Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Ο Θεός μας μιλά. 2Εμείς δεν θα Του μιλήσουμε; 3Δεν είναι μακριά. 4Δεν προσπαθεί να κρυφτεί από μας. 5Εμείς προσπαθούμε να κρυφτούμε από Αυτόν και υποφέρουμε από την πλάνη. 6Αυτός παραμένει εντελώς προσιτός. 7Αγαπά τον Υιό Του. 8Τίποτα δεν είναι βέβαιο εκτός από αυτό, αυτό όμως είναι αρκετό. 9Αυτός θα αγαπά τον Υιό Του για πάντα.10Οταν ο νους του κοιμάται Αυτός εξακολουθεί να τον αγαπά. 11Κι όταν ο νους του ξυπνήσει Αυτός τον αγαπά με μια Αγάπη που ποτέ δεν αλλάζει.
2. Αν μονάχα γνώριζες το νόημα της Αγάπης Του, η ελπίδα και η απελπισία θα ήταν αδύνατες. 2Διότι η ελπίδα θα είχε εκπληρωθεί για πάντα και οποιαδήποτε απελπισία θα ήταν αδιανόητη. 3Η χάρη Του είναι η απάντηση Του στην απελπισία, επειδή σε αυτή έγκειται η ενθύμηση της Αγάπης Του. 4Δεν θα παρείχε Αυτός με χαρά τα μέσα με τα οποία το Θέλημα Του αναγνωρίζεται; 5Η χάρη Του είναι δική σου, αν την αναγνωρίσεις. 6Και η ενθύμησή Του ξυπνά στο νου που ζητά από Αυτόν, τα μέσα με τα οποία ο ύπνος του σταματά.
3. Σήμερα ζητάμε από το Θεό το δώρο που Αυτός έχει διαφυλάξει με εξαιρετική φροντίδα μέσα στις καρδιές μας, περιμένοντας να το αναγνωρίσουμε. 2Αυτό είναι το δώρο με το οποίο ο Θεός έρχεται και μας ανυψώνει, κάντας ο Ίδιος το τελευταίο βήμα της σωτηρίας. 3Καθοδηγούμενοι από τη Φωνή Του, μαθαίνουμε όλα τα βήματα εκτός από αυτό το τελευταίο. 4Στο τέλος όμως έρχεται ο Ίδιος και μας παίρνει στην Αγκαλιά Του και μας ξυπνά. 5Το δώρο της χάρης Του είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια απάντηση. 6Επαναφέρει όλες τις μνήμες που λησμόνησε ο κοιμισμένος νους, όλη την βεβαιότητα για το νόημα της Αγάπης.
4. Ο Θεός αγαπά τον Υιό Του. 2Ζήτησέ Του τώρα να δώσει τα μέσα με τα οποία αυτός ο κόσμος θα εξαφανιστεί και η όραση θα έρθει πρώτα, ακολουθούμενη μια στιγμή αργότερα από την γνώση. 3Διότι  με την χάρη βλέπεις ένα φως που καλύπτει όλο τον κόσμο με αγάπη και παρατηρείς ότι ο φόβος εξαφανίζεται από κάθε πρόσωπο, καθώς οι καρδιές ανυψώνονται και ζητούν το φως ως το δικαίωμά τους. 4Τι μένει τώρα που θα καθυστερούσε τον Ουρανό έστω και μια στιγμή περισσότερο; 5Τι δεν έχει ήδη εξουδετερωθεί, όταν έχεις συγχωρέσει τα πάντα;
5. Σήμερα είναι μια νέα και άγια μέρα, γιατί λαμβάνουμε ό,τι μας έχει δοθεί. 2Η πίστη μας ανήκει στον Δότη, όχι στη δική μας αποδοχή. 3Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, αλλά Αυτός που δε γνωρίζει κανένα λάθος είναι επίσης Αυτός που απαντά στα λάθη μας, δίνοντας μας τα μέσα για να τα εγκαταλείψουμε και να ανέλθουμε σε Αυτόν με ευγνωμοσύνη και αγάπη.
6. Και Αυτός κατεβαίνει να μας συναντήσει, καθώς ερχόμαστε σε Αυτόν. 2 Διότι δίνει, ό,τι έχει προετοιμάσει για μας κι εμείς το λαμβάνουμε.  3 Αυτό είναι το θέλημα Του, επειδή αγαπά τον Υιό Του. 4Σε Αυτόν προσευχόμαστε σήμερα, επιστρέφοντας  το λόγο που μας έδωσε μέσω της Ίδιας Του της Φωνής, του Λόγου Του, της Αγάπης Του:

5Η χάρη Σου μου έχει δοθεί. 6Την ζητώ τώρα.
7Πατέρα, έρχομαι σε Σένα.
8Και εσύ θα έρθεις σε μένα που το ζητώ.
9Είμαι ο Υιός που αγαπάς.

Share