Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Ζητάμε ανάπαυση σήμερα, καθώς επίσης και ηρεμία ακλόνητη από τα φαινόμενα του κόσμου. 2Ζητάμε ειρήνη και γαλήνη μέσα σε όλη την αναταραχή που γεννιέται από τα αντιμαχόμενα όνειρα. 3Ζητάμε ασφάλεια και ευτυχία αν και φαίνεται ότι κοιτάζουμε τον κίνδυνο και την λύπη. 4Και έχουμε την σκέψη που θα απαντήσει στην αναζήτηση μας σε ό,τι ζητάμε.
2. «Αναπαύομαι στον Θεό.» 2Αυτή η σκέψη θα σου φέρει την ανάπαυση και την ηρεμία, την ειρήνη και την γαλήνη και την ασφάλεια και την ευτυχία που αναζητάς. Ανα­παύομαι στον Θεό.» 4Αυτή η σκέψη έχει την δύναμη να ξυπνήσει την κοιμωμένη αλήθεια μέσα σου, της οποίας η όραση βλέπει πέρα από τα φαινόμενα την ίδια αλήθεια στον καθένα και στο καθετί που υπάρχει. 5Εδώ βρίσκεται το τέλος των βασάνων για όλο τον κόσμο και για τον καθένα που έχει ποτέ έρθει και θα έρθει στο μέλλον να μείνει για λίγο. 6Εδώ βρίσκεται η σκέψη στην οποία ο Υιός του Θεού ξαναγεννιέται για να αναγνωρίσει τον εαυτό του.
3. «Αναπαύομαι στον Θεό.» 2Εντελώς ατρόμητη, αυτή η σκέψη θα σε μεταφέρει μέσα από καταιγίδες και διαμά­χες, πέρα από τη δυστυχία και τον πόνο, πέρα από την απώλεια και τον θάνατο, προς την βεβαιότητα του Θεού. 3Δεν υπάρχει βάσανο που δεν μπορεί να θεραπεύσει. 4Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει. 5Και κανένα φαινόμενο δεν μπορεί παρά να μετατραπεί στην αλήθεια μπροστά στα μάτια αυτού που αναπαύεται στον Θεό.
4. Σήμερα είναι η μέρα της ειρήνης. 2Αναπαύεσαι στον Θεό και ενώ ο κόσμος είναι διαιρεμένος από τους ανέμους του μίσους, η ανάπαυση σου παραμένει εντελώς ανενόχλητη. 3Δική σου είναι η ανάπαυση της αλήθειας. 4Τα φαινόμενα δεν μπορούν να σε ενοχλήσουν με την παρουσία τους. 5Προσκαλείς τους πάντες να ενωθούν μαζί σου στην ανάπαυσή σου και αυτοί θα σε ακούσουν και θα έρθουν σε σένα, επειδή αναπαύεσαι στον Θεό. 6Δεν θα ακούσουν άλλη φωνή παρά την δική σου, επειδή έδωσες την φωνή σου στον Θεό και τώρα αναπαύεσαι σε Αυτόν και Τον αφήνεις να μιλά μέσα από σένα.
5. Σε Αυτόν δεν έχεις ούτε φροντίδες, ούτε ανησυχίες, ούτε βάρη, ούτε άγχος, ούτε πόνο, ούτε φόβους για το μέλλον, ούτε τύψεις για το παρελθόν. 2Στην αιωνιότητα αναπαύεσαι, ενώ ο χρόνος περνά χωρίς να σε αγγίζει, διότι η ανάπαυσή σου δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει καθόλου, με οποιοδήποτε τρόπο. 3Αναπαύεσαι σήμερα. 4Και καθώς κλείνεις τα μάτια σου, βυθίσου στην γαλήνη. 5Άσε αυτές τις περιόδους ανάπαυλας και ανάπαυσης να καθησυχάσουν το νου σου ότι, όλες οι ξέφρενες φαντασίες του δεν ήταν παρά τα όνειρα του πυρετού που έχει πια περάσει. 5Άφησε το νου σου να μείνει ακίνητος και αποδέξου με ευγνωμοσύνη την θεραπεία του. 6Αλλα τρομακτικά όνειρα δεν θα έρθουν πια, τώρα που αναπαύε­σαι στον Θεό. 7Αφιέρωσε χρόνο σήμερα να αποσυρθείς από τα όνειρα και να εισέλθεις στην ειρήνη.
6. Με την ανάπαυση σου κάθε μια ώρα σήμερα, ένας κουρασμένος νους γίνεται ξαφνικά χαρούμενος, ένα που­λί με σπασμένα φτερά αρχίζει να τραγουδά, ένα ρυάκι που είχε ξεραθεί από παλιά αρχίζει να ρέει και πάλι. 2Ο κόσμος ξαναγεννιέται κάθε φορά που αναπαύεσαι και θυμάσαι κάθε μια ώρα ότι ήρθες να φέρεις την ειρήνη του Θεού στον κόσμο, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να αναπαυθεί μαζί με σένα.
7. Με κάθε πεντάλεπτο που αναπαύεσαι σήμερα, ο κόσμος βρίσκεται πιο κοντά στην αφύπνιση. 2Και η ώρα, όταν η ανάπαυση θα είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει, έρχεται κοντύτερα σε όλους τους καταπονημένους και κουρασμένους νόες οι οποίοι είναι πολύ κουρασμένοι τώρα, για να πάρουν το δρόμο τους μόνοι τους. 3Και θα ακούσουν το πουλί να αρχίζει να τραγουδά και θα δουν το ρυάκι να αρχίσει και πάλι να κυλά και θα διασχίσουν ανάλαφρα, με ελπίδα αναγεννημένη και δύναμη ανανεω­μένη, τον δρόμο που ξαφνικά φαίνεται εύκολος καθώς προχωρούν.
8. Αναπαύεσαι μέσα στην ειρήνη του Θεού σήμερα και από την ανάπαυση σου προσκαλείς τους αδερφούς σου για να τους προσελκύσεις στην δική τους ανάπαυση, μαζί με σένα. 2Θα είσαι πιστός στην αποστολή σου σήμερα, δεν θα ξεχάσεις κανέναν και θα τους φέρεις όλους στον απέραντο κύκλο της ειρήνης σου, στον ιερό ναό όπου αναπαύεσαι. 3Άνοιξε τις πόρτες του ναού και άσε τους να έρθουν από τα πέρατα του κόσμου κι από κοντά επίσης, τους μακρινούς σου αδερφούς και τους πιο στενούς σου φίλους, κάλεσε τους όλους να εισέλθουν εδώ και να αναπαυτούν μαζί σου.
9. Αναπαύεσαι μέσα στην ειρήνη του Θεού σήμερα, γαλήνιος και ατάραχος. 2Κάθε αδερφός έρχεται να βρει την ανάπαυση του και τού την προσφέρεις. 3Αναπαυόμα­στε μαζί εδώ, επειδή έτσι, η ανάπαυση μάς ολοκληρώνεται και ό,τι δίνουμε σήμερα το έχουμε ήδη λάβει. 4Ο χρόνος δεν είναι ο φύλακας αυτού που δίνουμε σήμερα. 5Δίνουμε σε αυτούς που δεν έχουν γεννηθεί και σε αυτούς που έχουν πεθάνει, σε κάθε Σκέψη του Θεού και στο Νου στον οποίο αυτές οι Σκέψεις γεννήθηκαν και αναπαύον­ται: 6Και τους υπενθυμίζουμε τον τόπο ανάπαυσής τους  κάθε φορά που λέμε στον εαυτό μας: «αναπαύομαι στον Θεό».


 

Share