Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Το Όνομα του Θεού είναι άγιο, αλλά όχι αγιότερο από το δικό σου. 2Το να επικαλεστείς το Όνομα Του είναι ακριβώς το ίδιο με το να επικαλεστείς το δικό σου.3Ενας πατέρας δίνει το όνομα του στο γιο του και έτσι  ταυτίζει τον γιο του  με τον εαυτό του. 4Οι αδελφοί του μοιράζονται το όνομα του και έτσι είναι ενωμένοι με έναν δεσμό στον οποίο βασίζονται για την ταυτότητα τους. 5Το Όνομα του Πατερά σου σού υπενθυμίζει ποιος είσαι ακόμη και μέσα σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζει και μολονότι κι εσύ δεν έχεις θυμηθεί
2 Το Όνομα του Θεού δεν μπορεί να ακουστεί χωρίς απάντηση, ούτε να ειπωθεί χωρίς έναν αντίλαλο μέσα στο νου σου που σε καλεί να θυμηθείς 2Πες το Όνομα Του και θα έχεις προσκαλέσει τους αγγέλους να περιβάλλουν τον τόπο στον οποίο στέκεσαι και να σου τραγουδούν, καθώς απλώνουν τα φτερά τους για να σε κρατήσουν ασφαλή και να σε προστατέψουν από κάθε εγκόσμια σκέψη που θα εισέβαλλε στην αγιοσύνη σου.
3. Επανάλαβε το Όνομα του Θεού και όλος ο κόσμος θα απαντήσει με το να εγκαταλείψει τις ψευδαισθήσεις. 2Κάθε όνειρο που αγαπά ο κόσμος έχει ξαφνικά περάσει και εκεί όπου φαινόταν να υπάρχει βρίσκεις ένα αστέρι, ένα θαύμα χάρης. 3Όι άρρωστοι σηκώνονται θεραπευμένοι από τις αρρωστημένες σκέψεις τους. 4Οι τυφλοί μπορούν να δουν, οι κουφοί μπορούν να ακούσουν. 5Όι θλιμμένοι σταματούν τους θρήνους τους και τα δάκρυα τού. πόνου στεγνώνουν, καθώς τα ευτυχισμένα γέλια έρχονται να ευλογήσουν τον κόσμο.
4. Επανάλαβε το Όνομα του Θεού και τα ασήμαντα ονόματα θα έχουν χάσει το νόημα τους. 2Καθε πειρασμός γίνεται μοναχά ένα ανώνυμο και ανεπιθύμητο πράγμα μπροστά στο Όνομα του Θεού. 3Επανάλαβε το Όνομα Του και θα δεις πόσο εύκολα θα ξεχάσεις τα ονόματα όλων των θεών στους οποίους έδωσες αξία. 4Έχουν χάσει πια το όνομα του θεού που τους απέδωσες 5Είναι δίχως όνομα και δίχως αξία αν και προτού αφήσεις το Όνομα του Θεού να αντικαταστήσει τα ασήμαντα ονόματά τους, στεκόσουν με σεβασμό μπροστά τους, αποκαλώντας τους θεούς.
5. Επανάλαβε το Όνομα του Θεού και επικαλέσου τον Εαυτό σου το Όνομα του Οποίου είναι το Όνομα του Θεού. 2Επανάλαβε το Όνομα Του και όλα τα ασήμαντα, δίχως όνομα πράγματα της γης, θα μπουν στην σωστή τους προοπτική. 3Εκείνοι που επικαλούνται το Όνομα του Θεού δεν μπορούν να κάνουν λάθος και να μπερδέψουν ό,τι δεν έχει όνομα με το Όνομα, ούτε την αμαρτία με την χάρη, ούτε τα σώματα με τον άγιο Υιό του Θεού. 4Και αν συνδεθείς με έναν αδελφό, καθώς κάθεσαι με αυτόν στην σιωπή επαναλαμβά­νοντας το Όνομα του Θεού μαζί με αυτόν μέσα στον γαλήνιο νου σου, έχεις εγκαθιδρύσει εκεί έναν βωμό που φθάνει στον Ίδιο τον Θεό και στον Υιό Του.
6. Σήμερα εξασκήσου μόνο με το εξής: επαναλάμβανε το Όνομα του Θεού ξανά και ξανά. 2Ξέχνα κάθε όνομα εκτός από το Δικό Του. 3Μην ακούς τίποτα άλλο. 4Αφησε όλες τις σκέψεις σου να βασίζονται σε Αυτό. 5Δεν χρησιμοποιούμε καμία άλλη λέξη παρά μόνο στην αρχή, όταν λέμε την σημερινή ιδέα μόνο μια φορά. 6Και μετά το Όνομα του Θεού γίνεται η μοναδική μας σκέψη, ο μοναδικός μας λόγος, το μόνο πράγμα που απασχολεί τον νου μας, η μόνη ευχή που έχουμε, ο μόνος ήχος που έχει νόημα και το μόνο Όνομα του κάθε πράγματος που επιθυμούμε να δούμε, του κάθε πράγματος που θα αποκαλούσαμε δικό μας.
7. Κάνουμε λοιπόν μια πρόσκληση, η οποία δεν μπορεί ποτέ να απορριφθεί. 2Και ο Θεός θα έλθει και θα την απαντήσει ο Ίδιος. 3Μην νομίζεις ότι Αυτός ακούει τις ασήμαντες προσευχές εκείνων που Τον επικαλούνται με ονόματα ειδώλων που ο κόσμος αγαπά. 4Δεν μπορούν να Τον φτάσουν κατ᾽ αυτόν τον τρόπο. 5Αυτός δεν μπορεί να ακούσει τις παρακλήσεις εκείνων που Του ζητούν να αλλάξει και να μην είναι πια ο Εαυτός Του ή  ζητούν να πάρει ο Υιός Του ένα όνομα διαφορετικό από το Δικό Του.
8. Επανάλαβε το Όνομα του Θεού και θα Τον αναγνωρίσεις ως τον μόνο Δημιουργό της πραγματικότητας. 2Και θα αναγνωρίσεις επίσης ότι ο Υιός Του είναι μέρος Του και δημιουργεί εις το Όνομα Του. 3Κάθισε σιωπηλά και άφησε το Όνομα Του να γίνει μια ιδέα που περικλείει τα πάντα και καταλαμβάνει εντελώς το νου σου. 4Όλες οι σκέψεις ας σταματήσουν εκτός από αυτήν. 5Και απάντησε με αυτήν σε όλες τις άλλες σκέψεις και δες το Όνομα του Θεού να αντικαθιστά τα χίλια ασήμαντα ονόματα που έδωσες στις σκέψεις σου χωρίς να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει μόνο ένα Όνομα για το καθετί που υπάρχει και για το καθετί που θα υπάρξει.
9. Σήμερα μπορείς να φτάσεις μια κατάσταση στην οποία θα βιώσεις το δώρο της χάρης. 2Μπορείς να αποδράσεις από όλη την σκλαβιά του κόσμου και να προσφέρεις στον κόσμο την απελευθέρωση που βρήκες. 3Μπορείς να θυμηθείς ό,τι ξέχασε ο κόσμος και να του προσφέρεις την δική σου θύμηση. 4Μπορείς να δεχτείς σήμερα τον ρόλο που παίζεις στη σωτηρία του καθώς και στην δική σου σωτηρία. 5Και οι δύο ρόλοι μπορούν να εκτελεστούν τέλεια.
10. Ζήτα στο Όνομα του Θεού την απελευθέρωση σου και θα σου δοθεί. 2Καμιά άλλη προσευχή δεν είναι αναγκαία εκτός από αυτήν, επειδή αυτή τις περικλείει όλες. 3Τα λόγια είναι ασήμαντα και όλες οι παρακλήσεις περιττές, όταν ο Υιός του Θεού επικαλείται το Όνομα του Πατέρα του. 4Οι Σκέψεις του Πατέρα του γίνονται δικές του. 5Διεκδικεί όλα αυτά που ο Πατέρας τού έδωσε και δίνει ακόμα και θα δίνει για πάντα. 6Επικαλείται Αυτόν για να αφήσει όλα τα πράγματα που νόμισε ότι έπλασε να γίνουν τώρα ανώνυμα και στην θέση τους το άγιο Όνομα του Θεού γίνεται το κριτήριο της ευτέλειας τους.
11. Όλα τα ασήμαντα πράγματα είναι σιωπηλά. 2Οι ασήμαντοι ήχοι δεν ακούγονται τώρα. 3Τα ασήμαντα πράγματα της γης έχουν εξαφανιστεί. 4Το σύμπαν δεν αποτελείται από τίποτα άλλο εκτός από τον Υιό του Θεού, ο οποίος επικαλείται τον Πατέρα του. 5Και η φωνή του Πατέρα του απαντά εις το άγιο Όνομα του Πατέρα του. 6Σε αυτήν την αιώνια, γαλήνια σχέση, στην οποία η επικοινωνία υπερβαίνει κατά πολύ όλα τα λόγια κι επίσης ξεπερνά σε βάθος και σε ύψος οτιδήποτε μπορούν να μεταδώσουν τα λόγια, βρίσκεται η αιώνια ειρήνη. 7Εις το Όνομα του Πατέρα μας, θα βιώσουμε αυτήν την ειρήνη σήμερα. 8Και εις το Όνομα Του, θα μας δοθεί.

Share