Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Δε θέλεις να υποφέρεις. 2Μπορεί να νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι με το να υποφέρεις και ίσως ακόμα να πιστεύεις λιγάκι ότι κερδίζεις κάτι που θέλεις. 3Σίγουρα όμως αυτή η πεποίθηση έχει κλονιστεί τώρα, τουλάχι­στον αρκετά για να την αμφισβητήσεις και να υποψια­στείς ότι στην πραγματικότητα δεν έχει νόημα. 4Δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά στερείται πια τις ρίζες που κάποτε την κρατούσαν γερά στερεωμένη στα σκοτεινά κι απόκρυφα μέρη του νου σου.
2. Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε την αδυνατισμένη επιρροή της ακόμα περισσότερο και να συνειδητοποιήσουμε ότι το να υποφέρεις είναι άσκοπο, χωρίς αιτία και χωρίς δύναμη να καταφέρει τίποτα. 2Δεν μπορεί να αποφέρει τίποτα απολύτως. 3Δεν προσφέρει τίποτα ο πόνος και δεν υπάρχει. 4Και το καθετί που νομίζεις ότι σου προσφέρει επίσης δεν υπάρχει. 5 Έχεις σκλαβωθεί από το τίποτα. 6Να είσαι ελεύθερος σήμερα να ενωθείς με το χαρούμενο Θέλημα του Θεού.
3. Για αρκετές μέρες θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε τις περιόδους εξάσκησης σε ασκήσεις που είναι σχεδια­σμένες να σε βοηθήσουν να φτάσεις την ευτυχία που το θέλημα του Θεού έχει βάλει μέσα σου. 2Εδώ είναι το σπίτι σου κι εδώ είναι η ασφάλεια σου. 3Εδώ είναι η ειρήνη σου κι εδώ δεν υπάρχει φόβος. 4Εδώ είναι η σωτηρία. 5Εδώ επιτέλους βρίσκεται η ανάπαυση.
4. Άρχισε τις περιόδους εξάσκησης σήμερα με την εξής δήλωση αποδοχής του Θελήματος του Θεού για σένα:
2Μοιράζομαι το θέλημα του Θεού για την ευτυχία μου,
και το αποδέχομαι τώρα σαν την αποστολή μου.
3Μετά αναζήτησε αυτή την αποστολή βαθιά μέσα στο νου σου, γιατί αυτή βρίσκεται εκεί, περιμένοντας να την επιλέξεις. 4Δεν μπορείς να μην τη βρεις, όταν μάθεις ότι είναι η επιλογή σου και ότι μοιράζεσαι το Θέλημα του Θεού.
5. Να είσαι ευτυχισμένος, γιατί η μόνη σου αποστολή εδώ είναι η ευτυχία. 2Δεν έχεις καμιά ανάγκη να αγαπάς τον Υιό του Θεού λιγότερο απ ό,τι τον αγαπά Αυτός, που η Αγάπη Του τον δημιούργησε γεμάτο Αγάπη όμοιο με τον Εαυτό Του. 3Εκτός από τις ωριαίες πεντάλεπτες ανάπαυλες, σταμάτα συχνά σήμερα και λέγε στον εαυτό σου ότι τώρα έχεις δεχτεί την ευτυχία που είναι η μόνη σου αποστολή. 4Και να είσαι σίγουρος ότι ενώνεσαι με το Θέλημα του Θεού καθώς το κάνεις αυτό.

Share