Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Τα μαθήματα που ακολουθούν έχουν ως ιδιαίτερο σκοπό την σταθεροποίηση της προθυμίας σου να κάνεις δυνατή την αδύναμη αφοσίωση σου και να συγχωνεύσεις, τους διασκορπισμένους στόχους σου σε μία πρόθεση. 2Δεν σου ζητείται ακόμη  συνεχής ολοκληρωτική αφοσίωση. 3Σου ζητείται όμως να εξασκηθείς τώρα για να φτάσεις στην αίσθηση της ειρήνης που, έστω και διακεκομμένα, αυτή η ενοποιημένη αφοσίωση θα σου δώσει. 4Είναι αυτή η εμπειρία που διασφαλίζει ότι θα προσφέρεις όλη σου την προθυμία για να ακολουθήσεις τον δρόμο που καθορίζουν αυτά τα μαθήματα.
2. Τα μαθήματα μας τώρα εστιάζονται στη διεύρυνση των οριζόντων και στα  ιδιαίτερα εμπόδια που κρατούν την όραση σου στενή και πάρα πολύ περιορισμένη, για να σε αφήσει να δεις την αξία του στόχου μας. 2Επιχειρούμε τώρα να απομακρύνουμε αυτά τα εμπόδια, έστω και για λίγο. 3Τα λόγια από μόνα τους δεν μπορούν να μεταδώσουν την αίσθηση της απελευθέρωσης που φέρνει η απομάκρυνση τους. 4Αλλά η εμπειρία της ελευθερίας και της ειρήνης που επέρχεται καθώς παραιτείσαι από τον ασφυκτικό έλεγχο που ασκείς σε  ό,τι βλέπεις, μιλά για τον εαυτό της. 5Η αφοσίωση σου θα αυξηθεί τόσο πολύ, που τα λόγια θα έχουν λίγη σημασί. 6Θα είσαι σίγουρος για το τι θέλεις και για το τι δεν έχει καμιά αξία.
3. Και έτσι αρχίζουμε το ταξίδι μας πέρα από τα λόγια με το να συγκεντρωθούμε πρώτα στο τι εμποδίζει ακόμη την πρόοδο σου. 2Η εμπειρία αυτού που υπάρχει πέρα από την τάση σου να αμύνεσαι παραμένει άφταστη όταν την απαρνιέσαι. 3Μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να δεχτείς την παρουσία της. 4Τώρα κάθε μέρα λοιπόν επιχειρούμε να προχωρήσουμε λίγο πιο πέρα από όλες τις άμυνες. 5Τίποτα περισσότερο δεν ζητείται εκτός από αυτό, επειδή τίποτα άλλο δεν χρειάζεται . 6Αυτό θα είναι αρκετό για να εξασφαλίσει τον ερχομό των υπολοίπων.

Share