Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

gv_logotmi_forweb


Καλωσήρθατε στην αιχμή της τεχνολογίας για την Σκέψη
Δευτέρα 9  έως Σάββατο 14 Μαΐου, 2016

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
                                       email: [email protected] – τηλ.2109603094 – 6037113537

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε στο βίντεο τι είπαν οι συμμετέχοντες στο Gateway Voyage

Το Gateway Voyage αποτελεί την καρδιά των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Monroe κι έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 30 χρόνια, μέσω της εξερεύνησης εξαιρετικά διευρυμένων καταστάσεων Νοημοσύνης. Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο Gateway Voyage® ανέπτυξαν μια νέα, διαφορετική οπτική μέσω της οποίας οι εμπειρίες της ζωής απέκτησαν νέο νόημα.

Όποιες κι αν είναι οι επιδόσεις σας σε διαλογισμό κι εξερεύνηση της συνειδητότητας, το Gateway Voyage® θα επιταχύνει την ικανότητά σας να πάτε πιο μακρυά πιο βαθειά και πιο γρήγορα. Η προσέγγιση του Gateway είναι μοναδική. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα, αναπτυγμένο από τον Robert Monroe, πολύ διαφορετικό από τις τεχνικές έμπειρων δασκάλων στον διαλογισμό. Διδάσκει τις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται σε κάθε πρόγραμμα ουσιαστικής αυτοβελτίωσης, διαχείρησης άγχους, χαλάρωσης, έμπνευσης και συγκέντρωσης της σκέψης.

omada_title_sem.h_s_S1200007_tmi_forweb

pinak_gvforweb
Προφορική καθοδήγηση μαζί με τα ηχητικά πρότυπα Hemi-Sync®, σας οδηγούν σταθερά, ήπια και προοδευτικά σε ανώτερα επίπεδα επίγνωσης, προς την βιωματική αναγνώριση ότι, η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση είναι ότι ο άνθρωπος έχει όρια!

Το 1994 ένα άρθρο της πρώτης σελίδας του περιοδικού Wall Steet αναφερόταν διεξοδικά στην συνέντευξη του αρχηγού του Βουδδιστικού ναού Ζεν στο Vancouver, British Columbia, στην οποία δήλωνε: ”Οι συμμετέχοντες στο Gateway μπορούν, μέσα σε 6 μέρες, να φθάσουν στα επίπεδα διαλογισμού που εμένα μου πήραν 30 χρόνια εξάσκησης! “
Αυτό το πρόγραμμα σας εκπαιδεύει μέσα από μια δυναμική προοδευτική διαδικασία, ευεργετική σε πολλαπλά επίπεδα. Πολλοί ανέπτυξαν μια μοναδική νοητική διαύγεια η οποία δυνάμωσε και επεκτάθηκε σε ολες τις πτυχές της ζωής τους.
Αυτήν την περίοδο, μια παγκόσμια αυξανόμενη κινητοποίηση για πνευματική αναγέννηση γράφει ιστορία. Το Gateway Voyage® προμηθεύει τα εφόδια ώστε οι άνθρωποι να ενεργοποιηθούν στο ρόλο τους γι᾽ αυτή την μεταμόρφωση.

header_tmi_bridge_tmi_logo_noosf_logo_gift00001forweb

Το Gateway Voyage είναι ένα 6ήμερο εντατικό πρόγραμμα σχεδιασμένο να διδάξει τα βασικά εργαλεία, τεχνικές και αρχές της νοητικής, συναισθηματικής και πνευματικής αναπτυξης, όπως διδάσκονται στο Ινστιτούτο Monroe. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες εισάγονται σε μια τεχνολογία ακουστικής καθοδήγησης* με σκοπό την ενοποίηση της συνειδητότητας και να μάθουν τις πολυπληθείς ευκαιρίες για νοητική, συναισθηματική και σωματική θεραπεία. Δεν υπάρχουν προυποθέσεις για να το παρακολουθήσετε.

Η δομή του προγράμματος περιλαμβάνει: ειδικές καθοδηγούμενες ασκήσεις, εξάσκηση σε πρακτικές εφαρμογές, ομαδικές συζητήσεις και άτυπες διαλέξεις. Επιπλέον, έρευνες και προβολή βίντεο αναφορικά με τ᾽αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας στο πεδίο της συνειδητότητας, της συμπεριφοράς, της σκέψης και του συναισθήματος.

Το Ινστιτούτο Monroe πιστεύει σταθερά ότι, είναι περισσότερο σημαντικό να υποστηρίζει και να βοηθά τα άτομα να βρίσκουν τις προσωπικές τους απαντήσεις, παρά να προωθεί ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων ή δόγμα.
Έτσι, όλοι ενθαρρύνονται να συνεισφέρουν τις ατομικές τους εμπειρίες, ενδιαφέροντα ή και ανησυχίες σε αυτή την πορεία με την ομάδα και τους συντονιστές.
Αν και θα υπάρξει η ευκαιρία να γίνει μια γενικότερη αναφορά στο θέμα της συνειδητότητας, της αλλαγής και της ύπαρξης πέραν της υλικής πραγματικότητας, ωστόσο εξαρτάται από τον καθένα να ανακαλύψει και να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα μέσα από την ομαδική αλληλεπίδραση κι εκείνη με τον συντονιστή του σεμιναρίου.
Το Ινστιτούτο δεν εγγυάται την επίτευξη συνειδητών εξωσωματικών εμπειριών στη διάρκεια του προγράμματος.Η εξωσωματική εμπειρία και τα εργαλεία που είναι χρήσιμα για την επίτευξή της, αν και καλύπτονται στο Gateway Voyage ωστόσο αποτελούν μόνο ένα μέρος του συνολικού στόχου που αποβλέπει στην αυτεπίγνωση, αυτοενδυνάμωση και στην μείωση του άγχους.

Το Gateway Voyage είναι μια μέθοδος ανακάλυψης όπου κάποιος μπορεί να εξερευνήσει διάφορες καταστάσεις Ανώτερης Νοημοσύνης μέσα από άμεση εμπειρία.
Εξερευνώντας τον εσωτερικό μας χώρο γινόμαστε ικανοί να κατανοήσουμε σε βάθος την φύση της δικής μας πραγματικότητας και της σχέσης μας με το σύμπαν.
Το Gateway Voyage παρέχει ουσιαστικά εργαλεία για την πρόσβαση σε αυτά τα επίπεδα επίγνωσης και κατ᾽αρχήν στην γνώση ότι είμαστε περισσότερα από ένα υλικό σώμα.
Σας προσκαλούμε να το ανακαλύψετε οι ίδιοι και να επιτρέψετε το Gateway να σας οδηγήσει ενισχύοντας το δικό σας εσωτερικό ταξίδι στον υπέροχο χώρο της Ανώτερης Νοημοσύνης.

Γλώσσα: Αγγλική
Με την: Linda Leblanc, πιστοποιημένη residential συντονίστρια και μέλος του Professional Division του Monroe Institute. Co-facilitators Ιουλία Πιτσούλη και Μαρία Ξιφαρά πιστοποιημένες εκτός έδρας συντονίστριες και μέλη του Professional Division του Monroe Institute.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
email: [email protected]  τηλ.2109603094 – 6037113537
Linda Leblanc Residential/Outreach Facilitator of The Monroe Institute,
email:
[email protected]  – Tel. 00357-26-621272
www.psychognosia.org , www.monroeinstitute.org

*Κατοχυρωμένη τεχνολογία ακουστικής καθοδήγησης με ήχους Hemi-Sync: Τα ηχητικά πρότυπα που θα ακούσετε στη διάρκεια των ασκήσεων του Gateway Voyage προέρχονται από επιστημονικές έρευνες και σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να αφομοιώσετε αυτές τις διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης . Δεν πρόκειται για ύπνωση παρ᾽όλο που υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία στις τεχνικές. Οι κυματομορφές στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα των διευρυμένων καταστάσεων συνείδησης διαφέρουν ουσιαστικά από εκείνες της ύπνωσης.

TMI-GV-Greece-2016_forweb

Share