Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
24 Ιουλίου 2018
Μήνυμα, κυρίως για τις ομάδες Θαυμάτων

Σταμάτα να κλαψουρίζεις. Ξύπνα! Έχεις δουλειά να κάνεις.

Η φωτιά .
Η φωτιά, η τραγωδία, οι τηλεοπτικές εικόνες. Ο ένας κόσμος. Τον κοιτάς και σε συντρίβει.
Η σιωπή και η αυθαρσία του Πνεύματος, ο άλλος κόσμος. Δεν μπορείς να τον δεις με τα μάτια του σώματος. Μπορείς όμως να τον θυμηθείς.
Όμως δεν μπορείς να βλέπεις δυο κόσμους ταυτόχρονα.
Διάλεξε!

Ποτέ δεν είμαστε ταραγμένοι για τον λόγο που νομίζουμε.

Εντάξει, το ξέρετε. Όμως νιώθετε ταραχή, θλίψη, φόβο και δεν μπορείτε να αποστρέψετε το βλέμμα από την έλξη του πόνου: πιθανόν έχετε καρφωθεί στις τηλεοπτικές εικόνες. Όμως μας τηλεφωνείτε από χθες θέλοντας κάτι να κάνετε. Κάπως να φύγετε από αυτόν τον κλοιό. Εάν όντως το θέλετε σας προτείνουμε πώς.
Καλωσόρισες στην ομάδα των Θαυματοποιών στην πράξη!
Σταμάτα την ανατροφοδότηση της συναισθηματικής φόρτισης αμέσως.
Στάματα να κλαψουρίζεις, να πενθείς και να φρίττεις. Ξύπνα!
Έχεις δουλειά να κάνεις και μπορείς!

1. Κλείσε την τηλεόραση. Η ροή των ειδήσεων και των εικόνων αυξάνει το άγχος, το φόβο και τη θλίψη σου και ενώ νομίζεις ότι συμμετέχεις νοερά στον πόνο των άλλων στην ουσία τον αυξάνεις με τη δική σου φρίκη. Ενισχύεις την πίστη στον πόνο και την απώλεια. Συντηρείς τη φόρτιση με τη δική σου φόρτιση.

2ον: Συνδέσου με τον Ιησού και πρόσφερέ του την ταραχή σου για να προσφέρει στη θέση της την δική Του Ειρήνη. Επίτρεψε στον εαυτό σου να λάβει την Ειρήνη Του και για να την κρατήσεις επέκτεινέ την. Αυτήν έχουν ανάγκη τα αδέλφια σου κι όχι το αναμάσημα της καταστροφής και του πόνου. Ξύπνα! Έχεις δουλειά να κάνεις!

3ον Εάν έχεις παρακολουθήσει το σεμινάριο του Περάσματος ή της Μεγάλης Συμπερίληψης έχεις σημαντική δουλειά να κάνεις τώρα: υπάρχει ομαδικός ξαφνικός και βίαιος θάνατος, ένα απότομο Πέρασμα. Βοήθησε τα αδέλφια σου να βρουν τον Οδηγό τους, γαλήνια και απαλά. Προσευχήσου, συνδέσου και πρόσφερε τη βοήθειά σου με σκοπό να βρουν όσοι πέθαναν βίαια και είναι σε σύγχιση την Επουράνια Συνοδεία τους. Οδήγησέ τους στο Ουράνιο Θεραπευτήριο, στη στοργική παρουσία Εκείνων που είναι πάντα δίπλα τους, πες τους να μην φοβούνται. Και σε όσους δεν έχουν ανάγκη το Θεραπευτήριο  δείξε τους το δρόμο προς το Φως.

4ον: Στους συγγενείς που έχουν μείνει με άδεια αγκαλιά στείλε τους την παρηγορητική ροή της αγάπης, που είναι πέρα από τις μορφές, πέρα από τα πρόσκαιρα. Για να τη στείλεις πρέπει να τη νιώσεις πρώτα εσύ.
Δίδαξε μόνο την αγάπη επειδή μόνο αυτό είσαι. Θυμήσου το για να το θυμηθούν και εκείνοι.
Ας θυμόμαστε αγαπημένοι μας πως:
Ό,τι κι αν συμβαίνει έξω ή μέσα μας παραμένουμε ενωμένοι στην Ειρήνη Του.

Νοόσφαιρα Retreat Center-www.noosfera.gr

Εάν θέλετε να μας στείλετε σχόλιο ή απάντηση στείλτε την στο [email protected]


 

Share