Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Γιατί να περιμένεις για τον Ουρανό; 2Αυτοί που αναζητούν το φως απλώς σκεπάζουν τα μάτια τους. 3Το φως είναι μέσα τους τώρα. 4Η Φώτιση είναι μόνο και μόνο αναγνώριση, όχι αλλαγή. 5Το φως δεν είναι από αυτό τον κόσμο κι εσύ που φέρεις το φως μέσα σου είσαι επίσης ένας ξένος εδώ. 6Το φως ήρθε μαζί σου από το πατρικό σου σπίτι και έμεινε μαζί σου επειδή είναι δικό σου. Είναι το μόνο πράγμα που φέρνεις μαζί σου από Αυτόν που είναι η Πηγή σου. 8Λάμπει μέσα σου επειδή φωτίζει το σπίτι σου και σε οδηγεί πίσω εκεί απ όπου ήλθες και όπου είναι το σπίτι σου.
2. Αυτό το φως δεν μπορεί να χαθεί. 2Γιατί να περιμένεις να το βρεις στο μέλλον, ή να πιστεύεις ότι έχει ήδη χαθεί, ή ότι ποτέ δεν υπήρξε; 3Μπορεί να το δει κανείς τόσο εύκολα, που επιχειρήματα τα οποία το αποδεικνύουν γίνονται γελοία. 4Ποιος μπορεί να αρνηθεί την παρουσία αυτού που βλέπει μέσα του; 5Δεν είναι δύσκολο να κοιτάξεις εντός, γιατί εκεί αρχίζει όλη η όραση. 6Δεν υπάρχει θέα, είτε είναι από όνειρα είτε από μια πιο αληθινή Πηγή, που να μην είναι μόνο και μόνο η σκιά αυτών που βλέπονται μέσω της εσώτερης όρασης. 7Εκεί αρχίζει η αντίληψη και εκεί τελειώνει.8Δεν έχεις καμιά πηγή εκτός από αυτήν.
3. Η ειρήνη του Θεού λάμπει τώρα σε σένα και από την καρδιά σου απλώνεται σε όλο τον κόσμο. 2Σταματά για λίγο για να αγγίξει κάθε ον και να αφήσει μια ευλογία που θα μείνει μαζί του για πάντα. 3Ό,τι δίνει πρέπει να είναι αιώνιο. 4Αφαιρεί όλες τις σκέψεις των εφήμερων και άχρηστων πραγμά­των. 5Φέρνει ανανέωση σε όλες τις κουρασμένες καρδιές και φωτίζει όλη την όραση στο πέρασμα της. 6Όλα τα δώρα της δίνονται σε όλους και όλοι ενώνονται για να δώσουν ευχαριστίες σε σένα που δίνεις και που έχεις λάβει.
4. Η λάμψη στο νου σου υπενθυμίζει στον κόσμο ό,τι έχεις ξεχάσει και ο κόσμος επαναφέρει τη μνήμη και σε σένα επίσης. 2Η σωτηρία ακτινοβολεί από σένα με δώρα ανεκτίμητα, τα οποία δίνονται και επιστρέφονται. 3Σε σένα, το δότη του δώρου, ο Ίδιος ο Θεός δίνει ευχαριστίες. 4Και με την ευλογία Του το φως μέσα σου λάμπει πιο πολύ, αυξάνοντας τα δώρα που έχεις να προσφέρεις στον κόσμο.
5. Η ειρήνη του Θεού ποτέ δεν μπορεί να περιοριστεί. 2Όποιος την αναγνωρίζει μέσα στον εαυτό του, πρέπει να τη δώσει. 3Και τα μέσα με τα οποία θα τη δώσει βρίσκονται στην κατανόηση του. 4Συγχωρεί επειδή αναγνώρισε την αλήθεια μέσα του. 5Ή ειρήνη του Θεού λάμπει τώρα σε σένα και σε όλα τα όντα. 6Σιωπηλά αναγνωρίζεται παντού. 7Γιατί ό,τι κοιτάζει η εσώτερη όραση σου είναι η αντίληψη που έχεις για το σύμπαν.
6. Κάθισε σιωπηλά και κλείσε τα μάτια σου. 2Το φως μέσα σου είναι αρκετό. 3Αυτό από μόνο του έχει τη δύναμη να σου δώσει το δώρο της όρασης. 4Αφησε τον εξωτερικό κόσμο και άσε τις σκέψεις σου να πετάξουν στην ειρήνη εντός. 5Αυτές γνωρίζουν το δρόμο. 6Γιατί οι ειλικρινείς σκέψεις που δεν έχουν μολυνθεί από το όνειρο των εγκόσμιων πραγμάτων που βρίσκονται έξω από σένα, γίνονται οι άγιοι αγγελιαφόροι του Ίδιου του Θεού.
7. Αυτές τις σκέψεις σκέπτεσαι με Αυτόν. 2Αναγνωρίζουν αυτές τον οίκο τους. 3Και κατευθύνονται με σιγουριά προς την Πηγή τους, Όπου ο Θεός ο Πατέρας και ο Υιός είναι ένα. 4Η ειρήνη λάμπει πάνω τους, αλλά πρέπει να παραμείνουν και με σένα επίσης, γιατί γεννήθηκαν μέσα στο νου σου, όπως ο δικός σου νους γεννήθηκε μέσα στο Νου του Θεού. 5Σε οδηγούν πίσω στην ειρήνη από όπου ήλθαν μόνο και μόνο για να σου υπενθυμίσουν πώς πρέπει να επιστρέψεις.
8. Αυτές οι σκέψεις ακούν προσεκτικά τη Φωνή του Πατέρα σου, όταν εσύ αρνείσαι να ακούσεις. 2Και σε παροτρύνουν απαλά να δεχτείς το Λόγο Του για το τι είσαι, αντί για τις φαντασίες και τις σκιές. Του υπενθυμίζουν ότι είσαι ο συνδημιουργός όλων των όντων. 4Γιατί όπως η ειρήνη του Θεού λάμπει σε σένα, έτσι πρέπει να λάμπει και σε αυτά.
9. Σήμερα εξασκούμαστε στο να ερχόμαστε πιο κοντά στο φως μέσα μας. 2Παίρνουμε τις περιπλανώμενες σκέψεις μας και απαλά τις επιστρέφουμε εκεί που ευθυγραμμίζονται με όλες τις σκέψεις που μοιραζόμαστε με το Θεό. 3Δεν θα τις αφήσουμε να παραστρατήσουν. 4Αφήνουμε το φως μέσα στο νου μας να τις κατευθύνει να έρθουν σπίτι. 5Τις έχουμε προδώσει, παραγγέλλοντας τες να φύγουν από μας. 6Τώρα όμως τις φωνάζουμε πίσω και τις ξεπλένουμε από όλες τις παράξενες και διαταραγμένες επιθυμίες. 7Τους επιστρέφουμε την αγιοσύνη της κληρονομιάς τους.
10. Κατ αυτό τον τρόπο οι νόες μας επιστρέφουν μαζί με αυτές τις σκέψεις και παραδεχόμαστε ότι η ειρήνη του Θεού ακόμα λάμπει μέσα μας και από εμάς σε όλα τα όντα που μοιράζονται τη ζωή μας. 2Θα τα συγχωρέσουμε όλα, απαλλάσσοντας όλο τον κόσμο από ό,τι νομίσαμε ότι μας έκανε.3Γιατί εμείς πλάσαμε τον κόσμο όπως τον θέλαμε. 4Τώρα διαλέγουμε ότι είναι αθώος, χωρίς αμαρτία και ανοιχτός στη σωτηρία. 5Και του δίνουμε τη σωτήριο ευλογία μας καθώς λέμε:
6Ή ειρήνη του Θεού λάμπει μέσα μου τώρα.
7 Όλα τα πράγματα ας λάμπουν πάνω μου με αυτή
την ειρήνη και ας τα ευλογήσω με το φως μέσα μου.

Share