Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Εσύ που έχεις περάσει την ζωή σου φέρνοντας την αλήθεια στην ψευδαίσθηση και την πραγματικότητα στη φαντασία, έχεις πορευτεί στο μονοπάτι των ονείρων. 2Διότι έχεις περάσει από την εγρήγορση στον ύπνο και συνε­χώς σε όλο και βαθύτερο ύπνο. 3Κάθε όνειρο σε οδήγησε σε άλλα και κάθε φαντασίωση που φαι­νόταν να φέρνει κάποιο φως στο σκοτάδι, έκανε το σκοτάδι πιο βαθύ. 4Ο στόχος σου ήταν το σκοτάδι μέσα στο οποίο καμιά ακτίνα φωτός δεν θα μπορούσε να μπει. 5Και επεζήτησες ένα σκοτάδι τόσο πλήρες που θα μπορούσες να κρυφτείς για πάντα από την αλήθεια, μέσα σε πλήρη παραφροσύνη. 6Αυτό που ξέχασες ήταν απλώς ότι ο Θεός δεν μπορεί να καταστρέψει τον Εαυτό Του. 7Το φως βρίσκεται μέσα σου. 8Το σκοτάδι μπο­ρεί να το καλύψει αλλά δεν μπορεί να το διώξει.
2.Καθώς το φως έρχεται πιο κοντά σου, εσύ θα τρέξεις προς το σκοτάδι, ζαρώνοντας μακριά από την αλήθεια, άλλοτε υποχωρώντας σε μικρότερες μορφές φόβου και άλλοτε σε πλήρη τρόμο. 2Αλλά θα προχωρήσεις διότι ο στόχος σου είναι να προχωρήσεις από τον φόβο στην αλήθεια. 3Ό στόχος που αποδέχθηκες είναι ο στόχος της γνώσης για την οποία δήλωσες την προθυμία σου. 4Ό φόβος φαίνεται να ζει στο σκοτάδι και όταν φοβάσαι, κάνεις πίσω. 5Ας ενωθούμε λοιπόν γρήγορα σε μια στιγμή φωτός και αυτό θα είναι αρκετό να σου θυμίσει ότι ο στόχος σου είναι το φως.
3.Η αλήθεια έσπευσε να σε συναντήσει αφού την κάλεσες. 2Αν γνωρίζες Ποιός βαδίζει πλάι σου στον δρόμο που διάλεξες ο φόβος θα ήταν αδύνατον. 3Δεν γνωρίζεις, επειδή η διαδρομή μέσα στο σκοτάδι ήταν μακριά και σκληρή και έχεις βαθειά μέσα του. 4Ένα μικρό πετάρισμα των βλεφάρων σου, που ήταν για τόσο καιρό κλειστά, δεν επαρκεί ακόμα για να σου δώσει εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, που τόσο καιρό απεχθανόσουν. 5Βαδίζετε προς την αγάπη μισώντας την ακόμα και με τρόμο για την κρίση της για σένα. 6Δεν συνειδητοποιείς ότι δεν φοβάσαι την αγάπη αλλά μόνο αυτό που έφτιαξες από αυτήν. 7Προχωράς προς το νόημα της αγά­πης και μακριά από όλες τις ψευδαισθήσεις με τις οποίες την περιέβαλες. 8᾽Οταν υπο­χωρείς προς την ψευδαίσθηση ο φόβος σου αυξάνεται διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό που νομίζεις ότι σημαίνει είναι τρομαχτικό. 9Όμως τι σημαίνει αυτό για μας που ταξιδεύουμε βἐβαια και πολύ γρήγορα μακριά από τον φόβο;
4.Εσύ που κρατάς το χέρι του αδελφού σας κρατάς επίσης και το δικό μου διότι όταν ενω­θήκατε ο ένας με τον άλλον, δεν ήσασταν μόνοι. 2Πιστεύεις πως θα σας εγκατέλειπα μέσα στο σκοτάδι από το οποίο συμφώνησες να φύγεις μαζί μου; 3Μέσα στην σχέση σου είναι το φως του κόσμου. 4Και ο φόβος πρέπει τώρα να χαθεί από μπροστά σου. 5Μην μπαίνεις στον πειρασμό να πετάξεις μακριά το δώρο της πίστης που πρόσφερες στον αδελφό σου. 6Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τρομάξεις τον εαυτό σου. 7Το δώρο έχει δοθεί για πάντα διότι ο Ιδιος ο Θεός το έλαβε. 8Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. 9Έχεις δεχθεί τον Θεό. 10Ή αγιότητα της σχέση σου έχει καθιερωθεί στον Ουρανό. 11Δεν καταλαβαίνεις τι έχεις αποδεχθεί αλλά θυμήσου ότι η κατανόηση σου δεν είναι απα­ραίτητη. 12Απαραίτητη ήταν μόνο η ευχή να κατανοήσεις. 13Αυτή η ευχή ήταν η επιθυμία να είσαι άγιος. 14Σου έχει δοθεί το Θέλημα του Θεού. 15Διότι επιθυμείς το μόνο πράγματι που είχες ποτέ ή ήσουν ποτέ.
5.Κάθε στιγμή που περνάμε μαζί θα σε διδάξει ότι αυτός ο στόχος είναι εφικτός και θα δυναμώσει την επιθυμία σου να τον φτάσεις. 2Και μέσα στην επιθυμία σου βρίσκεται η εκπλή­ρωση του. 3Ή επιθυμία σου βρίσκεται τώρα σε πλήρη συμφωνία με όλη την δύναμη της Θέλη­σης του Αγίου Πνεύματος. 4Κανένα μικρό διστακτικό βήμα που ίσως κάνεις δεν μποροεί να διαχωρίσει την επιθυμία σου από την Βούληση Του και την δύναμη Του. 5Κρατώ το χέρι σου με τόση σιγουριά με όση εσύ συμφώνησες να κρατάς το χέρι του αδερφού σου. 6Δεν θα χωριστείς επειδή εγώ στέκομαι μαζί σου και περπατώ μαζί σου καθώς βαδίζεις προς την αλήθεια. 7Και όπου πάμε φέρνουμε μαζί μας τον Θεό.
6.Στην σχέση σου ενώθηκες μαζί μου για να φέρεις τον Ουρανό στον Υιό του Θεού που κρυβόταν στο σκοτάδι. 2Έδειξες προθυμία να φέρεις το σκοτάδι στο φως και αυτή η προθυμία έχει δώσει δύναμη σε όλους όσους θα έμεναν στο σκοτάδι. 3Αυτοί που θα ήθελαν να δουν θα δουν. 4Και θα ενωθούν μαζί μου φέρνοντας το φως τους στο σκο­τάδι, όταν το σκοτάδι μέσα τους προσφέρεται στο φως και αποσύρεται για πάντα. 5Ή ανά­γκη που έχω να ενωθείς μαζί μου μέσα στο άγιο φως της σχέσης σου, είναι η δική σου ανάγκη για σωτηρία. 6Δεν θα σου έδινα αυτό που μου έδωσες; 7Διότι όταν ενώθηκες με τον αδελφό σου, σε εμένα απάντησες.
7.Εσύ που είσαι τώρα ο φορέας της σωτηρίας, έχεις την λειτουργία να φέρεις φως στο σκοτάδι. 2Το σκοτάδι μέσα σου ήρθε στο φως. 3Φέρτο πίσω στο σκοτάδι, από την άγια στιγμή που το πήρες. 4Μέσα στην επιθυμία μας να κάνουμε όλον, έχουμε γίνει όλον. 5Μην σε ανησυχεί ο χρόνος διότι κάθε φόβος που εσύ και οι αδελφοί σου βιώσατε έχει παρέλθει. 6Ό χρόνος έχει αναπροσαρμοστεί για να μας βοηθήσει να κάνουμε μαζί αυτό που τα χωριστά παρελθόντα θα απέτρεπαν. 7Έχετε προσπεράσει τον φόβο διότι όταν δύο νόες ενώνονται με την επιθυμία της αγάπης, η αγάπη ενώνεται μαζί τους.
8.Δεν υπάρχει φως στον Ουρανό που να μην συμπορεύεται μαζί σου. 2Δεν υπάρχει ούτε μία Ακτίνα που λάμπει παντοτινά στον Νου του Θεού που να μην ακτινοβολεί πάνω σου. 3Ό Ουρανός έχει ενωθεί μαζί σου καθώς οδεύεις προς Αυτόν. 4Μπορείς να παραμένεις στο σκοτάδι, όταν τέτοια μεγαλειώδη φώτα έχουν ενωθεί με εσένα για να δώσουν στην μικρή σπίθα της επιθυμίας σου, την δύναμη του Ιδιου του θεού; 5Εσύ και οι αδελφοί σου έρχεστε μαζί στο σπίτι μετά από μια μακριά και άσκοπη διαδρομή που κάνατε χωριστά και που δεν οδήγησε πουθενά. 6Έχεις βρει τους αδελφούς σου και θα φωτίσετε ο ένας τον δρόμο του άλλου. 7Και από αυτό το φως οι Μεγάλες Ακτίνες θα επεκταθούν, πίσω μέσα στο σκο­τάδι και μπροστά προς τον Θεό, για να διώξουν με την λάμψη τους το παρελθόν, κάνοντας χώρο για την αιώνια Παρουσία Του μέσα στην οποία τα πάντα ακτινοβολούν στο φως.

Share