Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Δεν θέλεις να υποφέρεις. 2Μπορεί να νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι υποφέροντας και ίσως ακόμα να πιστεύεις λιγάκι ότι κερδίζεις αυτό που θέλεις. 3Σίγουρα όμως αυτή η πεποίθηση έχει κλονιστεί τώρα, τουλάχι­στον αρκετά για να την αμφισβητήσεις και να υποψια­στείς ότι στην πραγματικότητα δεν έχει νόημα. 4Δεν έχει φύγει ακόμα αλλά στερείται πια τις ρίζες που κάποτε την κρατούσαν γερά στερεωμένη στα σκοτεινά κι απόκρυφα μέρη του νου σου.
2. Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε την εξασθενισμένη επιρροή της ακόμα περισσότερο και να συνειδητοποιήσουμε ότι το να υποφέρεις είναι άσκοπο, χωρίς αιτία και χωρίς δύναμη να καταφέρει oτιδήποτε. 2Δεν μπορεί να αποφέρει τίποτα απολύτως. 3Δεν προσφέρει τίποτα και δεν υπάρχει. 4Και το καθετί που νομίζεις ότι σου προσφέρει επίσης δεν υπάρχει. 5 Έχεις σκλαβωθεί από το τίποτα. 6Ελευθερώσου σήμερα για να ενωθείς με το χαρούμενο Θέλημα του Θεού.
3. Για αρκετές μέρες θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε τις περιόδους εξάσκησης σε ασκήσεις που είναι σχεδια­σμένες να σε βοηθήσουν να φτάσεις στην ευτυχία που το θέλημα του Θεού έχει θέσει μέσα σου. 2Εδώ είναι το σπίτι σου κι εδώ βρίσκεται η ασφάλεια σου. 3Εδώ είναι η ειρήνη σου κι εδώ απουσιάζει ο φόβος. 4Εδώ είναι η σωτηρία. 5Εδώ επιτέλους βρίσκεται η ανάπαυση.
4. Άρχισε τις περιόδους εξάσκησης σήμερα με την εξής δήλωση αποδοχής του Θελήματος του Θεού για σένα:

2Μοιράζομαι το Θέλημα του Θεού για την ευτυχία μου,
και την αποδέχομαι τώρα ως την λειτουργία μου.

3Μετά αναζήτησε αυτήν την λειτουργία βαθιά μέσα στο νου σου, γιατί εκεί βρίσκεται, περιμένοντας να την επιλέξεις. 4Δεν μπορείς να μην την βρεις, όταν μαθαίνεις ότι είναι επιλογή σου και ότι μοιράζεσαι το Θέλημα του Θεού.
5. Να είσαι ευτυχισμένος, γιατί η μόνη σου λειτουργία εδώ είναι η ευτυχία. 2Δεν έχεις καμιά ανάγκη να αγαπάς τον Υιό τού Θεού λιγότερο από ό,τι τον αγαπά Αυτός, που η Αγάπη Του τον δημιούργησε πλήρη Αγάπης όμοιο με τον Εαυτό Του. 3Εκτός από τις ωριαίες πεντάλεπτες ανάπαυλες, σταμάτα συχνά σήμερα και λέγε στον εαυτό σου ότι τώρα έχεις δεχτεί την ευτυχία που είναι η μόνη σου λειτουργία. 4Και να είσαι σίγουρος ότι ενώνεσαι με το Θέλημα του Θεού καθώς το κάνεις αυτό.


 

Share