kanete-sto-ktima-noosfaira

M&IF-B.Ενδιαφέροντα προγράμματα και δραστηριότητες που προσφέρονται στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center για χαλάρωση, επέκταση συνειδητότητας και ευεξία πνεύματος και σώματος.

Επικοινωνία: τηλέφωνα 2109603094 – 6937113537 – 6932367147
Email: info@noosfera.gr – noosferacenter@gmail.com

 

Αυτογνωσία και Ευεξία Πνεύματος

Μονοπάτι Αυτογνωσίας – Μοιάζει με επιτραπέζιο παιχνίδι αλλά είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο αυτογνωσίας βασισμένο σε συνδυασμό ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων. Ρίξτε το ζάρι, κινηθείτε με φαινομενική τυχαιότητα στο μονοπάτι με τα βότσαλα και τις εικόνες και δείτε να αναδύονται τα δυνατά σημεία του ψυχισμού σας και εκείνα που χρειάζονται ενδυνάμωση. Ταυτόχρονα ανακαλύψτε τις αναπάντεχες απαντήσεις που σας προσφέρονται από τη δυναμική της ομάδας που επιβεβαιώνει πως όλοι είμαστε κατά βάθος ενωμένοι.
Διάρκεια: 2- 3 ώρες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 12.

Art Therapy – Δεν έχει σημασία αν ζωγραφίζετε καλά. Το σημαντικό είναι αυτό που εκφράζετε με τα χρώματα και τα υλικά καθώς διηγείστε ιστορίες του εαυτού σας, απεικονίζετε τις σκέψεις σας, τις σχέσεις σας και τα διλήμματά σας. Ένας τρόπος να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε εικαστικούς διαλόγους με τους άλλους, επικοινωνώντας με διαμεσολαβητή την τέχνη. Διάρκεια ομάδας : 2 – 3 ώρες.

Νοοσφαιρική Βεντάλια και Διαλέξεις – Μια βεντάλια από διάφορες εισηγήσεις με ποικίλα θέματα π.χ. για τις 7 Γλώσσες τις Αγάπης, το Κατάρτι του Οδυσσέα, τις 4 Ψυχολογικές Ανάγκες, τον Κβαντικό Εαυτό, τη Σκιά των Σχέσεων, την Αφθονία κ.ά. και διερεύνηση για το πώς βιώνουμε αυτά τα θέματα στη ζωή μας. Διάρκεια 2 – 3 ώρες.

Διαλογισμοί με ήχους Hemi-Sync® συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου – Ένα πρόγραμμα με omada_ergastiriouκλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα που αναπτύχθηκε από το Monroe Institute σε 60 χρόνια έρευνας και συνεργασίας με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ. Οι ακουστικές ασκήσεις συντονίζουν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου απελευθερώνοντας το κρυμμένο δυναμικό, επεκτείνουν τα όρια της συνειδητότητας και εξασκούν τον συμμετέχοντα να βρίσκεται στο ύψιστο δυναμικό του. Το Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center είναι το μοναδικό κατάλυμα, εκτός από το Μonroe Institute στις ΗΠΑ, που διαθέτει τον εξοπλισμό για παρακολούθηση των ασκήσεων ενώ οι συμμετέχοντες είναι άνετα ξαπλωμένοι στο δωμάτιό τους.

Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles)- Εισαγωγή στη λυτρωτική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση των Μαθημάτων Θαυμάτων που στηρίζονται στη συγχώρεση και στην ενθύμηση της δύναμης και του μεγαλείου μας. Διάρκεια ομάδας: 2 ώρες.

 Ομάδα Ψυχοδράματος – Δοκιμάστε να γίνετε ένας πρόγονός σας, μιλήστε σαν κάποιο αγαπημένο ή ιστορικό psychomagigshopforweb027πρόσωπο. Νιώστε δέντρο ή σύννεφο κινηθείτε σαν φωτιά ή ορμητικός ποταμός γίνετε η έννοια της συντροφικότητας ή της απάντησης που ζητάτε στη ζωή. Οι ρόλοι που σας καλεί να ενσαρκώσετε το ψυχόδραμα είναι απεριόριστοι το ίδιο και οι συνειδητοποιήσεις που αναδύονται μαζί με τις λύσεις ζωής. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνικές αυτογνωσίας και ψυχοθεραπείας που είναι κάθε φορά διαφορετική. Διάρκεια ομάδας: 2 – 3 ώρες.

 Ψυχοθεραπευτική συμβουλευτική ή θεραπευτική ύπνωση. Ατομική συνεδρία με την ψυχολόγο Μαρία Ξιφαρά. Διάρκεια 50’.

Παιχνίδι Μυστηρίου και Αυτογνωσίας Νιώστε σαν ήρωες και ηρωίδες τη Αγκάθα Κρίστι ενσαρκώνοντας έναν 016από τους προκαθορισμένους ρόλους στο αστυνομικό Παιχνίδι Μυστηρίου. Πάρτε το μυστικό φάκελο, βρείτε συμμάχους, αποφύγετε επίδοξους κακοποιούς, αυτοσχεδιάστε, λύστε το γρίφο και το μυστήριο και κερδίστε ένα από τα Όσκαρ ερμηνείας, κοστουμιού ή αστυνομικού δαιμονίου. Με μπόλικες ανατροπές, αυτοσχεδιασμούς και παρεΐστικη διάθεση ανακαλύψτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του ρόλου που σας ανατέθηκε. Το Παιχνίδι Μυστηρίου ολοκληρώνεται με ομάδα αυτογνωσίας για όσα αναδύθηκαν και αντανακλούν στη ζωή και στις σχέσεις μας. Διάρκεια 5- 7 ώρες. Μέγιστος αριθμός παικτών 18.

Κέλτικα Προμαντέματα – Με οδηγό κέλτικα αρχαία σύμβολα βρείτε απαντήσεις για το επόμενο βήμα σας στη ζωή. Ατομικές συνεδρίες.

Αναζωογόνηση και Ευεξία Σώματος

Ασκήσεις Τάι Τσι – Εναρμονίστε το σώμα και το νου σας με την πολεμική τέχνη της “μη βίας”. Πρόκειται για ένα Dimitra_Xifaraσύστημα αργά εκτελούμενων αρμονικών κινήσεων, το οποίο γυμνάζει όλο το σώμα, εξισορροπεί την ενέργεια, αδειάζει τον νου από σκέψεις, ξεκουράζει από τις εντάσεις και ενεργοποιεί το νευρικό και κυκλοφορικό σύστημα. Διάρκεια 30᾽- 50᾽.
Χαλαρωτικά και θεραπευτικά μασάζ – Αναζωογονηθείτε χαλαρώστε, τονώστε το λεμφικό σας με μασάζ για το πρόσωπο και το σώμα. Ατομικές συνεδρίες διάρκειας 30′-50′.
Ρεφλεξολογία – Ανακουφιστείτε από πόνους και δυσλειτουργίες με την πανάρχαια θεραπευτική τεχνική της ρεφλεξολογίας που ανιχνεύει στις πατούσες ολόκληρο το χάρτη και την κατάσταση υγείας του σώματος. Ατομικές συνεδρίες 30′- 50‘.

Εκπαίδευση στην διαχείριση του άγχους με αισθητήρες βιοανάδρασης του Ινστιτούτου Heartmath –
Ειδικοί αισθητήρες μεταφέρουν από τα δάκτυλα του χεριού σας πληροφορίες real time στον υπολογιστή και σας εκπαιδεύουν στη χαλάρωση μέσα από ένα ταξίδι με υπέροχα γραφικά που αποδεικνύει ότι ο νους μπορεί να ελέγξει απόλυτα το σώμα. Το πρόγραμμα διαχείρισης του άγχους με βιοανάδραση έχει αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Heartmath και τον Deepak Chopra με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Μόνο ατομική συνεδρία. Διάρκεια συνεδρίας 20᾽-30′.

Πληροφορίες για το κόστος

Εάν συμμετέχετε σε πρόγραμμα Εναλλακτικών διακοπών, παρέχεται δωρεάν η συμμετοχή στις ακόλουθες δραστηριότητες που εναλλάσσονται καθημερινά:
• Νοοσφαιρική Βεντάλια- Διαλέξεις
• Μονοπάτι Αυτογνωσίας
• Ομάδα Ψυχοδράματος
• Art Therapy
• Μαθήματα Θαυμάτων
• Καθημερινή διαλογιστική άσκηση με ήχους Hemi-Sync®
• Ομάδα Τάι-Τσι
Εκτός των Εναλλακτικών Διακοπών το ημερήσιο κόστος συμμετοχής κατ’άτομο είναι 35€ στις ομάδες:
Μονοπάτι αυτογνωσίας, Ψυχόδραμα, Art Therapy, Μαθήματα Θαυμάτων.
Στη διαλογιστική άσκηση Hemi-Sync® .
Στην ομάδα Τάι –Τσι .

Επιπλέον υπηρεσίες/δραστηριότητες κατ᾽επιλογήν:
Συμμετοχή στο Παιχνίδι Μυστηρίου & Αυτογνωσίας.
Ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας .
Εκπαίδευση στη διαχείριση του άγχους με αναπνοές & αισθητήρες .
Ρεφλεξολογία .
Κέλτικοι ρούνοι .

Συμμετοχή στα προγράμματα 

Η  συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις διασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).

Επικοινωνία: τηλέφωνα 2109603094 – 6937113537 – 6932367147
Email: info@noosfera.gr – noosferacenter@gmail.com

 

ktima_entrance_north_logo_flowers_img_2035forweb

Share