Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας στα θαύματα. 2Δεν είναι το ένα «δυσκολότερο» ή «μεγαλύτερο» από το άλλο. 3Είναι όλα τα ίδια. 4Όλες οι εκφράσεις της αγάπης είναι μέγιστες.
2. Τα Θαύματα καθαυτά δεν έχουν σημασία. 2Το μόνο που έχει σημασία είναι η Πηγή τους, η οποία είναι πολύ πέραν οιασδήποτε αξιολόγησης.
3. Τα θαύματα είναι το φυσικό αποτέλεσμα της έκφρασης αγάπης. 2Το αληθινό θαύμα είναι η αγάπη που τα εμπνέει. 3Με αυτή την έννοια ό,τι προέρχεται από την αγάπη είναι και ένα θαύμα.
4. Όλα τα θαύματα σημαίνουν ζωή και ο Θεός είναι ο Δότης της ζωής. 2Η Φωνή Του θα σε καθοδηγήσει πολύ συγκεκριμένα. 3Θα σου δοθούν όλα όσα χρειάζεσαι να γνωρίζεις.
5. Τα θαύματα είναι συνήθειες και πρέπει να είναι ακούσια. 2Δεν πρέπει να βρίσκονται κάτω από συνειδητό έλεγχο. 3Τα συνειδητά επιλεγόμενα θαύματα μπορεί να είναι εσφαλμένα.
6. Τα θαύματα είναι κάτι φυσικό. 2Όταν δεν συμβαίνουν κάτι έχει πάει στραβά.
7. Τα θαύματα είναι δικαίωμα του καθενός αλλά πρώτα χρειάζεται κάθαρση.
8. Τα θαύματα είναι θεραπεία διότι αναπληρώνουν μια έλλειψη. γίνονταιι από εκείνους που προσωρινά έχουν περισσότερα προς εκείνους που προσωρινά έχουν λιγότερα.
9. Τα θαύματα είναι ένα είδος ανταλλαγής. 2Όπως όλες οι εκδηλώσεις της αγάπης, οι οποίες είναι πάντα θαυματουργές με την αληθινή σημασία, η ανταλλαγή αυτή αντιστρέφει τους φυσικούς νόμους. 3Φέρνουν περισσότερη αγάπη τόσο στον δότη όσο και στον λήπτη.
10. Η χρήση των θαυμάτων ως θεάματα για να παραχθεί πίστη είναι παρανόηση του σκοπού τους.
11. Η προσευχή είναι ο διαμεσολαβητής των θαυμάτων. 2Είναι το μέσο επικοινωνίας του δημιουργήματος με τον Δημιουργό του. 3Η αγάπη λαμβάνεται μέσω της προσευχής και εκδηλώνεται μέσω των θαυμάτων.
12. Τα θαύματα είναι σκέψεις. 2Οι σκέψεις μπορούν να αντιπροσωπεύουν είτε το χαμηλότερο ή σωματικό επίπεδο εμπειρίας, είτε το υψηλότερο ή πνευματικό επίπεδο εμπειρίας. 3Το ένα κατασκευάζει τον υλικό κόσμο και το άλλο δημιουργεί τον πνευματικό.
13. Τα θαύματα είναι συγχρόνως αρχή και τέλος και συνεπώς μεταβάλλουν την χρονική σειρά. 2Αποτελούν πάντα επιβεβαιώσεις αναγέννησης που φαίνεται να πηγαίνουν προς τα πίσω αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνουν μπροστά. 3Αναιρούν το παρελθόν στο παρόν και έτσι ελευθερώνουν το μέλλον.
14. Τα θαύματα μαρτυρούν την αλήθεια. 2Είναι πειστικά διότι προέρχονται από την βεβαιότητα. 3Χωρίς βεβαιότητα εκφυλίζονται σε μαγεία, η οποία είναι ανόητη και συνεπώς καταστροφική ή μάλλον αποτελεί μη δημιουργική χρήση του νου.
15. Κάθε μέρα θα πρέπει να αφιερώνεται στα θαύματα. 2Ο σκοπός του χρόνου είναι να σε καταστήσει ικανό να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τον χρόνο εποικοδομητικά. 3Είναι συνεπώς ένα εργαλείο διδασκαλίας και ένα μέσο για έναν στόχο. 4Ο χρόνος θα πάψει να υπάρχει όταν δεν θα είναι πια χρήσιμος στην διευκόλυνση της μάθησης.
16. Τα θαύματα είναι εργαλεία διδασκαλίας διότι αποδεικνύουν ότι είναι εξίσου ευλογημένο να δίνεις ὀσο και να λαμβάνεις. 2 Αυξάνουν ταυτόγχρονα την δύναμη του δότη και παρέχουν δύναμη στον αποδέκτη.
17. Τα θαύματα υπερβαίνουν το σώμα. 2Είναι αιφνίδιες αναστροφές στο χώρο του αόρατου, μακριά από το σωματικό επίπεδο. 3Γι’ αυτό θεραπεύουν.
18. Ένα θαύμα είναι μια υπηρεσία. 2Είναι η μέγιστη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον. 3Είναι ένας τρόπος για να αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου. 4Αναγνωρίζεις ταυτόχρονα την δική σου αξία και την αξία του πλησίον σου.
19. Τα θαύματα ενοποιούν τους νόες εν Θεώ. 2Στηρίζονται στην συνεργασία, διότι η Υιότης είναι το σύνολο όλων όσων δημιούργησε ο Θεός. 3Συνεπώς τα θαύματα αντανακλούν τους νόμους της αιωνιότητας και όχι του χρόνου.
20. Τα θαύματα αφυπνίζουν εκ νέου την επίγνωση ότι το πνεύμα και όχι το σώμα, είναι ο βωμός της αλήθειας. 2Αυτή είναι η αναγνώριση που οδηγεί στην θεραπευτική δύναμη των θαυμάτων.
21. Τα θαύματα είναι τα φυσικά σύμβολα της συγχώρεσης. 2Μέσω των θαυμάτων δέχεσαι την συγχώρεση του Θεού επεκτείνοντάς την στους άλλους.
22. Τα θαύματα συνδέονται με τον φόβο, μόνο και μόνο εξαιτίας της πεποίθησης ότι το σκοτάδι μπορεί και κρύβει. 2 Ό,τι δεν βλέπουν τα φυσικά σου μάτια πιστεύεις ότι δεν υπάρχει. 3Αυτό οδηγεί στην άρνηση της πνευματικής όρασης.
23. Τα θαύματα διορθώνουν την αντίληψη και προσδίδουν σε όλα τα επίπεδα την πραγματική τους διάσταση. 2Αυτό αποτελεί θεραπεία διότι η ασθένεια προέρχεται από την σύγχυση των επιπέδων.
24. Τα θαύματα σού επιτρέπουν να θεραπεύεις τους ασθενείς και να εγείρεις τους νεκρούς, διότι εσύ ο ίδιος δημιούργησες την αρρώστια και τον θάνατο και εσύ είσαι που μπορείς να εξαλείψεις και τα δύο. 2Είσαι ένα θαύμα, ικανό να δημιουργείς καθ’ ομοίωση του Δημιουργού σου. 3Όλα τα άλλα είναι οι ίδιοι οι δικοί σου εφιάλτες και δεν είναι υπαρκτά. 4Μόνο οι δημιουργίες του φωτός είναι υπαρκτές.
25. Τα θαύματα είναι μέρος μιας αλληλοεξαρτώμενης αλυσίδας με την συγχώρεση η οποία, όταν ολοκληρωθεί, επιφέρει την Εξιλέωση. 2Η Εξιλέωση λειτουργεί συνεχώς και σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου.
26. Τα θαύματα αντιπροσωπεύουν την απελευθέρωση από τον φόβο. 2“Nα εξιλεώνεις” σημαίνει “να εξαλείφεις”. 3Η εξάλειψη του φόβου είναι απαραίτητο μέρος της Εξιλεωτικής αξίας των θαυμάτων.
27. Ένα θαύμα είναι μια παγκόσμια ευλογία από τον Θεό μέσω εμού προς όλα τα αδέλφια μου. 2Είναι το προνόμιο αυτών που έχουν συγχωρεθεί να συγχωρούν.
28. Τα θαύματα είναι ένας τρόπος να κερδίσεις απελευθέρωση από τον φόβο. 2Η αποκάλυψη επιφέρει μια κατάσταση στην οποία ο φόβος έχει ήδη εξαλειφθεί. 3Έτσι, τα θαύματα αποτελούν το μέσον και η αποκάλυψη το τέλος.
29. Τα θαύματα εξυμνούν τον Θεό μέσα από σένα. 2Τον εξυμνούν μέσω του σεβασμού τους προς τα δημιουργήματά Του, επιβεβαιώνοντας την τελειότητά τους. 3Τα θαύματα θεραπεύουν επειδή αρνούνται την σωματική ταύτιση και επιβεβαιώνουν την πνευματική ταυτότητα.
30. Μέσω της αναγνώρισης του πνεύματος, τα θαύματα διορθώνουν τα επίπεδα της αντίληψης και τα ευθυγραμμίζουν. 2 Αυτό θέτει το πνεύμα στο κέντρο από όπου μπορεί να επικοινωνεί απευθείας.
31.Τα θαύματα πρέπει να εμπνέουν ευγνωμοσύνη όχι δέος. 2Πρέπει να ευχαριστείς τον Θεό για ό,τι πραγματικά είσαι. 3Τα παιδιά του Θεού είναι άγια και το θαύμα τιμά την αγιοσύνη τους, η οποία μπορεί να κρυφτεί αλλά ποτέ να χαθεί.
32. Εγώ εμπνέω όλα τα θαυμάτα τα οποία είναι διαμεσολαβητές. 2Μεσολαβούν υπέρ της αγιοσύνης σου και κάνουν τις αντιλήψεις σου άγιες. 3Τοποθετώντας σε πέρα από τους υλικούς νόμους σε ανυψώνουν στην σφαίρα της επουράνιας τάξης. 4Σε αυτήν την τάξη είσαι τέλειος.
33. Τα θαύματα σε τιμούν διότι είσαι αξιαγάπητος. 2Διαλύουν τις ψευδαισθήσεις για τον εαυτό σου και κάνουν ορατό το φως μέσα σου. 3Έτσι, εξαλείφουν τα λάθη σου, ελευθερώνοντάς σε από τους εφιάλτες σου. 4Μέ την αποδέσμευση του νου σου από την φυλακή των ψευδαισθήσεών σου, αποκαθιστούν την πνευματική σου υγεία.
34. Τα θαύματα αποκαθιστούν τον νου στην πληρότητά του. 2Αποκαθιστώντας την έλλειψη εγκαθιδρύουν την τέλεια προστασία. 3Η δύναμη του πνεύματος δεν αφήνει καθόλου χώρο στους εισβολείς.
35. Τα θαύματα είναι εκδηλώσεις της αγάπης αλλά μπορεί τα αποτελέσματά τους να μην είναι πάντα ορατά.
36. Τα θαύματα είναι παραδείγματα ορθής σκέψης, ευθυγραμμίζοντας την αντίληψη σου με την αλήθεια όπως την δημιούργησε ο Θεός.
37. Ένα θαύμα είναι μια διόρθωση εισαχθείσα από εμένα στον λανθασμένο τρόπο σκέψης. 2Δρουν σαν καταλύτης, διαλύοντας την λανθασμένη αντίληψη και επαναδιευθετώντας την ορθά. 3Αυτό σε θέτει υπό την αρχή της Εξιλέωσης όπου η αντίληψη θεραπεύεται. 4Μέχρι αυτό να συμβεί, η γνώση της Θείας Τάξης είναι αδύνατη.
38. Ο μηχανισμός των θαυμάτων είναι το Άγιο Πνεύμα. 2Αναγνωρίζει αμφότερα και τις δημιουργίες του Θεού και τις ψευδαισθήσεις σου. 3Διαχωρίζει την αλήθεια από την πλάνη, μέσω της ικανότητάς Του να έχει ολιστική αντίληψη αντί για επιλεκτική.
39. Το θαύμα διαλύει το σφάλμα, επειδή το Άγιο Πνεύμα αναγνωρίζει το σφάλμα ως ψευδές ή μη πραγματικό. 2Είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι αντιλαμβανόμενοι το φως, το σκοτάδι αυτομάτως  εξαφανίζεται.
40. Το θαύμα αναγνωρίζει τον καθένα ως αδελφό σου και αδελφό μου. 2Είναι ένας τρόπος αντίληψης της παγκόσμιας σφραγίδας του Θεού.
41. Η Ολότητα είναι το αντιληπτό περιεχόμενο των θαυμάτων. 2Έτσι, διορθώνουν ή εξιλεώνουν την λανθασμένη αντίληψη της έλλειψης.
42. Η μέγιστη συνεισφορά των θαυμάτων είναι η δύναμή τους να σε απελευθερώσουν από την πλανερή αίσθηση απομόνωσης, στέρησης ή έλλειψης.
43. Τα θαύματα προέρχονται από ένα θαυματουργό επίπεδο του νου ή μια κατάσταση ετοιμότητας για θαύματα.
44. Τα θαύματα είναι μια εκδήλωση της εσωτερικής επίγνωσης του Χριστού και η αποδοχή της Εξιλέωσής Του.
45. Ένα θαύμα ποτέ δεν χάνεται. 2Μπορεί να αγγίξει πολλούς ανθρώπους που δεν έχεις καν συναντήσει και να επιφέρει ασύλληπτες αλλαγές σε καταστάσεις για τις οποίες δεν έχεις καν επίγνωση.
46. Το Άγιο Πνεύμα είναι το υψηλότερο διάμεσο επικοινωνίας. 2Τα θαύματα δεν αφορούν τέτοιο τύπο επικοινωνίας διότι αποτελούν προσωρινά εργαλεία επικοινωνίας. 3Όταν επιστρέψεις στην αρχική κατάσταση επικοινωνίας σου με τον Θεό μέσω της άμεσης αποκάλυψης, παύει πια η ανάγκη για θαύματα.
47. Το θαύμα είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο το οποίο ελαχιστοποιεί την ανάγκη ύπαρξης χρόνου. 2Δημιουργεί ένα, εκτός των γνωστών προτύπων, διάλειμμα χρόνου, το οποίο δεν υφίσταται τους συνήθεις νόμους του χρόνου. 3Με αυτήν την έννοια είναι άχρονο.
48. Το θαύμα είναι το μοναδικό εργαλείο που έχεις άμεσα στη διάθεσή σου για να κυριαρχήσεις στον χρόνο. 2Μόνο η αποκάλυψη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χρόνο, μπορεί να υπερβεί το θαύμα.
49. Το θαύμα δεν κάνει καμιά διάκριση ανάμεσα σε βαθμούς λανθασμένων αντιλήψεων. 2Είναι ένα εργαλείο διόρθωσης της αντίληψης, αποτελεσματικό, άσχετα από τον βαθμό ή την κατεύθυνση του σφάλματος. 3Αυτή είναι η αληθινή του  έλλειψη διακρίσεων.
50. Το θαύμα συγκρίνει αυτά που έχεις φτιάξει με την δημιουργία, αποδεχόμενο ως αληθινό ό,τι είναι σύμφωνο με αυτήν και απορρίπτοντας ως ψευδές ό,τι δεν συμφωνεί.

Share