Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Σήμερα, θα δώσουμε και πάλι ευχαριστίες για την Ταυτότητα μας στο Θεό. 2Ο οίκος μας είναι ασφαλής, η προστασία μας έχει εγγυηθεί στο καθετί που κάνουμε, η ισχύς και η δύναμη μας είναι διαθέσιμες σε όλες τις προσπάθειες μας. 3Δεν μπορούμε να αποτύχουμε σε τίπο­τα. 4Το καθετί που αγγίζουμε αποκτά ένα λαμπρό φως, που ευλογεί και θεραπεύει. 5Εναρμονισμένοι με το Θεό και με το σύμπαν, παίρνουμε το δρόμο μας με αγαλλίαση και με τη σκέψη ότι ο ίδιος ο Θεός έρχεται παντού μαζί μας.
2. Πόσο άγιοι είναι οι νόες μας! 2Και το καθετί που βλέπουμε καθρεφτίζει την αγιοσύνη μέσα στο νου που είναί εναρμονισμένος με το Θεό και με τον εαυτό του. 3Πόσο εύκολα εξαφανίζονται τα λάθη και ο θάνατος δίνει τη θέση του στην αιώνια ζωή. 4Τα αστραφτερά ίχνη των βημάτων μας δείχνουν το δρόμο προς την αλήθεια, διότι ο Θεός είναι ο Σύντροφός μας καθώς περπατάμε στον κόσμο για λίγο ακόμα. 5Και εκείνοι που έρχονται να μας ακολουθήσουν θα αναγνωρίσουν το δρόμο, επειδή το φως που φέρνουμε μένει πίσω, παρ όλο που παραμένει και μαζί μας καθώς προχωράμε.
3. Ό,τι λαμβάνουμε είναι το αιώνιο δώρο μας προς αυτούς που ακολουθούν μετά, και εκείνους που πέρασαν προηγουμένως ή έμειναν μαζί μας για λίγο. 2Και ο Θεός, ο Οποίος μας αγαπά όλους με την ίδια αγάπη με την οποία και δημιουργηθήκαμε, μας χαμογελά και μας προσφέρει την ευτυχία που δώσαμε.
4. Σήμερα, δε θα αμφιβάλλουμε την Αγάπη Του για μας, ούτε και θα αμφισβητήσουμε την προστασία Του και τη φροντίδα Του. 2Καμιά δίχως νόημα ανησυχία δεν μπορεί να παρεμβληθεί μεταξύ της πίστης μας και της επίγνωσης μας της Παρουσίας Του. Είμαστε ένα με Αυτόν σήμερα, καθώς Τον αναγνωρίζουμε και Τον θυμό­μαστε. 4Τον αισθανόμαστε στις καρδιές μας. 5Οι νόες μας περιέχουν τις Σκέψεις Του, τα μάτια μας βλέπουν την ομορφιά Του στο καθετί που κοιτάζουμε. 6Σήμερα, βλέ­πουμε μόνο ό,τι αγαπά και ό,τι είναι αξιαγάπητο.
5. Το βλέπουμε στα φαινόμενα του πόνου, και ο πόνος δίνει τη θέση του στην ειρήνη. 2Το βλέπουμε σε αυτούς που μαίνονται, στους λυπημένους και τους στενοχωρημέ­νους και σε αυτούς που αισθάνονται μοναξιά και είναι φοβισμένοι και οι οποίοι έτσι αποκαθίστανται στην ηρεμία και την ειρήνη του νου στην οποία δημιουργήθη­καν. 3Και το βλέπουμε σε αυτούς που πεθαίνουν καθώς επίσης και στους νεκρούς, επαναφέροντας τους έτσι στη ζωή. 4Όλο αυτό το βλέπουμε, επειδή το είδαμε πρώτα μέσα μας.
6. Σε αυτούς που γνωρίζουν ότι είναι ένα με το Θεό, κανένα θαύμα δεν μπορεί ποτέ να τους αρνηθεί. 2Ολες οι σκέψεις τους έχουν τη δύναμη να θεραπεύουν κάθε μορφή δυστυχίας σε οποιονδήποτε, από χρόνους περασμένους και από καιρούς μελλοντικούς και με την ίδια ευκολία όπως και σε αυτούς που περπατούν δίπλα τους τώρα. Οι σκέψεις τους είναι αιώνιες και ανεξάρτητες από την απόσταση όπως και από το χρόνο.
7. Ενωνόμαστε σε αυτή την επίγνωση, καθώς λέμε ότι είμαστε ένα με το Θεό. 2Διότι με αυτά τα λόγια, λέμε επίσης ότι έχουμε σωθεί και θεραπευτεί, και επομένως ότι μπορούμε να σώσουμε και να θεραπεύσουμε. 3Εχουμε λάβει, και τώρα θα θέλαμε να δώσουμε. 4Διότι θα θέλαμε να κρατήσουμε τα δώρα που ο Πατέρας μας έδωσε. 5Σήμερα θα θέλαμε να βιώσουμε τους εαυτούς μας σε εναρμονισμό με Αυτόν, έτσι ώστε να μπορέσει να μοιρα­στεί ρ κόσμος την αναγνώριση μας της πραγματικότητας. 6Με αυτό το βίωμα μας ο κόσμος απελευθερώνεται. 7Θεραπεύεται μαζί με μας, καθώς αρνούμεθα τον αποχωρι­σμό μας από τον Πατέρα μας.
8. Ειρήνη ας είναι σε σένα σήμερα. 2Διασφάλισε την ειρήνη σου με το να εφαρμόζεις την επίγνωση ότι είσαι ένα με το Δημιουργό σου, όπως και Αυτός είναι ένα με σένα. 3Κάποια στιγμή σήμερα, όποτε είναι καλύτερο, αφιέρωσε μισή ώρα στη σκέψη ότι είσαι ένα με το Θεό. 4Αυτή είναι η πρώτη μας απόπειρα να έχουμε μια εκτεταμένη περίοδο, για την οποία δε θα δώσουμε οδηγί­ες ή ιδιαίτερα λόγια για να καθοδηγήσουμε το διαλογι­σμό σου. 5Θα εμπιστευτούμε τη Φωνή του Θεού να μιλήσει όπως Αυτός το βρίσκει κατάλληλο σήμερα, βέβαιοι ότι Αυτός δε θα αμελήσει. 6Παρέμεινε μαζί Του αυτό το ημίωρο. Αυτός θα φροντίσει τα υπόλοιπα.
9. Το όφελος σου δε θα είναι λιγότερο, αν πιστεύεις ότι τίποτα δεν συμβαίνει. 2Μπορεί να μην είσαι έτοιμος να το δεχτείς σήμερα. 3Κάπου όμως και κάποτε θα έρθει στο νου σου και τότε δεν θα μπορείς παρά να το αναγνωρί­σεις, καθώς θα ανατέλλει με βεβαιότητα στο νου σου. 4Αυτό το ημίωρο θα πλαισιωθεί με χρυσάφι, με κάθε λεπτό σαν ένα διαμάντι τοποθετημένο γύρω από τον καθρέφτη που αυτή η άσκηση θα σου προσφέρει. 5Και θα δεις το πρόσωπο του Χριστού μέσα σε αυτόν, σαν αντανάκλαση του δικού σου προσώπου.
10. Ίσως σήμερα, ίσως αύριο, θα δεις τη δική σου μεταμόρ­φωση μέσα στον καθρέφτη που αυτό το ιερό ημίωρο θα σου προσφέρει για να κοιτάξεις τον εαυτό σου. 2Οταν είσαι έτοιμος, θα τη βρεις εκεί, μέσα στο νου σου όπου περιμένει να ανακαλυφθεί. 3Θα θυμηθείς τότε τη σκέψη στην οποία έδωσες αυτό το ημίωρο, αντιλαμβανόμενος με ευγνωμοσύνη ότι ποτέ δε χρησιμοποίησες το χρόνο σου καλύτερα.
11. Ίσως σήμερα, ίσως αύριο, θα κοιτάξεις μέσα σε αυτό τον καθρέφτη και θα καταλάβεις ότι το αναμάρτητο φως που βλέπεις σου ανήκει, η ομορφιά που κοιτάζεις είναι δική σου.
2Θεώρησε αυτό το ημίωρο σαν το δώρο σου στο Θεό. βέβαιος ότι η ανταμοιβή Του θα είναι μια αίσθηση αγάπης που δεν μπορείς να κατανοήσεις, χαρά πάρα πολύ βαθιά για να την καταλάβεις, ναι μια θέα πάρα πολύ άγια για να τη δουν τα μάτια του σώματος. 3Παρ όλα αυτά. μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάποια μέρα, ίσως σήμερα, ίσως αύριο, θα καταλάβεις και θα κατανοήσεις και θα δεις.
12. Πρόσθεσε και άλλα πετράδια στο χρυσό πλαίσιο που στηρίζει τον καθρέφτη που σου προσφέρεται σήμερα, καθώς επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου κάθε μια ώρα τα εξής:
2Ας θυμηθώ ότι είμαι ένα με το Θεό, σε αρμονία με όλους τους αδερφούς μου
και με τον Εαυτό μου, σε αιώνια αγιοσύνη και ειρήνη.

Share