Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Η Εξιλέωση βρίσκεται μέσα στον χρόνο αλλά όχι για τον χρόνο. 2Επειδή βρίσκεται μέσα σας είναι αιώνια. 3Ὀ,τι διατηρεί την ενθύμηση του Θεού δεν μπορεί να δεσμεύεται από τον χρόνο, όπως ούτε κι εσείς. 4Διότι αν ο Θεός δεν δεσμεύεται από τίποτε, τότε ούτε κι εσείς δεσμεύεστε. 5Η στιγμή που προσφέρετε στο Άγιο Πνεύμα, προσφέρεται για λογαριασμό σας στον Θεό και μέσα σ΄εκείνη τη στιγμή θα αφυπνιστείτε απαλά σ΄Αυτόν. 6Μέσα στην ευλογημένη στιγμή θα εγκαταλείψετε όλα όσα μάθατε στο παρελθόν και το Άγιο Πνεύμα θα σας προσφέρει γρήγορα όλο το μάθημα της ειρήνης. 7Τι μπορεί να απαιτεί χρόνο όταν όλα τα εμπόδια για να το μάθει κανείς έχουν παραμεριστεί; 8Η αλήθεια είναι τόσο πολύ πέρα από τον χρόνο που εκδηλώνεται ολόκληρη μέσα σε μια στιγμή. 9Διότι επειδή δημιουργήθηκε ως μονάδα δεν εξαρτάται καθόλου από τον χρόνο.
2. Μην ανησυχείτε για τον χρόνο και μην φοβάστε την στιγμή της αγιότητας που θα απομακρύνει τον φόβο. 2Η στιγμή της ειρήνης είναι αιώνια επειδή είναι χωρίς φόβο. 3Θα έρθει, επειδή είναι το μάθημα που ο Θεός θα σας δίνει μέσω του Δασκάλου στον οποίο ανέθεσε να μεταφράσει τον χρόνο σε αιωνιότητα. 4Ας είναι ευλογημένος ο Δάσκαλος του Θεού, του Οποίου η χαρά είναι να διδάξει στον άγιο Υιό του Θεού την αγιότητά του. 5Η χαρά του δεν βρίσκεται μέσα στον χρόνο. 6Η διδασκαλία Του είναι για σας επειδή η χαρά Του είναι δική σας. 7Μέσα από το Άγιο Πνεύμα στέκεστε μπροστά στον βωμό του Θεού, που μεταφράζει την κόλαση σε Ουρανό. 8Διότι ο Θεός επιθυμεί να βρίσκεστε μονάχα στον Ουρανό.
3. Πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να βρεθείτε εκεί που ο Θεός θα ήθελε να βρίσκεστε; 2Διότι βρίσκεστε εκεί που βρισκόσασταν πάντοτε και που πάντα θα βρίσκεστε. 3Ο,τι έχετε, το έχετε για πάντα. 4Η ευλογημένη στιγμή απλώνεται για να αγκαλιάσει τον χρόνο όπως ο Θεός επεκτείνει τον Εαυτό Του για να αγκαλιάσει εσάς. 5Εσείς που δαπανήσατε μέρες, ώρες ακόμα και χρόνια για να δέσετε τους αδερφούς σας στο εγώ σας επιχειρώντας να το στηρίξετε και να δυναμώσετε την αδυναμία του, δεν αντιλαμβάνεστε την Πηγή της Δύναμης. 6Μέσα σ΄αυτή την άγια στιγμή θα ελευθερώσετε τους αδελφούς σας από τις αλυσίδες που τους έχετε δέσει και θα αρνηθείτε την αδυναμία τους όπως και τη δική σας.
4. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο άσχημα έχετε μεταχειριστεί τους αδελφούς σας με το να τους βλέπετε ως μέσα υποστήριξης του εγώ. 2Στην αντίληψή σας γίνονται τα αποδεικτικά μέσα του εγώ και χρησιμεύουν ως φαινομενική δικαιολογία για να μην το εγκαταλείψετε. 3Επομένως, είναι δική σας επιλογή αν θα στηρίξουν το εγώ ή το Άγιο Πνεύμα μέσα σας. 4Και θα αναγνωρίσετε ποιο από τα δύο επιλέξατε από τις αντιδράσεις τους. 5Ένας Υιός του Θεού που έχει απελευθερωθεί, μέσω του ενυπάρχοντος Αγίου Πνεύματος στον αδερφό Του, είναι άμεσα αναγνωρίσιμος. 6Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. 7Αν όμως αισθάνεστε αμφιβολία είναι επειδή δεν προσφέρατε πλήρη απελευθέρωση. 8Εξαιτίας αυτού δεν έχετε προσφέρει ολοκληρωτικά μια στιγμή στο Άγιο Πνεύμα. 9Όταν το κάνετε, τότε θα είστε απόλυτα βέβαιοι. 10Θα βεβαιωθείτε επειδή εκείνος που δίνει μαρτυρία για το Άγιο Πνεύμα θα μιλήσει για Αυτό τόσο καθαρά που θα ακούσετε και θα καταλάβετε. 11Θα αμφιβάλλετε μέχρι που θα ακούσετε τον μάρτυρα που θα έχετε πλήρως απελευθερώσει μέσω του Αγίου Πνεύματος. 12Και τότε δεν θα αμφιβάλλετε πλέον.
5. Δεν έχετε ακόμα βιώσει την άγια στιγμή. 2Όμως θα την βιώσετε και τότε θα την αναγνωρίσετε με πλήρη βεβαιότητα. 3Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αναγνωρίσει κανείς ένα δώρο που προέρχεται από το Θεό. 4Μπορείτε να εξασκηθείτε στους μηχανισμούς της άγιας στιγμής και θα μάθετε πολλά από αυτή την εξάσκηση. 5Όμως η ακτινοβόλα της λαμπρότητα, που με το όραμά της κυριολεκτικά θα σας τυφλώσει προς αυτόν τον κόσμο, είναι κάτι που δεν μπορείτε να αναπληρώσετε. 6Και ιδού, είναι παρούσα και πλήρης αυτή την στιγμή. 7Ο σκοπός της έχει επιτευχθεί και έχει προσφερθεί ολοκληρωτικά.
6. Αρχίστε τώρα να ασκείστε, στον μικρό ρόλο που σας αντιστοιχεί, ξεχωρίζοντας αυτή την άγια στιγμή. 2Θα λάβετε πολύ σαφείς οδηγίες στην πορεία. 3Διότι το να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτή τη μοναδική στιγμή και να τη βιώνετε ως άχρονη, σημαίνει να αρχίσετε να βιώνετε τον εαυτό σας ως αδιαχώριστο από τους άλλους. 4Μην φοβάστε ότι θα μείνετε αβοήθητοι σε αυτή σας την προσπάθεια. 5Ο δάσκαλος του Θεού και το μάθημά Του θα στηρίξουν την δύναμή σας. 6Το μόνο που έχετε να αποχωριστείτε είναι η αδυναμία σας ενώ εξασκείστε, διότι αυτή η άσκηση είναι η άσκηση της δύναμης του Θεού μέσα σας. 7Χρησιμοποιήστε την μόνο για μία στιγμή και ποτέ ξανά δεν θα την αρνηθείτε. 8Ποιός μπορεί να αρνηθεί την Παρουσία μπροστά στην οποία υποκλίνεται με εκτίμηση και χαρά ολόκληρο το σύμπαν; 9Οι αμφιβολίες σας θα χαθούν μπροστά στην αναγνώριση του σύμπαντος που μαρτυρά αυτή την Παρουσία.

Share