Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερης αφοσίωσης. 2Σήμερα υποστηρίζουμε μονάχα μια πλευρά. 3Παίρνουμε το μέρος της αλήθειας και εγκαταλείπουμε τις ψευδαισθή­σεις. 4Δε θα αμφιταλαντευτούμε μεταξύ των δύο, αλλά με σταθερότητα θα πάρουμε το μέρος της Μιας. 5Σήμερα αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην αλήθεια και στη σωτη­ρία, όπως ο Θεός την σχεδίασε. 6Δεν θα ισχυριστούμε ότι είναι κάτι άλλο.7Δεν θα την αναζητήσουμε εκεί που δεν υπάρχει. 8Με χαρά την αποδεχόμαστε όπως είναι, και αναλαμβάνουμε το ρόλο που μας έχει ανατεθεί από τον Θεό.
2.Τι ευτυχία είναι να είσαι σίγουρος! 2Σήμερα παραμε­ρίζουμε όλες μας τις αμφιβολίες και παίρνουμε τη θέση μας έχοντας βεβαιότητα σκοπού και προσφέροντας ευχα­ριστίες, που η αμφιβολία έχει φύγει και η σιγουριά έχει έρθει. 3Έχουμε ένα μεγάλο σκοπό να εκπληρώσουμε και μας έχει δοθεί καθετί που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το στόχο. 4Κανένα λάθος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας. 5Όλα τα λάθη μας έχουν συγχωρεθεί. 6 Όλα τα αμαρτήματα μας ξεπλένονται καθώς συνειδητο­ποιούμε ότι δεν ήταν παρά λάθη.
3. Αυτοί που δεν είναι ένοχοι δεν έχουν κανένα φόβο, επειδή είναι ασφαλείς και αναγνωρίζουν την ασφά­λεια τους. 2Δεν καταφεύγουν στη μαγεία, ούτε επινοούν αποδράσεις από φανταστικές απειλές που δεν έχουν πραγματική υπόσταση. 3Αναπαύονται στην ήσυχη βεβαιότητα ότι θα κάνουν αυτό που τους δίνεται να επιτελέσουν. 4Δεν αμφιβάλλουν για την ικανότητα τους, επει­δή γνωρίζουν ότι η λειτουργία τους θα εκπληρωθεί τέλεια, στον τέλειο χώρο και χρόνο. 5Πήραν τη θέση που κι εμείς θα πάρουμε σήμερα, ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε τη βεβαιότητα τους και έτσι να την αυξή­σουμε με το να την αποδεχτούμε οι ίδιοι.
4. Θα είναι μαζί μας, όλοι αυτοί που πήραν τη θέση που παίρνουμε σήμερα με χαρά, θα μας προσφέρουν όλα όσα έμαθαν και κάθε βελτίωση που πέτυχαν. 2Κι εκείνοι που είναι ακόμα αβέβαιοι θα ενωθούν μαζί μας και δανειζόμε­νοι τη βεβαιότητα μας θα την ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο. 3Ενώ εκείνοι που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί, θα ακούσουν το κάλεσμα που ακούσαμε και θα απαντήσουν όταν έρθουν να ξανακάνουν την επιλογή τους. 4Δεν διαλέγουμε μόνο για τον εαυτό μας σήμερα.
5. Δεν αξίζουν πέντε λεπτά από το χρόνο σου κάθε ώρα για να γίνεις ικανός να αποδέχεσαι την ευτυχία που ο Θεός σου έχει δώσει; 2Δεν αξίζουν πέντε λεπτά κάθε ώρα, για να αναγνωρίσεις την ειδική αποστολή σου εδώ; 3Δεν είναι πέντε λεπτά μια μικρή απαίτηση σε σχέση με την απόκτηση μιας αμοιβής τόσο μεγάλης που δεν μπορεί να μετρηθεί; 4Εχεις κάνει μέχρι τώρα τουλάχιστον χίλιες συναλλαγές στις οποίες έχεις χάσει.
6. Αυτή εδώ είναι μια προσφορά, που εγγυάται την πλήρη απελευθέρωση σου από κάθε είδους πόνο καθώς επίσης και χαρά που δεν υπάρχει στον κόσμο. 2Μπορείς να ανταλλάξεις λίγη ώρα για την ειρήνη του νου σου και τη βεβαιότητα του σκοπού σου, έχοντας την υπόσχεση της πλήρους επιτυχίας. 3Και επειδή ο χρόνος δεν έχει κανένα νόημα, στην πραγματικότητα δε σου ζητείται να δώσεις τίποτα ως αντάλλαγμα για τα πάντα. 4Εδώ είναι μια συναλλαγή στην οποία δεν μπορείς να χάσεις. 5Και ό,τι κερδίζεις είναι πράγματι απεριόριστο!
7 . Κάθε ώρα σήμερα δώσε σε Αυτόν το μικροσκοπικό σου δώρο των πέντε μονάχα λεπτών. 2Αυτός θα δώσει στα λόγια που χρησιμοποιείς, για την εξάσκηση της σημερι­νής ιδέας, τη βαθιά πεποίθηση και βεβαιότητα που σου λείπει. 3Τα λόγια Του θα ενωθούν με τα δικά σου και θα κάνουν κάθε χρήση της σημερινής ιδέας μια τέλεια αφιέρωση, η οποία γίνεται με πίστη τόσο τέλεια και τόσο σίγουρη όσο η δική Του πίστη σε σένα. 4Η εμπιστοσύνη Του σε σένα θα φέρει το φως σε όλα τα λόγια που λες και θα προχωρήσεις πέρα από τον ήχο τους σε ό,τι πραγματι­κά εννοούν. 5Σήμερα κάνεις άσκηση με Αυτόν καθώς λες:

6Θα αποδεχτώ το ρόλο μου στο σχέδιο του Θεού για τη σωτηρία.

8. Στο κάθε πεντάλεπτο που περνάς μαζί Του, Αυτός θα δεχτεί τα λόγια σου και θα σου τα επιστρέψει ολόλαμπρα με πίστη και βεβαιότητα τόσο δυνατή, που θα φωτίσουν τον κόσμο με ελπίδα και χαρά. 2Μην χάσεις ούτε μια ευκαιρία να είσαι ο χαρούμενος παραλήπτης των δώρων Του, ώστε να μπορείς να τα δώσεις στον κόσμο σήμερα.
9. Δώσε Του τα λόγια, και Αυτός θα φροντίσει τα υπόλοιπα. 2Θα σε κάνει ικανό να κατανοήσεις την ιδιαίτερή σου λειτουργία. 3θα ανοίξει το δρόμο για την ευτυχία, και η ειρήνη και η εμπιστοσύνη θα είναι τα δώρα Του, η απάντηση Του στα λόγια σου. 4Θα ανταπο­κριθεί με όλη την πίστη Του και τη χαρά και τη βεβαιότητα ότι αυτό που λες είναι αλήθεια. 5Και τότε θα έχεις πίστη σε Αυτόν, ο Οποίος γνωρίζει την λειτουργία που έχεις στη γη, καθώς επίσης στον Ουρανό. 6Θα είναι μαζί σου στην κάθε περίοδο εξάσκησης που μοιράζεσαι με Αυτόν, ανταλλάσσοντας κάθε στιγμή του χρόνου που Του προσφέρεις με την αιωνιότητα και την ειρήνη.
10. Προετοιμάσου χαρούμενα κατά τη διάρκεια κάθε ώρας για τα επόμενα πέντε λεπτά που θα περάσεις και πάλι μαζί Του. 2 Επαναλάμβανε τη σημερινή ιδέα, ενώ περιμένεις για τον ερχομό αυτής της χαρούμενης ώρας.3Επαναλάμβανε την συχνά, και να μην ξεχνάς ότι κάθε φορά που το κάνεις αυτό αφήνεις το νου σου να ετοιμα­στεί για τη χαρούμενη ώρα που έρχεται.
11. Και όταν έρθει η ώρα, που Αυτός και πάλι θα περάσει μερικά λεπτά μαζί σου, με ευγνωμοσύνη βάλε στην άκρη όλες τις γήινες επιδιώξεις  σου, όλες τις μικρές σκέψεις και τις περιορισμένες ιδέες και πέρασε μερικές ευτυχισμένες στιγμές μαζί Του. 2Πες Του ακόμα μια φορά ότι αποδέχεσαι το ρόλο, που θα σε ήθελε να πάρεις και τον οποίο θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις, και Αυτός θα σε βεβαιώσει ότι την θέλεις αυτή την επιλογή ,την οποία Αυτός έκανε με σένα και εσύ με Αυτόν.

Share