Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Η Εξιλέωση δεν σας κάνει άγιους. 2Δημιουργηθήκατε άγιοι. 3Απλώς φέρνει το μη άγιο στο άγιο ή αλλιώς, αυτό που κατασκευάσατε σε αυτό που είσαστε. 4Η μόνη λειτουργία του Αγίου Πνεύματος είναι να φέρει την ψευδαίσθηση στην αλήθεια ή το εγώ στον Θεό. 5Μην κρατάτε τα κατασκευάσματά σας μακριά από τον Πατέρα σας, επειδή η απόκρυψή τους σάς έχει κοστίσει την γνώση τού Πατέρα και του εαυτού σας. 6Η γνώση είναι ασφάλεια αλλά πού βρίσκεται η ασφάλειά σας μακριά από την γνώση; 7Η κατασκευή του χρόνου με σκοπό να πάρει την θέση του άχρονου στηρίζεται στην απόφαση να μην είστε όπως είστε. 8Ετσι η αλήθεια έγινε παρελθόν και το παρόν παραδόθηκε στην ψευδαίσθηση. 9Και το παρελθόν, επίσης, άλλαξε παρεμβαλλόμενο ανάμεσα σε αυτό που πάντοτε υπήρχε και στο τώρα. 10Το παρελθόν που θυμάστε δεν υπήρξε ποτέ και αντιπροσωπεύει μόνο την άρνηση αυτού που υπάρχει ανέκαθεν.
2. Να φέρετε το εγώ στον Θεό δεν είναι τίποτα άλλο από το να φέρετε το λάθος στην αλήθεια. 2Εκεί διορθώνεται, επειδή είναι το αντίθετο αυτού που συναντά. 3Καταλύεται, διότι η αντίφαση δεν μπορεί πλέον να σταθεί. 4Για πόσο μπορεί να σταθεί η αντίφαση όταν η αδιανόητη φύση αποκαλύπτεται ξεκάθαρα; 5Δεν υπάρχει επίθεση εναντίον αυτού που εξαφανίζεται μέσα στο φως. 6Απλά χάνεται επειδή δεν είναι αληθινό. 7Οι διαφορετικές πραγματικότητες δεν έχουν κανένα νόημα επειδή η πραγματικότητα πρέπει να είναι μία. 8Δεν μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τον χρόνο, τη διάθεση ή την τύχη. 9Το γεγονός ότι είναι αμετάβλητη την καθιστά πραγματική. 10Αυτό δεν μπορεί να ανατραπεί. 11Η ανατροπή ισχύει στην απουσία πραγματικότητας. 12Και αυτό είναι που θα κάνει για σας η πραγματικότητα.
3. Η αλήθεια σας απελευθερώνει απ΄οτιδήποτε δεν υπάρχει επειδή απλά η αλήθεια είναι αυτό που είναι. 2Ο Συντονισμός με το Ένα είναι μία τόσο λεπτή διεργασία που δεν χρειάζεται παρά μόνο να ψιθυρίσετε και όλη η δύναμη θα τρέξει προς βοήθεια και υποστήριξή σας. 3Δεν είστε έρμαιο όταν ο Θεός είναι δίπλα σας. 4Χωρίς Αυτόν όμως δεν είστε τίποτα. 5Ο Συντονισμός με το Ένα σας προσφέρει τον Θεό. 6Το δώρο που αρνηθήκατε το φυλάττει για σας μέσα σας. 7Το Άγιο Πνεύμα το κρατά εκεί για σας. 8Ο Θεός δεν εγκατέλειψε τον βωμό Του αν και οι πιστοί Του έθεσαν πάνω του άλλους θεούς. 9Ο ναός εξακολουθεί να είναι άγιος επειδή η Παρουσία που κατοικεί σ΄αυτόν είναι η ίδια η Αγιότητα.
4. Μέσα στον ναό, η Αγιότητα περιμένει ήσυχα την επιστροφή αυτών που τον αγαπούν. 2ΗΠαρουσία γνωρίζει ότι θα επιστρέψουν στην αγνότητα και τη χάρη. 3Η μεγαλοσύνη του Θεού θα τους δεχθεί μέσα απαλά και θα καλύψει κάθε αίσθηση πόνου και απώλειας με την αθάνατη διαβεβαίωση της Αγάπης του Πατέρα τους. 4Εκεί, ο φόβος του θανάτου θα αντικατασταθεί με τη χαρά της ζωής. 5Διότι ο Θεός είναι ζωή και αυτοί συντάσσονται με τη ζωή. 6Η ζωή είναι τόσο άγια όσο η Αγιότητα από την οποία δημιουργήθηκε. 7Η Παρουσία της Αγιότητας ζει σε καθετί ζωντανό, διότι η Αγιότητα δημιούργησε τη ζωή και δεν εγκαταλείπει αυτά που δημιούργησε άγια όπως τον Εαυτό Της.
5. Σ’ αυτό τον κόσμο μπορείτε να γίνετε ο ακηλίδωτος καθρέφτης μέσα στον οποίο η Αγιότητα του Δημιουργού σας λάμπει προς τα έξω από σας προς όλους όσοι βρίσκονται γύρω σας. 2Εδώ μπορείτε να καθρεφτίσετε τον Ουρανό. 3Ομως καμιά αντανάκλαση εικόνων άλλων θεών δεν πρέπει να σκιάζει τον καθρέφτη που θα μπορούσε να έχει την αντανάκλαση του Θεού μέσα του. 4Η γη μπορεί να γίνει είτε η αντανάκλαση του Παράδεισου είτε της κόλασης: του Θεού ή του εγώ. 5Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τον καθρέφτη καθαρό και διαυγή απ’ όλες τις εικόνες του κρυμμένου σκότους που επισωρεύσατε πάνω του. 6Ο Θεός θα λάμψει από Μόνος Του πάνω σ΄αυτόν. 7Το μόνο για το οποίο μπορείτε να έχετε αντίληψη είναι η καθαρή αντανάκλασή Του.
6. Μπορείτε να δείτε την αντανάκλαση στο φως. 2Στο σκοτάδι είναι κι αυτή σκοτεινή και το νόημά της φαίνεται να βρίσκεται μόνο στις εναλλασσόμενες ερμηνείες παρά στην ίδια την αντανάκλαση. 3Η αντανάκλαση του Θεού δεν χρήζει ερμηνείας. 4Είναι καθαρή. 5Απλά καθαρίστε τον καθρέφτη και όλοι θα μπορέσουν να καταλάβουν το μήνυμα που λάμπει προς τα έξω, για να το δουν όλοι. 6Είναι το μήνυμα που κρατά το Άγιο Πνεύμα στον καθρέφτη που βρίσκεται μέσα τους. 8Το αναγνωρίζουν επειδή έχουν διδαχθεί την ανάγκη που έχουν για αυτό, αλλά δεν ξέρουν πού να ψάξουν να το βρουν. 9Αφήστε τους λοιπόν να το δουν μέσα σας και να το μοιραστούν μαζί σας.
7. Αν μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε για μια στιγμή τη θεραπευτική δύναμη που μπορεί να φέρει σε όλο τον κόσμο η αντανάκλαση του Θεού που λάμπει μέσα σας, δεν θα βλέπατε την ώρα να καθαρίσετε τον καθρέφτη του νου σας, έτσι ώστε να συλλάβει την εικόνα της αγιότητας που θεραπεύει τον κόσμο. 2Η εικόνα της αγιότητας που λάμπει μέσα στον νου σας δεν είναι θολή και δεν θα αλλάξει. 3Το μήνυμά της, γι’ αυτούς που την κοιτούν, δεν είναι ασαφές, επειδή όλοι το αντιλαμβάνονται το ίδιο. 4Ολοι φέρνουν τα διάφορα προβλήματά τους στο θεραπευτικό του φως και τα προβλήματά τους βρίσκουν εκεί θεραπεία.
8. Η ανταπόκριση της αγιότητας είναι πάντοτε η ίδια, ασχέτως του είδους του λάθους. 2Δεν υπάρχει αντίφαση σε αυτό που η αγιότητα καλεί να εξωτερικευτεί. 3Η ανταπόκρισή της είναι μία: η θεραπεία, ανεξάρτητα από το τι εμείς φέρνουμε σε αυτή. 4Εκείνοι που έχουν μάθει να προσφέρουν μόνο θεραπεία, εξαιτίας της αντανάκλασης της αγιότητας μέσα τους, είναι εν τέλει έτοιμοι για τον Ουρανό. 5Εκεί η αγιότητα δεν είναι μία αντανάκλαση αλλά μία πραγματική κατάσταση αυτού που αντανακλάσθηκε σε αυτούς εδώ. 6Ο Θεός δεν είναι εικόνα και τα δημιουργήματά Του είναι μέρος από Αυτόν, και Τον φέρουν μέσα τους αληθινά. 7Δεν αντικαθρεφτίζουν απλά την αλήθεια, επειδή τα δημιουργήματα του Θεού είναι η αλήθεια.

Share