Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Σήμερα είναι μια μέρα σιωπής και εμπιστοσύνης. 2Είναι μια ιδιαίτερη, ελπιδοφόρα ώρα στο ημερολόγιο των ήμερων σου. 3Είναι μια ώρα που ο Ουρανός έχει ξεχωρίσει για να λάμψει πάνω της, και να ρίξει ένα αιώνιο φως σε αυτήν τη μέρα στην οποία αντίλαλοι της αιωνιότητας ακούγονται. 4Η σημερινή μέρα είναι άγια, γιατί εγκαινιάζει μια καινούργια εμπειρία, ένα διαφορετικό είδος συναισθημάτων και επίγνωσης .5Εχεις περάσει πολλές μέρες και νύχτες γιορτάζοντας τον θάνατο. 6Σήμερα μαθαίνεις να αισθάνεσαι τη χαρά της ζωής.
2. Αυτή είναι μια ακόμη κρίσιμη καμπή στα μαθήματα μας. 2Προσθέτουμε μια νέα διάσταση τώρα, μια καινούρια εμπειρία που φωτίζει όλα αυτά που έχουμε ήδη μάθει και μας προετοιμάζει για ό,τι ακόμη πρέπει να μάθουμε. 3Μας φέρνει στην πόρτα όπου η μάθηση σταματά και έτσι βλέπουμε για μια στιγμή ό,τι βρίσκεται πέρα από το πιο ψηλό σημείο που η μάθηση μπορεί να φτάσει. 4Μας αφήνει εδώ για μια στιγμή, και μετά προχωρούμε πέρα από αυτό το σημείο σίγουροι για την κατεύθυνση μας και τον μοναδικά μας στόχο.
3. Σήμερα θα σου δοθεί να αισθανθείς το άγγιγμα του Ουρανού, παρ όλο που θα επιστρέψεις στα μονοπάτια της μάθησης.2Εχεις όμως προχωρήσει αρκετά στο δρόμο, για να μεταβάλλεις το χρόνο και να υψωθείς πάνω από τους νόμους του, και να εισέλθεις στην αιωνιότητα για λίγο. 3Θα μάθεις να το κάνεις αυτό ολοένα και περισσότερο, καθώς το κάθε μάθημα που εφαρμόζεται πιστά σε φέρνει πιο γρήγορα σε αυτό τον άγιο τόπο και σε αφήνει για μια στιγμή στον Εαυτό σου.
4. Αυτός θα κατευθύνει την εξάσκηση σου σήμερα, γιατί ό,τι ζητάς τώρα είναι ό,τι και Αυτός θέλει. 2Και έχοντας ενώσει το θέλημα σου με το Δικό Του σήμερα, ό,τι ζητάς πρέπει να σου δοθεί. 3Τίποτα δε χρειάζεται παρά μόνο η σημερινή ιδέα για να φωτίσει το νου σου και να τον αφήσει να αναπαυθεί στη σιωπηλή προσδοκία και στη γαλήνια χαρά, μέσα στην οποία γρήγορα θα αφήσεις τον κόσμο πίσω σου.
5. Από δω και στο εξής η υπηρεσία σου αποκτά γνήσια αφοσίωση και μια λάμψη που ταξιδεύει από τα δάκτυλα σου σε εκείνους που αγγίζεις, και ευλογεί εκείνους που κοιτάζεις. 2Ενα όραμα αγγίζει όλους αυτούς που συναντάς και όλους αυτούς που σκέπτεσαι ή αυτούς που σε σκέπτονται. 3Γιατί η εμπειρία σου σήμερα θα μεταμορφώσει το νου σου κατά τέτοιο τρόπο που θα γίνει η βάση για τις άγιες σκέψεις του Θεού.
6. Το σώμα σου θα αγιαστεί σήμερα, επειδή ο μόνος του σκοπός τώρα είναι να φέρει το όραμα της σημερινής σου εμπειρίας για να φωτίσει τον κόσμο. 2Δεν μπορούμε να δώσουμε μια τέτοια εμπειρία απευθείας. 3Αυτή η εμπειρία όμως αφήνει ένα όραμα στα μάτια μας το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν το γρηγορότερο στην ίδια εμπειρία στην οποία ο κόσμος γαλήνια ξεχνιέται και ο Ουρανός επιστρέφει στη μνήμη μας για λίγο.
7. Καθώς αυτή η εμπειρία αυξάνεται και όλοι οι στόχοι εκτός από αυτόν χάνουν την αξία τους, ο κόσμος στον οποίο θα επιστρέψεις έρχεται λίγο πιο κοντά στο τέλος του χρόνου, γίνεται λιγάκι πιο όμοιος με τον Ουρανό ως προς τους τρόπους του, έρχεται λίγο πιο κοντά στην απελευθέρωση του. 2Και εσύ που του φέρνεις φως θα φτάσεις να δεις το φως με μεγαλύτερη σιγουριά και το όραμα σου θα είναι πιο διαυγές. 3Θα έρθει η ώρα που δε θα επιστρέψεις με την ίδια μορφή που έχεις τώρα, γιατί δε θα την έχεις ανάγκη. 4Τώρα όμως αυτή η μορφή έχει ένα σκοπό και θα τον υπηρετήσει καλά.
8. Σήμερα ξεκινάμε για μια πορεία που δεν έχεις ονειρευτεί. 2Ο Άγιος Δότης των ευτυχισμένων ονείρων της ζωής, Αυτός που μεταφράζει ό,τι αντιλαμβάνεσαι σε αλήθεια, ο άγιος Οδηγός σου προς τον Ουρανό, έχει ονειρευτεί για σένα αυτό το ταξίδι που κάνεις και αρχίζεις σήμερα με την εμπειρία που η σημερινή μέρα σου προσφέρει προορισμένη να είναι δική σου.
9. Στην Παρουσία του Χριστού θα εισέλθουμε γαλήνια τώρα, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τίποτε άλλο εκτός από το λαμπρό Του πρόσωπο και την τέλεια Αγάπη Του. 2Το όραμα του προσώπου Του θα παραμείνει μαζί σου, αλλά θα υπάρξει μια στιγμή που θα υπερβεί όλα τα οράματα, ακόμη κι αυτό, το πιο άγιο. 3Αυτή τη στιγμή ποτέ δεν θα την διδάξεις, γιατί δεν την έφτασες μέσω της μάθησης. 4Το όραμα όμως εκφράζει την ανάμνηση σου, για αυτό που εκείνη την στιγμή γνώριζες, και το οποίο είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις και πάλι.

Share