Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

header_korinth_bay_polythrona_logoP6260002forweb

 

Περισσότερα Α: Είστε ειδήμονες!

Η καλή υγεία είναι βασική προτεραιότητα για εσάς. Ήδη γνωρίζετε αρκετά για τον υγιεινό τρόπο ζωής.
Καθώς έχετε ασχοληθεί με την αποτοξίνωση και την κάθαρση του οργανισμού ίσως θα θέλατε να κάνετε ένα ακόμα βήμα.
Το ολιστικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο Κτήμα Νoosfera Wellness & Retreat Center σας προσφέρει ένα 6ήμερο αναζωογόνησης και ευεξίας με δυνατότητα απολύτως εξατομικευμένου προγράμματος σωματικής και ψυχικής αποτοξίνωσης και ενεργοποίησης .
Δείτε τις λεπτομέρειες κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: Detox 2 επιπέδων : Για Αναζωογόνηση και Burn Out syndrome

Περισσότερα Β: Είστε στο σύνορο.

Μπορεί να έχετε περιέργεια αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι για αυτή την μεγάλη αλλαγή και αυτό … είναι εντάξει !
Ίσως θα ήταν χρήσιμη για εσάς μια αποτοξίνωση ή κάθαρση κατ’ οίκον. Η διάρκεια μπορεί να είναι μια εβδομάδα ή ένας μήνας. Συστήνουμε να ξεκινήσετε με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, συνδυάζοντάς το με κάποια διαλογιστική τεχνική και σωματική άσκηση. Η συμβουλή του γιατρού σας ή ενός διατροφολόγου και η υποστήριξή του θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Εξ ίσου χρήσιμο θα σας ήταν, να εφαρμόσετε έναν ήπιο κι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό του νου, από το άγχος και την καθημερινή κόπωση, πηγαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:  Σε 3 μήνες μόνιμα αποτελέσματα. 

Περισσότερα Γ: Θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό για την υγεία σας.

Ίσως να έχετε κάποιες μικρές ενοχλήσεις, πόνους ή δυσλειτουργίες αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε και ποιό πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για εσάς.
Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στον ακόλουθο σύνδεσμο για να μάθετε λεπτομέρειες για το ολιστικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο Κτήμα Νoosfera Wellness & Retreat Center που περιλαμβάνει σωματική άσκηση, εκπαίδευση για την υγεία και την ορθομοριακή διατροφή, αγχολυτικές ασκήσεις και τεχνικές, συνεδρίες μασάζ, ρεφλεξολογίας και πολλά άλλα.
Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε τον ειδικό ορμονολογικό έλεγχο και ερωτηματολόγια από την γιατρό Δρ. Μ.Μπουγουλιά (κατόπιν ειδικής εξέτασης) διαμορφώνοντας έτσι το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμα που απαντά με τον καλύτερο τρόπο στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα Δ: Είστε στο δρόμο για έναν πιο υγιή εαυτό.

Το πρώτο βήμα για τη θετική μεταμόρφωση και την καλή υγεία είναι η επίγνωση και αυτήν την έχετε!
Συγχαρητήρια για την συνειδητοποίηση των αναγκών σας και την απόφασή σας να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Σας συστήνουμε να συμμετάσχετε στο 6ήμερο Detox στο Κτήμα Noosfera Wellness & Retreat Center όπου μια ομάδα ειδικών θα σας υποστηρίξει να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τις αιτίες που προκαλούν τα ζητήματα της υγείας σας βοηθώντας σας να επιτύχετε την τέλεια εξισορρόπηση ενώ επιπλέον θα σας εκπαιδεύσει στον υγιεινό τρόπο ζωής.
Τα απολύτως εξατομικευμένα προγράμματα (κατόπιν ειδικής εξέτασης) απαντούν με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες αποτοξίνωσης, κάθαρσης και ψυχοσωματικής εναρμόνισης.
Διαβάστε λεπτομέρειες στον ακόλουθο σύνδεσμο: Detox 2 επιπέδων : Για Αναζωογόνηση και Burn Out syndrome

Share