Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

   

ioulia-pitsouli

Ιουλία Πιτσούλη

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος συνθετικής προσέγγισης.
Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά (Ταχυδρόμος, Γυναίκα, Εικόνες, Πάνθεον, Elle, Marie Claire κ.ά.) και για εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας (Μεσημβρινή, Απογευματινή, Επικαιρότητα) και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
Τα άρθρα της δημοσιεύονται κάθε μήνα στο περιοδικό Votre Beaute. Έχει γράψει 5 βιβλία ” Μυστική Οδύσσεια”, “Έρως και Ψυχή”, ” Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ. κριτική ανάλυση”, “Η 7η Πύλη” και ” Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου” ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το 6ο της βιβλίο με θέμα τους άθλους του Ηρακλή ως μέσον αυτογνωσίας και τίτλο ” Ηρακλής, Ο Ήρωας Μέσα Μας”.
Παράλληλα, τα τελευταία 13 χρόνια δίνει διαλέξεις και σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles). Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια των Προγραμμάτων Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης  του Ινστιτούτου Μονρό (Τhe Monroe Institute), για την Ελλάδα.

 

maria_forweb Μαρία Ξιφαρά

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.
Σπούδασε Psychologie Clinique MA στο Πανεπιστήμιο Paris VII και συνέχισε την εκπαίδευσή της στους συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT.
Από το 1997 ασχολείται επίσης με τον συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων ( Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια.
Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια των Προγραμμάτων Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης (Εργαστήριο Εξερεύνησης) του Ινστιτούτου Μονρό ( The Monroe Institute), για την Ελλάδα.

 

Share