Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Όταν φθάσετε στο μέρος όπου η διακλάδωση του δρόμου γίνεται φανερή, δεν μπορείτε να προχωρήσετε.2 Πρέπει να πάρετε είτε τον ένα δρόμο, είτε τον άλλο.3 Διότι τώρα αν προχωρήσετε ίσια μπροστά στο δρόμο που προχωρούσατε πριν φθάσετε στη διακλάδωση, δεν θα πάτε πουθενά.4 Ο όλος σκοπός του να φθάσετε τόσο μακριά ήταν για να αποφασίσετε ποιό δρόμο θα πάρετε τώρα.5 Ο δρόμος που ως τώρα βαδίσατε δεν έχει πλέον σημασία.6 Δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό παραπέρα.7 Κανείς που φθάνει ως εδώ δεν μπορεί να πάρει λάθος απόφαση μπορεί όμως να καθυστερήσει.8 Και δεν υπάρχει κανένα κομμάτι της διαδρομής που να φαίνεται τόσο μάταιο και ανέλπιδο όσο το να στέκεται κανείς στη διασταύρωση του δρόμου και να μην αποφασίζει προς τα που να πάει.
2. Μονάχα τα λίγα πρώτα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση φαίνονται δύσκολα διότι έχετε ήδη διαλέξει παρόλο που εξακολουθείτε ίσως να πιστεύετε πως μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να κάνετε άλλη επιλογή.2 Αυτό δεν συμβαίνει.3 Μία επιλογή που έγινε με τη δύναμη και την υποστήριξη του Ουρανού δεν μπορεί ν’ αλλάξει.4 Η πορεία σας έχει αποφασιστεί.5 Αν το αναγνωρίσετε αυτό, θα σας αποκαλυφθούν τα πάντα.
3. Και έτσι εσείς κι ο αδελφός σας στέκεστε εδώ σ’ αυτό τον άγιο τόπο μπροστά από το πέπλο της αμαρτίας που κρέμεται ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο του Χριστού.2 Αφήστε το να σηκωθεί λοιπόν!3 Σηκώστε το μαζί με τον αδελφό σας διότι δεν είναι παρά ένα πέπλο που σας χωρίζει.4 Είτε εσείς, είτε ο αδελφός σας μόνος του θα το δείτε σαν ένα συμπαγές εμπόδιο και δεν θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι μονάχα ένα λεπτό πέπλο αυτό που τώρα σας χωρίζει.5 Όμως αυτή η κατάσταση έχει σχεδόν λήξει μέσα στην επίγνωσή σας και η ειρήνη έχει έρθει σε σας ακόμη κι εδώ, μπροστά απ’ το πέπλο.6 Σκεφθείτε τι θα συμβεί μετά.7 Η Αγάπη του Χριστού θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα λάμψει προς έναν σκοτεινό κόσμο που έχει ανάγκη από φως.8 Απ’ αυτό τον άγιο τόπο θα επιστρέψει Εκείνος μαζί σας χωρίς να τον εγκαταλείπει όπως ούτε κι εσείς.9 Θα γίνετε οι αγγελιοφόροι Του επιστρέφοντας Τον στον εαυτό Του.
4. Σκεφθείτε την ομορφιά που θα αντικρύσετε εσείς που περπατάτε μαζί Του!2 Και σκεφθείτε πόσο όμορφοι εσείς και ο αδελφός σας θα φαίνεστε ο ένας στον άλλο!3 Πόσο ευτυχισμένοι θα είστε μαζί μετά από ένα τόσο μακρύ και μοναχικό ταξίδι όπου πορευτήκατε μόνοι σας.4 Τις πύλες του Ουρανού, ανοιχτές πλέον για σας, θα τις ανοίξετε τώρα για αυτούς που είναι γεμάτοι λύπη.5 Όλοι όσοι θα δουν το Χριστό μέσα σας θα αγαλλιάσουν.6 Πόσο όμορφο θα ήταν το θέαμα που είδατε πέρα απ’ το πέπλο, ένα θέαμα που θα φέρει φως στα κουρασμένα μάτια εκείνων που είναι τώρα τόσο εξουθενωμένοι όπως κι εσείς κάποτε.7 Πόση ευγνωμοσύνη θα νιώσουν να σας δουν ανάμεσά τους να τους προσφέρετε την συγχώρεση του Χριστού για να διαλύσει την πίστη τους στην αμαρτία.
5. Κάθε λάθος που κάνετε θα το έχει διορθώσει για σας ο αδελφός σας.2 Μέσα στην ομορφιά που βλέπει σε σας βρίσκεται η σωτηρία του την οποία θα ήθελε να προστατέψει.3 Και εσείς θα είστε ο ισχυρός προστάτης του αδελφού σας από οτιδήποτε πιθανόν εμφανιστεί για να σας χωρίσει.4 Έτσι θα βαδίσετε στον κόσμο μαζί του, το μήνυμα του οποίου δεν έχει φθάσει ακόμη σε όλους.5 Διότι είστε εδώ ώστε να του επιτρέψετε να ληφθεί.6 Η προσφορά του Θεού είναι ανοιχτή όμως περιμένει να γίνει αποδεκτή.7 Γιατί εσείς που την αποδεχθήκατε την έχετε λάβει.8 Βρίσκεται με ασφάλεια μέσα στο χέρι σας που κρατά το χέρι του αδελφού σας επειδή εσείς που την μοιραστήκατε έχετε γίνει οι γεμάτοι προθυμία φύλακες και προστάτες της.
6. Σε όλους που μοιράζονται την Αγάπη του Θεού η χάρη δίνεται.2 Δίνεται σ’ αυτούς που δίνουν αυτά που έχουν λάβει.3 Και έτσι μαθαίνουν ότι τους ανήκει για πάντα.4 Κάθε εμπόδιο εξαφανίζεται μόλις εμφανιστούν μαζί όπως κάθε εμπόδιο που ενώ φαινόταν να τους φράζει το δρόμο, τελικά ξεπεράστηκε.5 Αυτό το πέπλο που εσείς και ο αδελφός σας σηκώνετε μαζί ανοίγει το δρόμο για την αλήθεια σε περισσότερους.6 Εκείνοι που επιτρέπουν να φύγουν οι ψευδαισθήσεις από το νου τους, είναι οι σωτήρες αυτού του κόσμου, περπατούν μέσα σ’ αυτόν με τον Λυτρωτή τους μεταφέροντας το μήνυμα Του, το μήνυμα της ελπίδας και της ελευθερίας από τα δεινά, προς όλους όσους χρειάζονται ένα θαύμα για να τους σώσει.
7. Πόσο εύκολο είναι να προσφερθεί σε όλους αυτό το θαύμα!2 Κανείς απ’ αυτούς που το λαμβάνουν για τον εαυτό τους δεν βρίσκουν δυσκολία.3 Γιατί λαμβάνοντάς το μαθαίνουν πως δεν δίνεται μόνο σ’ αυτούς.4 Αυτή είναι η λειτουργία μίας άγιας σχέσης το να λαμβάνετε μαζί και να δίνετε όπως λάβατε.5 Όταν στέκεται κανείς μπροστά από το πέπλο αυτό εξακολουθεί να φαίνεται δύσκολο.6 Αλλά όταν κρατάτε το χέρι του αδελφού σας και μαζί αγγίζετε αυτό το εμπόδιο που φαίνεται βαρύ και συμπαγές θα μάθετε πόσο εύκολα διεισδύουν και γλιστρούν τα δάχτυλά σας ανάμεσα στο τίποτα που το αποτελεί.7 Δεν είναι ένας συμπαγής τοίχος.8 Και μονάχα μία ψευδαίσθηση σας χωρίζει από τον αδελφό σας και τον άγιο Εαυτό που μοιράζεστε.

Share