Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Για την ΟΜΑΔΑ των εξερευνητών της συνειδητότητας – Monroe Institute

 

Αισθάνεστε μερικές φορές ότι ήρθατε σε λάθος εποχή; Ότι δεν ταιριάζετε με τους άλλους; Ή ότι χρειάζεστε οδηγό για να προσαρμοστείτε στη ζωή χωρίς να χάσετε την αυθεντικότητά σας;

Στην πραγματικότητα όλοι έχουμε την θέση μας στο σύμπαν. Όλοι ταιριάζουμε, απλώς υπάρχουν στιγμές που οι τρέχουσες συνθήκες φαίνονται να μάς σπρώχνουν έξω από τα συνήθη δεδομένα μας. Να κατανοήσουμε την θέση μας στο σύμπαν, να βρούμε το νόημα και τον σκοπό της ζωής μας, όπως απασχολεί και εσάς έχει ήδη απασχολήσει πολύ σοβαρά το νου απλών ανθρώπων, φιλοσόφων και επιστημόνων.

Στο Ινστιτούτο Monroe όλη η έρευνα και τα προγράμματα επιδιώκουν αυτό ακριβώς: να κατανοήσουμε τον σκοπό μας στο σύμπαν, στην ζωή και να δούμε πώς μπορούμε να τον εκπληρώσουμε. Μέσα από τα βασικά προγράμματα, το 6ήμερο Gateway Voyage και το 3ήμερο Εξερεύνηση της συνειδητότητας, έχουν προκύψει πέντε ερωτήσεις που σας επιτρέπουν να κοιτάξετε μέσα σας και να εξερευνήσετε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.
Όπως λέει ο Κωνσταντίνος, ένας από τους συμμετέχοντες στα προγράμματα, “όταν νιώθω χαμένος και θέλω να κατανοήσω καλύτερα την θέση μου στο σύμπαν, κάνω στον εαυτό μου τις ακόλουθες πέντε ερωτήσεις στην Εστίαση 12, δηλαδή στην κατάσταση του νου που εκτείνεται πέρα από τις σωματικές αισθήσεις:

Πάντα έβρισκα ότι αυτή η άσκηση μού παρέχει μια βαθύτερη κατανόηση του συνολικού μου εαυτού, ακόμα κι αν όχι με τον τρόπο που το περίμενα. Μπορεί να μην είμαι σε θέση να παίρνω πάντα αμέσως την απάντηση αλλά αυτό είναι εντάξει. Ωστόσο, κάθε απάντηση που λαμβάνω, με φέρνει πιο κοντά στην κατανόηση της θέσης μου στο σύμπαν. Μερικές φορές, λαμβάνω μια απάντηση που έρχεται χωρίς λόγια. Άλλες φορές, βλέπω μια σειρά από εικόνες ή αντιλαμβάνομαι τις απαντήσεις με αισθητηριακούς τρόπους. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, είναι μια διαίσθηση που λαμβάνω μαζί με γνώση.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν παίρνω ποτέ την ίδια απάντηση δύο φορές. Είναι περισσότερο σαν να μαζεύω κομμάτια μιας συνολικής απάντησης που αθροίζονται και ενώνονται στο συνολικό παζλ της ζωής. Όσο περισσότερο κατανοώ την θέση μου στο σύμπαν με μεγαλύτερη διαύγεια, τόσο περισσότερο βιώνω ένα συναίσθημα πέρα από λόγια. Είναι μια γνώση, είναι μια ενσυναίσθηση. Κάτι, που καλύπτει όλες τις αισθήσεις μου με τρόπο πολύ πιο δυνατό από οποιαδήποτε γλώσσα θα μπορούσε ποτέ”.

Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε να έχετε μια ξεκάθαρη υπαρξιακή βάση,
Αν αισθάνεστε δίψα για προσωπικό προχώρημα ή
Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι ή χαμένοι σε οποιοδήποτε σημείο,

Σάς ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε το βιωματικό Σεμινάριο Εξερεύνησης της Συνειδητότας με ήχους Hemi-Sync® του Ινστιτούτου Monroe. Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά 28-30 Ιανουαρίου 2022. Μέρος των ασκήσεων είναι και η άσκηση των 5 Ερωτήσεων.
Ελάτε χωρίς προσδοκίες. Ελάτε με την περιέργεια του αναζητητή, απλά να δείτε τι θα συμβεί. Όσο πιο βαθιά βουτήξετε μέσα σας και στην διευρυμένη συνείδησή σας, τόσο περισσότερο μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα βρείτε τόσο για τον εαυτό σας όσο και για την θέση σας στη ζωή και στο σύμπαν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Share