Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Μπορείτε να αναλογιστείτε πόσο όμορφοι θα σας φανούν εκείνοι τους οποίους συγχωρείτε; 2Σε κανένα επίπεδο φαντασίας δεν έχετε δει ποτέ κάτι τόσο όμορφο. 3Τίποτα από όσα βλέπετε εδώ, είτε κοιμάστε είτε αφυπνίζεστε, δεν πλησιάζει καν την ομορφιά αυτή. 4Και τίποτα δεν θα είναι πολυτιμότερο για σας έτσι που να νιώθετε γι΄ αυτό τόση αγάπη. 5Τίποτα από όσα θυμάστε και που έκαναν την καρδιά σας να τραγουδά από χαρά δεν μοιάζει ούτε κατ΄ ελάχιστον με την ευτυχία που θα σας φέρει το θέαμα που θα δείτε. 6Διότι θα αντικρίσετε τον Υιό του Θεού. 7Θα αντικρίσετε την ομορφιά που τόσο λατρεύει να κοιτά το Άγιο Πνεύμα, ευχαριστώντας τον Πατέρα για αυτήν. 8Το Άγιο Πνεύμα δημιουργήθηκε για να την αντικρίζει για σας, έως ότου μάθετε να την βλέπετε μόνοι σας. 9Και όλη η διδασκαλία Του οδηγεί να την δείτε και να αναπέμψετε ευχαριστίες μαζί Του.
2.Αυτό το κάλλος δεν είναι της φαντασίας. 2Είναι ο πραγματικός κόσμος που στραφταλίζει κάτω από τον ήλιο, καθαρός και νέος. 3Τίποτα δεν είναι κρυμμένο εδώ διότι όλα έχουν συγχωρεθεί και δεν υπάρχουν φαντασιώσεις να κρύψουν την αλήθεια. 4Η γέφυρα ανάμεσα σε εκείνον τον κόσμο και σε αυτόν είναι τόσο μικρή και είναι τόσο εύκολο να την διαβείτε που δεν θα μπορούσατε να πιστέψετε ότι αποτελεί το σημείο συνάντησης δύο τόσο διαφορετικών κόσμων. 5Κι όμως αυτή η μικρή γέφυρα είναι το ισχυρότερο πράγμα που αγγίζει αυτόν εδώ τον κόσμο. 6Αυτό το μικρό βήμα, τόσο μικρό που διέφυγε της προσοχής σας, είναι μια μεγάλη δρασκελιά από τον χρόνο στην αιωνιότητα. 7Ενα άλμα πέρα από κάθε ασχήμια προς ένα κάλλος που θα σας μαγέψει και που ποτέ δεν θα πάψει να σας προκαλεί θαυμασμό για την τελειότητα του.
3.Αυτό το βήμα, το μικρότερο που έγινε ποτέ, παραμένει το μεγαλύτερο επίτευγμα από όλα στο σχέδιο του Θεού για την Εξιλέωση. 2Ολα τα άλλα μαθαίνονται, αλλά αυτό προσφέρεται τέλειο και πλήρες. 3Κανείς εκτός από Εκείνον που σχεδίασε την σωτηρία δεν θα μπορούσε να το έχει επιτύχει. 4Θα μάθετε πώς να φτάσετε στην ομορφιά του αληθινού κόσμου. 5Οι φαντασιώσεις όλες αποδομούνται, τίποτα και κανείς δεν παραμένει δέσμιος τους και μέσω της συγχώρεσής σας ελευθερώνεστε για να δείτε. 6Όμως ό,τι βλέπετε είναι μόνον ό,τι εσείς κάνατε μέσω της ευλογίας της συγχώρεσης σας. 7Και με αυτή την τελική ευλογία του Υιού του Θεού προς τον εαυτό του, η αληθινή αντίληψη, που γεννήθηκε από την εκμάθηση της νέας προοπτικής, θα έχει υπηρετήσει τον σκοπό της.
4.Τα άστρα θα χαθούν μέσα στο φως και ο ήλιος που αποκάλυψε την ομορφιά του αληθινού κόσμου θα εξαφανιστεί. 2Η αντίληψη δεν θα έχει νόημα εφόσον θα έχει τελειοποιηθεί, διότι καθετί που χρησίμευσε στην μαθητεία δεν θα έχει πια καμιά λεπουργία. 3Τίποτα δεν θα μεταβληθεί ποτέ. 4Δεν θα υπάρχουν πια ούτε μετατοπίσεις, ούτε επισκιάσεις, ούτε διαφορές ή αντιθέσεις που όλα μαζί έκαναν δυνατή την αντίληψη. 5Η αντίληψη του αληθινού κόσμου θα είναι τόσο σύντομης διάρκειας που μόλις θα έχετε τον χρόνο να ευχαριστήσετε τον Θεό γι΄ αυτήν. 6Διότι ο Θεός θα κάνει αμέσως το τελευταίο βήμα, όταν θα έχετε φτάσει στον αληθινό κόσμο και θα είστε πλέον έτοιμοι για Εκείνον.
5.Φτάνετε στον αληθινό κόσμο απλώς και μόνο με την τέλεια συγχώρεση του παλιού, του κόσμου που βλέπετε ως ασυγχώρητο. 2Ο μέγας Μεταλλάκτης της αντίληψης θα αναλάβει μαζί με εσάς την προσεκτική έρευνα του νου που κατασκεύασε αυτόν τον κόσμο και θα σας αποκαλύψει τους φαινομενικούς λόγους για τους οποίους τον κατασκευάσατε, 3Στο φως της αληθινής αιτίας που σας φέρνει καθώς Τον ακολουθείτε, θα σας δείξει πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (γι αυτό τον κόσμο). 4Κάθε σημείο που αγγίζει η δική Του αιτία ζωντανεύει μέσα στην ομορφιά και ό,τι φαινόταν άσχημο στο σκοτάδι της δικής σας έλλειψης αιτίας απελευθερώνεται ξαφνικά και μετατρέπεται σε ομορφιά. 5Ακόμα και αυτό που ο Υιός του Θεού κατασκεύασε μέσα στον παραλογισμό του δεν θα μπορούσε να στερείται μια σπίθα ομορφιάς την οποία η καλοσύνη θα μπορούσε να απελευθερώσει.
6.Όλη αυτή η ωραιότητα ευλογεί την όρασή σας καθώς κοιτάτε τον κόσμο συγχωρώντας τον. 2Διότι η συγχώρεση κυριολεκτικά μεταμορφώνει την όραση και σας επιτρέπει να δείτε τον πραγματικό κόσμο να καταφτάνει γαλήνια και απαλά πάνω από το χάος, απομακρύνοντας όλες τις ψευδαισθήσεις που διέστρεψαν την αντίληψη σας και την καθήλωσαν στο παρελθόν. 3Το μικρότερο φύλλο μετατρέπεται σε κάτι θαυμαστό και μια τούφα γρασίδι σε σημάδι της τελειότητας του Θεού.
7.Ο Υιός του θεού ανυψώνεται αβίαστα από τον συγκεκριμένο κόσμο προς τον τόπο κατοικίας του. 2Και εκεί γνωρίζει πως πάντα εκεί βρισκόταν αναπαυόμενος εν ειρήνη. 3Ακόμα και η σωτηρία θα έχει μετατραπεί σε ένα όνειρο και θα χαθεί και αυτή από τον νου του. 4Διότι η σωτηρία είναι το τέλος των ονείρων και καθώς θα εξαφανίζεται το όνειρο η σωτηρία δεν θα έχει πλέον νόημα. 5Ποιός, αφυπνισμένος στα Ουράνια, θα μπορούσε να ονειρευτεί ότι είναι δυνατόν ποτέ να υπάρχει ανάγκη για σωτηρία;
8.Πόσο πολύ επιθυμείτε την σωτηρία; 2Θα σας προσφέρει τον αληθινό κόσμο που ριγεί έτοιμος να σας προσφερθεί. 3Ο πόθος του Αγίου Πνεύματος να σας προσφέρει τον αληθινό κόσμο είναι τόσο έντονος που δεν θα ήθελε να περιμένει, μολονότι περιμένει υπομονετικά. 4Μην καθυστερείτε να Το συναντήσετε. 5Ενώστε την δική σας ανυπομονησία με την δική Του υπομονή. 6Βγείτε έξω χαρούμενοι και συναντήστε τον Λυτρωτή σας και πορευτείτε μαζί Του με εμπιστοσύνη έξω από αυτόν τον κόσμο, προς τον αληθινό κόσμο της ομορφιάς και της συγχώρεσης.

Share