Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Ο σκοπός και η φιλοσοφία μαςΈνας εναλλακτικός χώρος φιλοξενίας ομάδων και εκδηλώσεων

Σας καλωσορίζουμε στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων  με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά σκόπιμα  χτισμένο για να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχολογίας, εναλλακτικές διακοπές, ομάδες γιόγκα, τάι- τσι κ.ά, εκπαιδευτικές και  ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την πνευματική ανάπτυξη και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Η φιλοσοφία μας

039Το Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center εκφράζει την προσωπική μας ανάγκη για ένα σκόπιμα χτισμένο χώρο σεμιναρίων που να μπορεί να φιλοξενεί μικρές ομάδες (μέχρι 35 ατόμων)ο οποίος να μην είναι απρόσωπος σαν ένα τυπικό ξενοδοχείο, ούτε λιτός σαν  κελί ασκητή ή  πρόχειρος και στερημένος από αρμονία ή άνεση.
Πιστεύουμε πως εκείνος που αναζητά την ειρήνη , τη χαρά και την αλήθεια για τον εαυτό του μπορεί επίσης να εμπνευστεί από την ομορφιά των βουνών και τον ορίζοντα της θάλασσας που περιβάλλουν το κτήμα, αλλά  και από την καλαισθησία του ίδιου του χώρου.  Θέλουμε ο επισκέπτης να νιώθει θαλπωρή και οικειότητα και να εμπνέεται από τα μεγάλα όπως  η διεύρυνση της συνειδητότητας αλλά και από τα μικρά  όπως οι  ζωγραφισμένες στο χέρι διακοσμητικές λεπτομέρειες των κλειδιών, το συντριβάνι φενγκ –σούι στην είσοδο,  τα  κάνιστρα με τα λουλούδια και το εξαιρετικό φαγητό.

Ο Στόχος μας

oles oi kerekles exoun noima edwΝα γίνει το Κτήμα Νοόσφαιρα μια κοινότητα για την διεύρυνση της συνειδητότητας από εκείνους που πιστεύουν πως ό,τι κι αν γίνεται έξω μας, ό,τι κι αν γίνεται μέσα μας εμείς παραμένουμε ενωμένοι. Να γίνει, επίσης,  ένα σημείο συνάντησης ομάδων, δασκάλων και θεραπευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή εκδηλώσεων όλο το χρόνο.

Η ενοικίαση του χώρου

Tο Κτήμα Νοόσφαιρα προσφέρεται προς  ενοικίαση  σε ομάδες που θα ήθελαν να στεγάσουν τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές τους για μία ή περισσότερες ημέρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για συνεννόηση στα τηλέφωνα 2109603094 – 6937113537 – 6932367147
Email:  [email protected] – [email protected]

Είπαν για το Κτήμα Νοόσφαιρα οι επισκέπτες:

-῾Είναι αριστούργημα και ουσιαστικά φιλόξενο
-“Of high standard. We felt that we were really looked after”
-“The energy of the place and people is pretty amazing. Feels like home”
-“The lobby is perfect and very cosy with supreme taste”
-“Amazing ,felt like I was living in a ferytale”
-“Ὁμορφιά , υπέροχη ενέργεια και θαυμάσια οργάνωση”
-“Δεν βλέπω την ώρα να ξανάρθω. Γέμισα γαλήνη.”
-“Μπράβο σας για την υψηλή ποιότητα που προσφέρετε σε μια χώρα που μαστίζεται από τη μετριότητα και την έλλειψη επαγγελματισμού. Ο χώρος και ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα ενζθαρρύνει το ὁλοι μαζί. Όλοι με τις παντόφλες γύρω από το τζάκι είναι από τις εμπειρίες που θα μου μείνουν αξέχαστες.”
-“Πολύ προσεγμένη εγκατάσταση, με ζεστασιά, αισθητική, υπέροχη θέα και εξαιρετικά θετική ενέργεια”

Συμμετοχή στα προγράμματα 
  • Εάν θέλετε να παρατείνετε τη διαμονή σας πριν ή μετά από οποιοδήποτε σεμινάριο, ειδική τιμή για τα μέλη των Φίλων της Νοόσφαιρας 52€/άτομο σε δίκλινο με πρωινό και φόρους. Για όσους δεν είναι μέλη το αντίστοιχο κόστος είναι 63€ ή 75€ με ημιδιατροφή.
  • Η  συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις διασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).
    Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 10 μέρες πριν από την εκδήλωση δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την συμψηφίσετε εντός του τρέχοντος έτους σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα διοργάνωσης της Νοόσφαιρας, (διαθεσιμότητας επιτρέπουσας).

Επικοινωνία: τηλέφωνα 2109603094 – 6937113537 – 6932367147
Email: [email protected] – [email protected]

Share