Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Η ευτυχία είναι ένα χαρακτηριστικό της αγάπης. 2Δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτήν.3Ούτε και μπορεί να βιωθεί εκεί που δεν υπάρχει αγάπη. 4Η αγάπη δεν έχει όρια, γιατί βρίσκεται παντού. 5Κι επομένως, η χαρά βρίσκεται επίσης παντού. 6Ο νους όμως μπορεί να μην το παραδεχτεί αυτό, πιστεύοντας ότι υπάρχουν κενά στην αγάπη όπου η αμαρτία μπορεί να εισέλθει φέρνοντας πόνο αντί για χαρά. 7Αυτή η παράξενη πεποίθηση θα περιόριζε την ευτυχία με το να ορίσει την αγάπη σαν κάτι που έχει όρια, δημιουργώντας έτσι αντίσταση σε αυτό πού δεν έχει ούτε όρια ούτε αντίθετα.
2. Έτσι ο φόβος συνδέεται με την αγάπη και τα αποτελέσματα του γίνονται η κληρονομιά των νόων που νομίζουν ότι αυτά που έχουν φτιάξει είναι πραγματικά. 2Αυτές οι εικόνες, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν είναι αληθι­νές, βεβαιώνουν τον φόβο του Θεού, ξεχνώντας ότι αφού Αυτός είναι Αγάπη πρέπει επίσης να είναι και χαρά. 3Αυτό το βασικό λάθος θα προσπαθήσουμε και πάλι να το προσκομίσουμε στην αλήθεια σήμερα και να διδαχτούμε το εξής:

4Ο Θεός όντας Αγάπη, είναι επίσης ευτυχία.
5Το να φοβάμαι τον Θεό, είναι το ίδιο με το να φοβάμαι την χαρά.

6 Άρχισε τις περιόδους εξάσκησης σήμερα με αυτόν τον συνειρμό, ο οποίος διορθώνει την αναληθή πεποίθηση ότι ο Θεός είναι φόβος. 7Τονίζει επίσης ότι η ευτυχία σου ανήκει, εξαιτίας του τι είναι Αυτός.
3. Άφησε αυτήν την διόρθωση να τοποθετηθεί μέσα στο νου σου σήμερα, κάθε ώρα που είσαι ξύπνιος. 2Μετά καλωσόρισε όλη την ευτυχία που φέρνει, καθώς η αλήθεια αντικαθιστά τον φόβο και η χαρά γίνεται αυτό που προσδοκάς να πάρει την θέση του φόβου. 3Όντας ο Θεός Αγάπη, η χαρά θα σου δοθεί. 4Δυνάμωνε συχνά αυτήν την προσδοκία καθ όλη την διάρκεια της ημέρας και καθησύχασε όλους τους φόβους σου με την εξής ευγενική κι εξ ολοκλήρου αληθινή διαβεβαίωση:

5Ο Θεός όντας Αγάπη, είναι επίσης ευτυχία.
6Και είναι η ευτυχία που αναζητώ σήμερα.
7Δεν μπορώ να αποτύχω, επειδή αναζητώ την αλήθεια.

Share