Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Ακριβώς όπως ο Υιός του Θεού ολοκληρώνει τον Πατέρα του, έτσι και ο ρόλος σου ολοκληρώνει το σχέδιο του Πατέρα σου. 2Η σωτηρία πρέπει να αντιστρέ­ψει την παράλογη πεποίθηση ότι υπάρχουν χωριστές σκέψεις και χωριστά σώματα, τα οποία ζουν χωριστές ζωές και βαδίζουν στους δικούς τους χωριστούς δρόμους. 3Η μόνη λειτουργία που οι χωριστοί νόες μοιράζονται τους ενώνει σε ένα σκοπό, γιατί ο καθένας από αυτούς είναι το ίδιο απαραίτητος για όλους τους .
2. Το Θέλημα του Θεού για σένα είναι η τέλεια ευτυχία. 2Γιατί πρέπει να διαλέξεις να πας ενάντια στο Θέλημα Του; 3Ο ρόλος που έχει φυλάξει για σένα στο σχέδιο Του σου δίνεται για να μπορέσεις να αποκαταστα­θείς σε ό,τι Αυτός επιθυμεί. 4Αυτός ο ρόλος είναι τόσο ουσιαστικός για το σχέδιο Του, όσο είναι και για την ευτυχία σου. 5Η χαρά σου πρέπει να είναι πλήρης, για να γίνει το σχέδιο Του κατανοητό από εκείνους στους οποίους σε στέλνει. 6Στο φωτεινό σου πρόσωπο θα δουν την λειτουργία σου και στο χαρούμενο γέλιο σου θα ακούσουν τον Θεό να τους καλεί.
3. Είσαι πράγματι απαραίτητος στο σχέδιο του Θεού. 2Χωρίς τη χαρά σου, η χαρά Του είναι ατελής. 3Χωρίς το χαμόγελο σου, ο κόσμος δεν μπορεί να σωθεί. 3Οταν είσαι λυπημένος, το φως που ο Ίδιος ο Θεός όρισε ως το μέσο για τη σωτηρία του κόσμου είναι αμυδρό και μουντό και κανένας δε γελά, επειδή όλα τα γέλια δεν μπορούν παρά να αντηχούν τα δικά σου.
4. Είσαι πράγματι απαραίτητος στο σχέδιο του Θεού. 2Ακριβώς όπως το φως σου αυξάνει κάθε φως που λάμπει στον Ουρανό, έτσι και η χαρά σου στη γη καλεί όλες τις ψυχές να αφήσουν τους καημούς τους και να πάρουν τη θέση τους δίπλα σου στο σχέδιο του Θεού. 3Οι αγγελια­φόροι του Θεού είναι χαρούμενοι και η χαρά τους θεραπεύει τη λύπη και την απόγνωση. 4Αυτοί είναι η απόδειξη ότι ο Θεός επιθυμεί τέλεια ευτυχία για όλους όσους θα δεχτούν τα δώρα του Πατέρα τους ως δικά τους.
5. Δεν θα αφήσουμε τον εαυτό μας να είναι λυπημένος σήμερα. 2Γιατί αν τον αφήσουμε δε θα αναλάβουμε το ρόλο που είναι ουσιαστικός για το σχέδιο του Θεού, καθώς επίσης και για την όραση μας. 3Η θλίψη είναι το σημάδι ότι θα ήθελες να παίξεις έναν άλλο ρόλο αντί για αυτόν που σου έχει ανατεθεί από τον Θεό. 4Έτσι, παραλείπεις να δείχνεις στον κόσμο πόσο μεγάλη είναι η ευτυχία που Αυτός επιθυμεί για σένα. 5Κι έτσι δεν αναγνωρίζεις ότι είναι δική σου.
6. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ότι η χαρά είναι η λειτουργία μας εδώ. 2Αν είσαι λυπημένος, ο ρόλος σου δεν επιτελείται κι έτσι όλος ο κόσμος κι εσύ μαζί του στερείστε τη χαρά. 3Ο Θεός σου ζητά να είσαι ευτυχισμένος, ώστε ο κόσμος να μπορεί να δει πόσο Αυτός αγαπά τον Υιό Του και δε θέλει καμιά λύπη να έρθει και να μειώσει τη χαρά του, κανένα φόβο να τον περιβάλλει και να διαταράξει την ειρήνη του. 4Σήμερα είσαι ο αγγελιαφόρος του Θεού. 5Φέρνεις την ευτυχία Του σε όλους αυτούς που κοιτάζεις και την ειρήνη Του στον καθένα που σε κοιτάζει και βλέπει το μήνυμα Του στο χαρούμενο πρόσωπο σου.
7. Σήμερα, στις πεντάλεπτες περιόδους της εξάσκησης μας θα προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για αυτή την αποστολή με το να αισθανόμαστε την ευτυχία να ανυψώ­νεται μέσα μας σύμφωνα με το Θέλημα του Πατέρα μας και το δικό μας. 2Άρχισε τις ασκήσεις με τη σκέψη που η σημερινή ιδέα περιέχει. 3Μετά συνειδητοποίησε ότι ο ρόλος σου είναι να είσαι ευτυχισμένος. 4Μόνο αυτό ζητείται από σένα ή από οποιονδήποτε  θέλει να πάρει τη θέση του μεταξύ των αγγελιαφόρων του Θεού. 5Συλλλογίσου τι σημαίνει αυτό. 6Έχεις πράγματι κάνει λάθος να πιστεύεις ότι σου ζητείται να κάνεις θυσίες. 7Σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού μόνο λαμβάνεις και ποτέ δεν χάνεις, ούτε θυσιάζεις, ούτε πεθαίνεις.
8. Ας προσπαθήσουμε τώρα να βρούμε αυτή τη χαρά που αποδεικνύει σε μας και σε όλο τον κόσμο το θέλημα του Θεού για μας. 2Είναι η λειτουργία σου να την βρεις εδώ και να την βρεις τώρα. 3Για αυτόν τον λόγο ήρθες. 4Σήμερα ας είναι η μέρα που θα το πετύχεις αυτό! 5Κοίταξε βαθιά μέσα σου, χωρίς να ταραχτείς από όλες τις ασήμαντες σκέψεις και τους ανόητους στόχους που προσπερνάς καθώς ανέρχεσαι για να συναντήσεις τον Χριστό μέσα σου.
9. Αυτός θα είναι εκεί. 2Και μπορείς να Τον φτάσεις τώρα. 3Τι θα προτιμούσες να κοιτάξεις αντί για Αυτόν ο Οποίος περιμένει ώστε να μπορέσεις να Τον κοιτάξεις; 4Ποια ασήμαντη σκέψη έχει τη δύναμη να σε σταματήσει; 5Ποιος ανόητος στόχος μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία σου όταν Αυτός ο Οποίος σε καλεί είναι ο Ίδιος ο Θεός;
10. Αυτός θα είναι εκεί. 2Είσαι απαραίτητος στο σχέδιο Του. 3Σήμερα είσαι ο αγγελιαφόρος Του. 4Και πρέπει να βρεις ό,τι Αυτός θα σε ήθελε να δώσεις. 5Μην ξεχνάς τη σημερινή ιδέα μεταξύ των ωριαίων σου περιόδων εξάσκη­σης. 6Είναι ο Εαυτός σου που σε καλεί σήμερα. 7Και είναι Αυτός στον Οποίο απαντάς κάθε φορά που λες στον εαυτό σου ότι είσαι απαραίτητος στο σχέδιο του Θεού για την σωτηρία του κόσμου.

Share