Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Ας είναι η σημερινή μέρα μια μέρα ηρεμίας και γαλήνης, κατά την οποία ακούμε προσεκτικά. 2Ο Πατέ­ρας σου θέλει να ακούσεις το Λόγο Του σήμερα. 3Και έτσι σε καλεί από εκεί που κατοικεί βαθιά μέσα στο νου σου. 4Ακουγε Τον σήμερα. 5Η ειρήνη δεν είναι δυνατή, ώσπου να ακουστεί ο Λόγος Του σε όλο τον κόσμο, ώσπου να ακούσει ο νους σου ήρεμα και προσεκτικά και να δεχτεί το μήνυμα που πρέπει να ακούσει ο κόσμος για να αρχίσει η γαλήνια εποχή της ειρήνης.
2. Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει μέσα από εσένα. 2Κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τον σώσει, διότι το σχέδιο του Θεού είναι απλούστατα το εξής: Ο Υιός του Θεού είναι ελεύθερος να σώσει τον εαυτό του, διότι του έχει δοθεί ο Λόγος του Θεού να είναι ο Οδηγός του, για πάντα στο νου του και στο πλευρό του να τον οδηγεί στον οίκο του Πατέρα του σύμφωνα με την ίδια του τη θέληση, η οποία είναι για πάντα ελεύθερη όπως του Θεού. 3Δεν οδηγείται δια της βίας, παρά μόνο με αγάπη. Δεν κρίνεται, παρά μόνο καθαγιάζεται.
3. Στη σιωπή θα ακούσουμε τη Φωνή του Θεού σήμερα χωρίς την παρεμβολή των ασήμαντων σκέψεων σου, χωρίς τις προσωπικές μας επιθυμίες και χωρίς καμιά κρίση του άγιου Λόγου Του. 2Δε θα κρίνουμε τους εαυτούς μας σήμερα, διότι ό,τι είμαστε δεν μπορεί να κριθεί. 3Στεκόμαστε μακριά από τις κρίσεις που ο κόσμος έχει εκφέρει για τον Υιό του Θεού. 4Δεν τον γνωρίζει. 5Σήμερα δε θα ακούσουμε τον κόσμο, αλλά θα περιμένου­με στη σιωπή για το Λόγο του Θεού.
4. Άκουγε, άγιε Υιέ του Θεού, τον Πατέρα σου να μιλά. 2Η Φωνή Του θα ήθελε να σου δώσει τον άγιο Λόγο Του, για να διαδώσεις σε όλο τον κόσμο τα νέα της σωτηρίας και της άγιας· ώρας της ειρήνης. 3Προσερχόμαστε στο θρόνο του Θεού σήμερα, στο γαλήνιο μέρος του νου όπου Αυτός κατοικεί για πάντα, στην αγιοσύνη που Αυτός δημιούργησε και ποτέ δε θα εγκαταλείψει.
5. Αυτός δεν περιμένει μέχρι να Του επιστρέψεις το νου σου, για να σου δώσει το Λόγο Του. 2Δεν έχει κρύψει τον Εαυτό Του από σένα, ενώ εσύ έχεις περιπλανηθεί για λίγο μακριά από Αυτόν. 3Δεν αγαπά Αυτός τις ψευδαισθήσεις που τρέφεις για τον εαυτό σου. 4Αυτός γνωρίζει τον Υιό Του και τον θέλει να παραμείνει μαζί Του ανεξάρτητα από τα όνειρα του, ανεξάρτητα από την τρέλα του ότι το θέλημα του δεν είναι δικό του.
6. Σήμερα Αυτός σου μιλά. 2Η Φωνή Του περιμένει τη σιωπή σου, διότι ο Λόγος Του δεν μπορεί να ακουστεί ώσπου ο νους σου να ηρεμήσει για λίγο και οι δίχωςνόημα επιθυμίες να σιωπήσουν. 3Περίμενε το Λόγο Του στη γαλήνη. 4Υπάρχει ειρήνη μέσα σου, η οποία πρέπει να επιστρατευτεί σήμερα για να βοηθήσει τον αγιότατο νου σου να προετοιμαστεί να ακούσει τη Φωνή για το Δημιουργό του να μιλά.
7. Τρεις φορές σήμερα, σε ώρες που είναι πολύ κατάλληλες για σιωπή, δώσε δέκα λεπτά τα οποία απέσυ­ρε από την ακρόαση του κόσμου και τα οποία διάλεξε να αφιερώσεις στην ήρεμη ακρόαση του Λόγου του Θεού. 2Αυτός σου μιλά από πιο κοντά, από την καρδιά σου. 3Ή Φωνή Του είναι πιο κοντά από το χέρι σου. 4Η Αγάπη Του είναι το καθετί που είσαι και που Αυτός είναι, το ίδιο με σένα, και εσύ το ίδιο με Αυτόν.
8. Είναι η φωνή σου την οποία ακούς, καθώς Αυτός σου μιλά. 2Είναι ο Λόγος της ελευθερίας και της ειρήνης, της ενότητας της θέλησης και του σκοπού, χωρίς κανένα διαχωρισμό ή διαίρεση στο μοναδικό Νου Του Πατέρα και του Υιού. 3Στη γαλήνη άκουγε τον εαυτό σου σήμερα και άφησε Τον να σου πει ότι ο Θεός δεν έχει ποτέ εγκαταλείψει τον Υιό Του, και εσύ δεν έχεις ποτέ εγκαταλείψει τον εαυτό σου.
9. Απλώς και μόνο μείνε γαλήνιος. 2Δε θα χρειαστείς άλλο κανόνα εκτός από αυτόν, για να αφήσεις την εξάσκηση σου σήμερα να σε σηκώσει πάνω από τις σκέψεις του κόσμου και να ελευθερώσει την όραση σου από τα μάτια του σώματος. 3Απλώς και μόνο μείνε ακίνητος και άκουγε προσεκτικά. 4Θα ακούσεις το Λόγο στον οποίο το θέλημα του Θεού Υιού ενώνεται με του Πατέρα του το θέλημα, σε συμφωνία με αυτό, χωρίς καμιά ψευδαίσθηση να παρεμβάλλεται μέσα σε αυτό που είναι εντελώς αδιαίρετο και αληθινό. 5Καθώς η κάθε ώρα περνά σήμερα, μείνε ακίνητος για μια στιγμή και υπενθύ­μιζε στον εαυτό σου ότι έχεις ένα ιδιαίτερο σκοπό για τη σημερινή μέρα, στη γαλήνη να λάβεις το Λόγο του Θεού.

Share