Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Σήμερα, ας είμαστε ευγνώμονες. 2 Έχουμε φτάσει σε πιο ήπιες διαδρομές και πιο ομαλούς δρόμους. 3Δεν υπάρχει σκέψη να γυρίσουμε πίσω εκεί που ήμαστε, ούτε και αδιάλλακτη αντίσταση στην αλήθεια. 4Λίγη αμφιταλάντευση απομένει, μερικές μικρές αντιρρήσεις και λίγη διστακτικότητα, μπορείς όμως να είσαι πολύ ευγνώμων για την πρόοδο σου, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι συνειδητοποιείς.
2. Μια μέρα τώρα αφιερωμένη στην ευγνωμοσύνη θα προσθέσει το όφελος της βαθύτερης κατανόησης του πραγματικού βαθμού της προόδου που έχεις κάνει, των δώρων που έχεις λάβει. 2Να είσαι χαρούμενος σήμερα, γεμάτος αγάπη κι ευγνωμοσύνη που ο Πατέρας σου δεν σε έχει εγκαταλείψει, ούτε σε έχει αφήσει να περιπλανιέ­σαι μόνος σου στο σκοτάδι. 3Να είσαι ευγνώμων που Αυτός σε έχει σώσει από τον εαυτό που νόμισες ότι έπλασες για να πάρει τη θέση Αυτού και της δημιουργίας Του. 4Δώσε Του ευχαριστίες σήμερα.
3. Δώσε ευχαριστίες που Αυτός δεν σε έχει εγκαταλεί­ψει και που η Αγάπη Του θα μείνει για πάντα να λάμπει πάνω σου, για πάντα αμετάβλητη. 2Δώσε ευχαριστίες, επίσης, που και εσύ είσαι αμετάβλητος, διότι ο Υιός που Αυτός αγαπά είναι αμετάβλητος όπως ο Εαυτός Του. 3Να είσαι ευγνώμων που έχεις σωθεί. 4Να είσαι χαρούμενος που έχεις να εκπληρώσεις μια αποστολή στη σωτηρία. 5Να είσαι ευγνώμων που η αξία σου κατά πολύ υπερβαίνει τα φτωχά σου δώρα και τις μικρόψυχες κρίσεις σου για αυτόν που ο Θεός εδραίωσε σαν τον Υιό Του.
4. Σήμερα, με ευγνωμοσύνη σηκώνουμε τις καρδιές μας πάνω από την απόγνωση και υψώνουμε τα γεμάτα ευγνω­μοσύνη μάτια μας, ώστε να μην κοιτάζουμε πια κάτω στο χώμα, 2Τραγουδάμε το τραγούδι της ευγνωμοσύνης σήμε­ρα προς τιμή του Εαυτού, που ο Θεός έχει θελήσει να είναι η αληθινή μας Ταυτότητα σε Αυτόν. 3Σήμερα χαμογελάμε σε όλους αυτούς που βλέπουμε, και βαδίζου­με με ανάλαφρα βήματα, καθώς πηγαίνουμε να κάνουμε ό,τι μας έχει ανατεθεί να κάνουμε.
5. Δεν πηγαίνουμε μόνοι μας. 2Και δίνουμε ευχαριστίες που ένας Φίλος έχει έρθει στην απομόνωση μας, για να μας πει το σωτήριο Λόγο του Θεού. 3Και ευχαριστούμε και σένα που Τον ακούς. 4Ο Λόγος Του είναι άηχος, αν δεν εισακουστεί. 5Όταν ευχαριστείς Αυτόν, οι ευχαρι­στίες δίνονται και σε σένα. 6Ενα μήνυμα που δεν έχει εισακουστεί δε θα σώσει τον κόσμο, όσο δυνατή κι αν είναι η Φωνή που ομιλεί, όσο μεγάλη κι αν είναι η αγάπη του μηνύματος.
6. Ας δοθούν ευχαριστίες σε σένα που άκουσες, διότι έγινες ο αγγελιαφόρος που φέρνει τη Φωνή Του και Την αφήνει να αντηχεί σε όλο τον κόσμο. 2Λάβε τις ευχαρι­στίες του Θεού σήμερα, καθώς δίνεις ευχαριστίες σε Αυτόν. 3Διότι Αυτός θα ήθελε να σου προσφέρει τις ευχαριστίες που δίνεις, επειδή λαμβάνει τα δώρα σου με αγάπη και ευγνωμοσύνη και τα επιστρέφει χίλιες φορές και εκατοντάδες χιλιάδες φορές πιο πολλά από αυτά που δόθηκαν. 4Θα ευλογήσει Αυτός τα δώρα σου με το να τα μοιραστεί μαζί σου. 5Και έτσι αυξάνονται σε ισχύ και δύναμη, μέχρι να γεμίσουν τον κόσμο με χαρά κι ευγνωμοσύνη.
7. Λάβε τις ευχαριστίες Του και πρόσφερε Του τις δικές σου για δεκαπέντε λεπτά δυο φορές σήμερα.2Και θα συνειδητοποιήσεις σε Ποιον προσφέρεις ευχαριστίες και Ποιον ευχαριστεί Αυτός καθώς Τον ευχαριστείς. 3Αυτό το ιερό ημίωρο που προσφέρεται σε Αυτόν θα σου επιστραφεί σαν χρόνια για κάθε δευτερόλεπτο, δύναμη να σώσεις τον κόσμο αιώνες πιο γρήγορα λόγω των ευχαρι­στιών σου σε Αυτόν.
8. Λάβε τις ευχαριστίες Του και θα καταλάβεις με πόση αγάπη σε κρατά στο Νου Του, πόσο βαθιά και απεριόρι­στη είναι η φροντίδα Του για σένα, πόσο τέλεια είναι η ευγνωμοσύνη Του σε σένα. 2Να θυμάσαι να Τον σκέφτε­σαι κάθε ώρα και να Του δίνεις ευχαριστίες για καθετί που έδωσε στον Υιό Του, ώστε να μπορέσει να υψωθεί πάνω από τον κόσμο ενθυμούμενος τον Πατέρα του και τον Εαυτό του.

Share