Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Τα μαθήματα που ακολουθούν έχουν ως ιδιαίτερο σκοπό την σταθεροποίηση της προθυμίας σου να κάνεις δυνατή την αδύναμη αφοσίωση σου και να συγχωνεύσεις, τους διασκορπισμένους στόχους σου σ᾽ έναν σκοπό. 2Δεν σου ζητείται ακόμη ολοκληρωτική αφοσίωση κάθε στιγμή. 3Σου ζητείται όμως να εξασκηθείς τώρα για να φτάσεις την αίσθηση της ειρήνης που, έστω και διακεκομμένα, αυτή η ενοποιημένη αφοσίωση θα σου δώσει. 4Είναι αυτή η εμπειρία που κάνει σίγουρο ότι θα δώσεις όλη σου την προθυμία για να ακολουθήσεις το δρόμο που καθορίζουν αυτά τα μαθήματα.
2. Τα μαθήματα μας τώρα προσαρμόζονται συγκεκριμένα σε διευρυμένους ορίζοντες και άμεση πρόσβαση στα ιδιαίτερα εμπόδια που κρατούν την όραση σου στενόμυαλη και πάρα πολύ περιορισμένη, για να σε αφήσει να δεις την αξία του στόχου μας. 2Επιχειρούμε τώρα να απομακρύνουμε αυτά τα εμπόδια, έστω και για λίγο. 3Τα λόγια από μόνα τους δεν μπορούν να μεταδώσουν την αίσθηση της απελευθέρωσης που φέρνει η απομάκρυνση τους. 4Αλλά η εμπειρία της ελευθερίας και της ειρήνης που έρχεται καθώς παραιτείσαι από το να θέλεις να διευθύνεις ό,τι βλέπεις μιλά για τον εαυτό της. 5Η αφοσίωση σου θα αυξηθεί τόσο πολύ, που τα λόγια θα έχουν λίγη αξία. 6Θα είσαι σίγουρος για το τι θέλεις και για το τι δεν έχει καμιά αξία.
3. Και έτσι αρχίζουμε το ταξίδι μας πέρα από τα λόγια με το να συγκεντρωθούμε πρώτα στο τι εμποδίζει ακόμη την πρόοδο σου. 2Η εμπειρία του τι υπάρχει πέρα από την τάση σου να αμύνεσαι παραμένει άφταστη όταν την απαρνιέσαι. 3Μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να δεχτείς την παρουσία της. 4Τώρα λοιπόν επιχειρούμε να προχωρήσουμε λίγο κάθε μέρα πέρα από όλους τους αμυντικούς μηχανισμούς. 5Τίποτα περισσότερο δεν ζητείται εκτός από αυτό, επειδή τίποτα άλλο δεν χρειάζεται εκτός από αυτό. 6Αυτό θα είναι αρκετό για να εξασφαλίσει τον ερχομό των υπολοίπων.

Share