Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Ένα πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe

Πώς είναι όταν ο νους εισχωρεί σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και εξερευνά  άλλες διαστάσεις της ύπαρξης; Τι υπάρχει πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψή μας για την πραγματικότητα και τις δυνατότητές μας;

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τις απαντήσεις, έχετε προθυμία να εξερευνήσετε διευρυμένα πεδία συνειδητότητας ενεργοποιώντας παράλληλα το κρυμμένο δυναμικό σας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Εργαστήριο Εξερεύνησης άλλων επιπέδων συνείδησης. Θα βρείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Εργαστηρίων στην ενότητα “Σεμινάρια”.

Που Στηρίζεται ;

Όταν οι επιστήμονες αναρωτήθηκαν πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος των επιτυχημένων ανθρώπων και χαρτογράφησαν τα εγκεφαλικά τους κύματα ανακάλυψαν πως τα ιδιαίτερα επιτυχημένα άτομα βρίσκονται πολύ συχνότερα σε μια κατάσταση συντονισμού του αριστερού και δεξιού εγκεφαλικού ημισφαιρίου τους σε σχέση με το μέσο άνθρωπο. Το ίδιο αποδείχθηκε επίσης και για εκείνους που διαλογίζονται χρόνια βιώνοντας βαθιές εμπειρίες διεύρυνσης,  επιβεβαιώνοντας πως ο συγχρονισμός των εγκεφαλικών ημισφαιρίων αυξάνει κατακόρυφα το δυναμικό σε όλα τα επίπεδα , σωματικό , διανοητικό και συναισθηματικό. Το Εργαστήριο Εξερεύνησης σας παρέχει τη δυνατότητα να βιώσετε αυτήν ακριβώς την εμπειρία του συγχρονισμού των εγκεφαλικών ημισφαιρίων μέσω της τεχνολογίας Hemi-Sync®.

Τι είναι η Hemi-Sync ® τεχνολογία;

Η τεχνολογία Hemi-Sync® αποτελείται από ένα φάσμα ηχητικών συχνοτήτων που επιτρέπουν συντονισμό του δεξιού ενορατικού τμήματος του εγκεφάλου με το αριστερό αναλυτικό και ρεαλιστικό. Οι ηχητικές συχνότητες που μεταδίδονται μέσω των στερεοφωνικών ακουστικών οδηγούν με ήπιο και ασφαλή τρόπο τον εγκέφαλο να συντονιστεί και να ανταποκριθεί παράγοντας έναν δικό του ήχο (αμφιωτικός παλμός) . Το αποτέλεσμα είναι οι βαθιές εμπειρίες και το άνοιγμα ενός εντυπωσιακού πεδίου προσωπικών δυνατοτήτων. Σημαντικές προσωπικές ενοράσεις και ανακαλύψεις είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στη διάρκεια του εργαστηρίου Εξερεύνησης.

Πώς γίνεται;

Οι συμμετέχοντες ξαπλωμένοι αναπαυτικά ακούνε από ασύρματα ακουστικά τις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από το Ινστιτούτο Monroe σε περισσότερα από 50 χρόνια έρευνας, οι οποίες συνδυάζουν μουσική, λεκτικές οδηγίες και τις ηχητικές συχνότητες Hemi-Sync®Μεταξύ των ασκήσεων συζητάμε και εξερευνούμε τις εμπειρίες που έχουν προκύψει. Τον περισσότερο χρόνο τον αφιερώνουμε στο να μάθει ο κάθε συμμετέχων να αναγνωρίζει πώς είναι να βρίσκεται στην κατάσταση συντονισμού των εγκεφαλικών του ημισφαιρίων και να εξερευνά τις εμπειρίες που προκύπτουν από αυτό.

Ο Στόχος αυτού του Εργαστηρίου είναι να φέρει τον συμμετέχοντα σε επαφή με τα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού του από όπου μπορεί να έχει ενοράσεις, να παίρνει απαντήσεις , έμπνευση και αποτελεσματικές λύσεις. Το μόνο που απαιτείται από αυτόν είναι μια προθυμία για περιπέτεια και η διάθεση να εξερευνήσει νέα πεδία διευρυμένης συνειδητότητας.

Μετά το Εργαστήριο Εξερεύνησης;

Συνεχείς έρευνες αποδεικνύουν πως οι συμμετέχοντες σε προγράμματα Hemi-Sync® βιώνουν βαθιές εσωτερικές εμπειρίες ενώ ενισχύεται ουσιαστικά η προσωπική τους ανάπτυξη. Ακόμα κι εκείνοι που δυσπιστούν στην αποτελεσματικότητα του Hemi-Sync® διαπιστώνουν πως οι ειδικές ηχητικές συχνότητες ξεπερνούν τις επιφυλάξεις τους οδηγώντας τους σε βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους και σε εξεύρεση δημιουργικών λύσεων ενώ αποκτούν επίγνωση ότι είμαστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα. Στη διάρκεια των ασκήσεων του Εργαστηρίου παρέχονται τα εργαλεία ώστε να μπορεί ο συμμετέχων  και μετά τη λήξη του Εργαστηρίου να έχει πρόσβαση στον Πλήρη Εαυτό του. Εκπαιδεύοντας τον εγκέφαλό μας να βρίσκεται σε κατάσταση συγχρονισμού των ημισφαιρίων έχει άμεσα σταθερά αποτελέσματα όπως:

  • Διαχείριση του άγχους/ φοβίες.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
  • Σημαντική βελτίωση της ικανότητας προσοχής.
  • Ενίσχυση της μνήμης.
  • Διευρυμένη αντίληψη και βαθύτερη επαφή με τον Ολικό Εαυτό.
  • Κινητοποίηση της δημιουργικότητας και της έμπνευσης.
  • Βελτιστοποίηση της ικανότητας λήψης αποφάσεων.
  • Και εδραίωση μιας γενικότερης αίσθησης ευχαρίστησης και ευεξίας.

Το Εργαστήριο Εξερεύνησης Συντονίζεται από τις:

Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.
Ιουλία Πιτσούλη δημοσιογράφος, συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας.
Εγκεκριμένες εκτός έδρας συντονίστριες  του Ινστιτούτου Monroe, στην Ελλάδα.

Είπαν για το Εργαστήριο Εξερεύνησης

« Σας ευχαριστώ για τα αποτελέσματα της μέτρησης. ( Συγγνώμη, αλλά θα γράψω το υπόλοιπο κομμάτι στα αγγλικά γιατί μου βγαίνει πιο εύκολα.) I am still basking in the warm and peaceful energy that I felt at Noosfera. It was one of the most profound experiences of my life and I am truly grateful. Noosfera is an ideal place to do this kind of inner work. Your loving presence and guidance were invaluable. Also, the sharing of experiences from other participants was a great reminder that we are never alone and one thing that has stayed with me very strongly is that our true self who is victorious is already there (here) and waiting for us to join them.
Μάρι »

Δείτε το video

Share