Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Ας είναι η σημερινή μέρα μια μέρα ηρεμίας και γαλήνης, κατά την οποία ακούμε προσεκτικά. 2Ο Πατέ­ρας σου θέλει να ακούσεις το Λόγο Του σήμερα. 3Σε καλεί από εκεί που κατοικεί, βαθιά μέσα στο νου σου. 4‘Ακουσε Τον σήμερα. 5Καμιά ειρήνη δεν είναι δυνατή, ώσπου να ακουστεί ο Λόγος Του σε όλο τον κόσμο, ώσπου να ακούσει ο νους σου ήρεμα και προσεκτικά και να δεχτεί το μήνυμα που πρέπει να ακούσει ο κόσμος για να αρχίσει η γαλήνια εποχή της ειρήνης.
2. Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει μέσα από εσένα. 2Κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τον σώσει, διότι το σχέδιο του Θεού είναι απλά το εξής: Ο Υιός του Θεού είναι ελεύθερος να σώσει τον εαυτό του, διότι του έχει δοθεί ο Λόγος του Θεού να είναι ο Οδηγός του, για πάντα στο νου του και πλάϊ του, να τον οδηγεί με σιγουριά στον οίκο του Πατέρα του με την ίδια του την θέληση, για πάντα ελεύθερη όπως του Θεού. 3Δεν οδηγείται δια της βίας, παρά μόνο με αγάπη. 4Δεν κρίνεται, παρά μόνο καθαγιάζεται.
3. Στην σιωπή θα ακούσουμε την Φωνή του Θεού σήμερα, χωρίς την παρεμβολή των ασήμαντων σκέψεων μας, χωρίς τις προσωπικές μας επιθυμίες και χωρίς καμιά κρίση του άγιου Λόγου Του. 2Δεν θα κρίνουμε τους εαυτούς μας σήμερα, επειδή ό,τι είμαστε δεν μπορεί να κριθεί. 3Στεκόμαστε μακριά από όλες τις κρίσεις που ο κόσμος έχει εκφέρει για τον Υιό του Θεού. 4Δεν τον γνωρίζει. 5Σήμερα δεν θα ακούσουμε τον κόσμο αλλά θα περιμένου­με στην σιωπή για τον Λόγο του Θεού.
4. Άκου, άγιε Υιέ του Θεού, τον Πατέρα σου να μιλά. 2Η Φωνή Του θα ήθελε να σου δώσει τον άγιο Λόγο Του, για να διαδώσεις σε όλο τον κόσμο τα νέα της σωτηρίας και της άγιας ώρας της ειρήνης. 3Μαζευόμαστε στο θρόνο του Θεού σήμερα, στο γαλήνιο μέρος του νου όπου Αυτός κατοικεί για πάντα, στην αγιοσύνη που δημιούργησε και ποτέ δεν θα εγκαταλείψει.
5. Δεν περίμενε μέχρι να επιστρέψεις το νου σου σε Αυτόν, για να σου δώσει τον Λόγο Του. 2Δεν έχει κρύψει τον Εαυτό Του από σένα, ενώ εσύ περιπλανιόσουν για λίγο μακριά Του. 3Δεν συμμερίζεται τις ψευδαισθήσεις που τρέφεις για τον εαυτό σου. 4Αυτός γνωρίζει τον Υιό Του και τον θέλει να παραμείνει μέρος Του ανεξάρτητα από τα όνειρα του, ανεξάρτητα από την τρέλα του ότι το θέλημα του δεν είναι δικό του.
6. Σήμερα Αυτός σου μιλά. 2Η Φωνή Του περιμένει την σιωπή σου, διότι ο Λόγος Του δεν μπορεί να ακουστεί ώσπου ο νους σου να ησυχάσει για λίγο και οι δίχως νόημα επιθυμίες να έχουν σιωπήσει. 3‘Ησυχα περίμενε τον Λόγο Του. 4Υπάρχει ειρήνη μέσα σου, για να κληθεί σήμερα να βοηθήσει τον αγιότατο νου σου να προετοιμαστεί να ακούσει την Φωνή του Δημιουργού του να μιλά.
7. Τρεις φορές σήμερα, σε ώρες που είναι πολύ κατάλληλες για σιωπή, δώσε δέκα λεπτά  ξεχωριστά από την ακρόαση του κόσμου και στην θέση της διάλεξε την ήρεμη ακρόαση του Λόγου του Θεού. 2Σου μιλά πιο κοντά, από την καρδιά σου. 3Ή Φωνή Του είναι πιο κοντά από το χέρι σου. 4Η Αγάπη Του είναι όλα όσα είσαι και όσα Αυτός είναι, το ίδιο με σένα και εσύ το ίδιο με Αυτόν.
8. Είναι η φωνή σου την οποία ακούς, καθώς Αυτός σου μιλά. 2Είναι ο δικός σου λόγος που Αυτός μιλά. 3Είναι ο Λόγος της ελευθερίας και της ειρήνης, της ενότητας της θέλησης και του σκοπού, χωρίς κανένα διαχωρισμό ή διαίρεση στο μοναδικό Νου Του Πατέρα και του Υιού. 4Στην ησυχία άκου τον Εαυτό σου σήμερα και άφησέ Τον να σου πει ότι ο Θεός δεν έχει ποτέ εγκαταλείψει τον Υιό Του και εσύ δεν έχεις ποτέ εγκαταλείψει τον Εαυτό σου.
9. Μόνο μείνε γαλήνιος. 2Δεν θα χρειαστείς άλλο κανόνα εκτός από αυτόν, για να αφήσεις την εξάσκηση σου σήμερα να σε σηκώσει πάνω από τις σκέψεις του κόσμου και να ελευθερώσει την όραση σου από τα μάτια του σώματος. 3Μόνο μείνε ακίνητος και άκου προσεκτικά. 4Θα ακούσεις τον Λόγο στον οποίο η Βούληση του Θεού Υιού ενώνεται με την Βούληση του Πατέρα του, ένα μαζί της, χωρίς καμιά ψευδαίσθηση να παρεμβάλλεται ανάμεσα στο εντελώς αδιαίρετο και στο αληθινό. 5Καθώς η κάθε ώρα περνά σήμερα, μείνε ακίνητος για μια στιγμή και υπενθύ­μιζε στον εαυτό σου ότι έχεις ένα ιδιαίτερο σκοπό για την σημερινή μέρα, στην γαλήνη να λάβεις το Λόγο του Θεού.


 

Share