Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Αν θα βάλεις στην άκρη την φωνή του εγώ, όσο δυνατά κι αν φαίνεται να φωνάζει, αν δεν δεχτείς τα μηδαμινά του δώρα, τα οποία δεν σου δίνουν τίποτα που πραγματικά να θέλεις, αν θα ακούσεις προσεκτικά, με έναν δεκτικό νου, ο οποίος δεν σου έχει ήδη πει τι είναι η σωτηρία, τότε θα ακούσεις την ισχυρή Φωνή της αλήθει­ας, γαλήνια στη δύναμη Της, δυνατή στην γαλήνη Της και απόλυτα σίγουρη στα μηνύματα Της.
2. Αφουγκράσου και άκου τον Πατέρα σου να σου μιλά μέσω της καθορισμένης Του Φωνής, η Οποία σιωπά τον πάταγο των πραγμάτων που δεν έχουν νόημα και δείχνει τον δρόμο προς την ειρήνη σε αυτούς που δεν μπορούν να δουν. 2Μείνε ακίνητος σήμερα και άκου προσεκτικά την αλήθεια. 3Μην ξεγελιέσαι από τις φωνές των νεκρών, οι οποίες σου λένε ότι έχουν βρει την πηγή της ζωής και σού την προσφέρουν για να την πιστέψεις. 4Μην τους δίνεις προσοχή αλλά άκου προσεκτικά την αλήθεια.
3. Μην φοβάσαι να αγνοείς τις φωνές του κόσμου. 2Προχώρα ανάλαφρα πέρα από την δίχως νόημα πειθώ τους. 3Μην τις ακούς. 4Μείνε ακίνητος σήμερα και αφουγκράσου την αλήθεια. 5Προχώρα πέρα από όλα τα πράγματα που δεν μιλούν γι᾽ Αυτόν, ο Οποίος κρατά την ευτυχία σου μέσα στο χέρι Του και σού την προσφέ­ρει καθώς σε καλωσορίζει με αγάπη. 6 Άκου μόνον Αυτόν σήμερα και μην περιμένεις άλλο για να έρθεις σ᾽επαφή μαζί Του. 7Άκου μια Φωνή σήμερα.
4. Σήμερα ο Λόγος του Θεού κρατά την υπόσχεση Του. 2Μείνε σιωπηλός και άκου. 3Αυτός θα ήθελε να σου μιλήσει. 4Έρχεται με θαύματα χίλιες φορές πιο χαρμόσυ­να και θαυμαστά από εκείνα που ονειρεύτηκες ποτέ ή επιθύμησες στα όνειρα σου. 5Τα θαύματα Του είναι αληθινά. 6Δεν θα χαθούν όταν το όνειρο τελειώσει. 7Αντι­θέτως, τερματίζουν τ´όνειρο και διαρκούν για πάντα επειδή προέρχονται από τον Θεό προς τον αγαπητό Του Υιό, του οποίου το άλλο όνομα είσαι εσύ. 8Προετοίμασε τον εαυτό σου για θαύματα σήμερα.9Αφησε σήμερα την αρχαία υπόσχεση του Πατέρα σου να εκπληρωθεί σε εσένα και σε όλους τους αδερφούς σου .
5. Άκου Τον σήμερα, άκου προσεκτικά τον Λόγο που σηκώνει το πέπλο που σκεπάζει την γη και ξυπνά όλους αυτούς που κοιμούνται και δεν μπορούν να δουν. 2Ο Θεός τους καλεί μέσα από εσένα.3Χρειάζεται την φωνή σου για να τους μιλήσει διότι ποιος θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με τον Υιό του Θεού εκτός από τον Πατέρα του, που τον καλεί μέσω του Εαυτού σου; 4Άκου Τον σήμερα και πρόσφερέ Του την φωνή σου, για να μιλήσει σε όλο τον κόσμο που περιμένει ν᾽ακούσει το Λόγο που Αυτός θα πει σήμερα.
6.Να είσαι έτοιμος για την σωτηρία. 2Είναι εδώ και  θα σου δοθεί σήμερα. 3Και θα μάθεις την λειτουργία σου από τον Ένα ο Οποίος την διάλεξε για σένα στο Όνομα του Πατέρα σου. 4Αφουγκράσου σήμερα και θα ακούσεις μια Φωνή η Οποία θα αντηχήσει σε όλο τον κόσμο μέσα από εσένα. 5Ο φορέας όλων των θαυμάτων σε χρειάζεται να τα λάβεις πρώτα εσύ κι έτσι να γίνεις ο χαρούμενος δωρητής αυτών που έλαβες.
7. Έτσι αρχίζει η σωτηρία κι έτσι τελειώνει, όταν το καθετί είναι δικό σου κι όταν το καθετί χαρίζεται θα παραμείνει μ᾽εσένα για πάντα. 2Και το μάθημα θα έχει μαθευτεί. 3Σήμερα εξασκούμεθα να δίνουμε, όχι όμως με τον τρόπο που καταλαβαίνουμε το δόσιμο τώρα αλλά όπως πραγματικά είναι. 4Οι ασκήσεις κάθε ώρας πρέπει να αρχίζουν με αυτή την έκκληση για την φώτισή σου:

5Θα μείνω ακίνητος και θα ακούσω την αλήθεια.
6Τι σημαίνει να δίνεις και να παίρνεις;

8. Ρώτα και περίμενε μιαν απάντηση. 2Η απάντηση αυτού που ζητάς περίμενε πολύ για να την λάβεις. 3Θα αρχίσει την υπηρεσία για την οποία ήρθες και η οποία θα απελευθερώσει τον κόσμο από το να νομίζει ότι το να δίνεις είναι ένας τρόπος να χάνεις. 4Κι έτσι ο κόσμος ετοιμάζεται να κατανοήσει και να λάβει.
9. Μείνε ακίνητος σήμερα και αφουγκράσου την αλήθεια . 2Για κάθε πέντε λεπτά που αφιερώνεις στο να ακούς, χίλιοι νόες ανοίγονται στην αλήθεια και θα ακούσουν τον άγιο Λόγο που ακούς. 3Κι όταν μια ώρα περάσει, θα απελευθερώσεις και πάλι μαζί με τον εαυτό σου χίλιους ακόμα, που σταματούν για να ζητήσουν να τους δοθεί η αλήθεια.
10. Σήμερα ο άγιος Λόγος του Θεού εκπληρώνεται καθώς τον λαμβάνεις για να τον χαρίσεις, ώστε να μπορέσεις να διδάξεις τον κόσμο τι σημαίνει να δίνεις καθώς το ακούς αυτό και το μαθαίνεις από Αυτόν. 2Μην ξεχνάς σήμερα να ενισχύεις την επιλογή σου να ακούς και να λαμβάνεις τον Λόγο με την παρακάτω υπενθύμιση, την οποία πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου όσο το δυνατόν πιο συχνά σήμερα:

3Ας μείνω ακίνητος κι ας αφουγκραστώ την αλήθεια.
4Είμαι ο αγγελιαφόρος του Θεού σήμερα,
5η φωνή μου είναι δική Του, για να δίνω ό,τι λαμβάνω.


 

Share