Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Γιατί να περιμένεις για τον Ουρανό; 2Αυτοί που αναζητούν το φως απλώς σκεπάζουν τα μάτια τους. 3Το φως είναι μέσα τους τώρα. 4Η Φώτιση δεν είναι παρά μόνο αναγνώριση, όχι αλλαγή. 5Το φως δεν είναι από τον κόσμο κι εσύ που φέρεις το φως μέσα σου είσαι επίσης ένας ξένος εδώ. 6Το φως ήρθε μαζί σου από το πατρικό σου σπίτι και έμεινε μαζί σου επειδή είναι δικό σου. 7Είναι το μόνο πράγμα που φέρνεις μαζί σου από Αυτόν που είναι η Πηγή σου. 8Λάμπει μέσα σου επειδή φωτίζει το σπίτι σου και σε οδηγεί πίσω εκεί από όπου ήλθες και όπου είναι το σπίτι σου.
2. Αυτό το φως δεν μπορεί να χαθεί. 2Γιατί να περιμένεις να το βρεις στο μέλλον, ή να πιστεύεις ότι έχει ήδη χαθεί, ή ότι ποτέ δεν υπήρξε; 3Μπορεί να το δει κανείς τόσο εύκολα, που επιχειρήματα τα οποία το αρνούνται γίνονται γελοία. 4Ποιος μπορεί να αρνηθεί την παρουσία αυτού που βλέπει μέσα του; 5Δεν είναι δύσκολο να κοιτάξεις εντός, επειδή εκεί αρχίζει όλη η όραση. 6Δεν υπάρχει όραση, είτε είναι από όνειρα είτε από μια πιο αληθινή Πηγή, που να μην είναι απλώς και μόνο η σκιά αυτών που βλέπονται μέσω της εσώτερης όρασης. 7Εκεί αρχίζει η αντίληψη και εκεί τελειώνει.8Δεν έχει καμιά πηγή εκτός από αυτήν.
3. Η ειρήνη του Θεού λάμπει τώρα μέσα σου  και από την καρδιά σου απλώνεται σε όλον τον κόσμο. 2Σταματά για λίγο για να χαϊδέψει κάθε τι ζωντανό και να του αφήσει μια ευλογία που θα μείνει μαζί του για πάντα. 3Ό,τι δίνει πρέπει να είναι αιώνιο. 4Αφαιρεί όλες τις σκέψεις των εφήμερων και ανάξιων πραγμά­των. 5Ανανεώνει όλες τις κουρασμένες καρδιές και φωτίζει όλη την όραση στο πέρασμα της. 6Όλα τα δώρα της δίνονται σε όλους και όλοι ενώνονται για να δώσουν ευχαριστίες σε σένα που δίνεις και που έχεις λάβει.
4. Η λάμψη στο νου σου υπενθυμίζει στον κόσμο αυτό που έχει ξεχάσει και ο κόσμος αποκαθιστά την μνήμη και σε σένα επίσης. 2Η σωτηρία ακτινοβολεί από σένα με δώρα ανεκτίμητα, τα οποία προσφέρονται και ανταποδίδονται. 3Σε σένα, τον δότη του δώρου, ο Ίδιος ο Θεός δίνει ευχαριστίες. 4Και με την ευλογία Του το φως μέσα σου λάμπει πιο πολύ, αυξάνοντας τα δώρα που έχεις να προσφέρεις στον κόσμο.
5. Η ειρήνη του Θεού ποτέ δεν μπορεί να περιοριστεί. 2Όποιος την αναγνωρίζει μέσα στον εαυτό του, πρέπει να την δώσει. 3Και τα μέσα με τα οποία θα την δώσει βρίσκονται στην κατανόηση του. 4Συγχωρεί επειδή αναγνώρισε την αλήθεια μέσα του. 5Ή ειρήνη του Θεού λάμπει τώρα σε σένα και σε κάθε τι ζωντανό. 6Σιωπηλά αναγνωρίζεται παγκόσμια. 7Επειδή ό,τι κοιτάζει η εσώτερη όρασή σου είναι η αντίληψη που έχεις για το σύμπαν.
6. Κάθισε σιωπηλά και κλείσε τα μάτια σου. 2Το φως μέσα σου είναι αρκετό. 3Αυτό από μόνο του έχει την δύναμη να σου δώσει το δώρο της όρασης. 4Αφησε τον εξωτερικό κόσμο και άσε τις σκέψεις σου να πετάξουν στην ειρήνη εντός. 5Αυτές γνωρίζουν τον δρόμο. 6Γιατί οι έντιμες σκέψεις, ακηλίδωτες από το όνειρο των εγκόσμιων πραγμάτων που βρίσκονται έξω από σένα, γίνονται οι άγιοι αγγελιαφόροι του Ίδιου του Θεού.
7. Αυτές τις σκέψεις σκέπτεσαι με Αυτόν. 2Αναγνωρίζουν αυτές τον οίκο τους. 3Και δείχνουν με σιγουριά προς την Πηγή τους, ὀπου ο Θεός ο Πατέρας και ο Υιός είναι ένα. 4Η ειρήνη του Θεού λάμπει πάνω τους αλλά πρέπει να παραμείνουν και με σένα επίσης, επειδή γεννήθηκαν μέσα στο νου σου, όπως ο δικός σου νους γεννήθηκε μέσα στο Νου του Θεού. 5Σε οδηγούν πίσω στην ειρήνη από όπου προήλθαν, απλώς υπενθυμίζοντάς σου, πώς πρέπει να επιστρέψεις.
8. Αυτές οι σκέψεις ακούν προσεκτικά την Φωνή του Πατέρα σου, όταν εσύ αρνείσαι να ακούσεις. 2Και σε παροτρύνουν απαλά να δεχτείς τον Λόγο Του για το τι είσαι, αντί για τις φαντασίες και τις σκιές. 3Σου υπενθυμίζουν ότι είσαι ο συνδημιουργός όλων των όντων που έχουν ζωή. 4Διότι, όπως η ειρήνη του Θεού λάμπει σε σένα, έτσι πρέπει να λάμπει και σε αυτά.
9. Σήμερα εξασκούμαστε να ερχόμαστε πιο κοντά στο φως μέσα μας. 2Παίρνουμε τις περιπλανώμενες σκέψεις μας και απαλά τις επιστρέφουμε εκεί όπου ευθυγραμμίζονται με όλες τις σκέψεις που μοιραζόμαστε με τον Θεό. 3Δεν θα τις αφήσουμε να παραστρατήσουν. 4Αφήνουμε το φως μέσα στο νου μας να τις κατευθύνει να έρθουν σπίτι. 5Τις έχουμε προδώσει, ζητώντας τους να φύγουν από μας. 6Τώρα όμως τις καλούμε πίσω και τις ξεπλένουμε από όλες τις παράξενες και διαταραγμένες επιθυμίες. 7Τους επιστρέφουμε την αγιοσύνη της κληρονομιάς τους.
10. Κατ’ αυτό τον τρόπο οι νόες μας επιστρέφουν μαζί με αυτές τις σκέψεις και αναγνωρίζουμε ότι η ειρήνη του Θεού ακόμα λάμπει μέσα μας και από εμάς σε όλα τα ζωντανά όντα που μοιράζονται την ζωή μας. 2Θα τα συγχωρέσουμε όλα, απαλλάσσοντας όλο τον κόσμο από ό,τι νομίσαμε ότι μας έκανε.3Επειδή εμείς πλάσαμε τον κόσμο όπως τον θέλαμε. 4Τώρα επιλέγουμε ότι είναι αθώος, αναμάρτητος και ανοιχτός στην σωτηρία. 5Και του δίνουμε την σωτήρια ευλογία μας καθώς λέμε:

6Ή ειρήνη του Θεού λάμπει μέσα μου τώρα.
7 Όλα τα πράγματα ας λάμπουν πάνω μου με αυτήν
την ειρήνη και ας τα ευλογήσω με το φως μέσα μου.

Share