Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
M-15.1.

Ναι, πράγματι! 2 Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την Τελική Κρίση του Θεού. 3 Ποιός θα μπορούσε να διαφεύγει για πάντα από την αλήθεια; 4 Αλλά η Τελική Κρίση δεν θα έρθει μέχρι τη στιγμή που θα πάψει να συσχετίζεται με τον φόβο. 5 Για κάθε έναν θα υπάρξει μια μέρα που θα την καλωσορίζει, και την ίδια αυτή μέρα θα του δοθεί. 6 Καθώς αποδέχεται την Τελική Κρίση του Θεού για τον εαυτό του, θα απελευθερώσει την αθωότητά του και θα την ακούσει να διακηρύσσεται παντού, σ’ ολόκληρο τον κόσμο. 7 Αυτή είναι η Κρίση στην οποία έγκειται η σωτηρία. 8 Αυτή είναι η Κρίση που θα τον απελευθερώσει. 9 Αυτή είναι η Κρίση με την οποία, μαζί με τον ίδιο, ελευθερώνονται τα πάντα. 10 Ο χρόνος κοντοστέκεται καθώς η αιωνιότητα πλησιάζει, και σιωπή απλώνεται στον κόσμο ώστε όλοι να μπορούν να ακούσουν αυτήν την Κρίση για τον Υιό του Θεού:11 Είσαι άγιος, αιώνιος, ελεύθερος και ακέραιος, για πάντα εν ειρήνη μέσαστην Καρδιά του Θεού. 12 Που είναι ο κόσμος, και που είναι η θλίψη τώρα;

M-15.2.

Αυτή είναι η κρίση σου για τον εαυτό σου, δάσκαλε του Θεού; 2 Πιστεύεις ότι αυτό είναι απόλυτα αληθές; 3 Όχι・ όχι ακόμα, όχι ακόμα. 4 Αλλά αυτός εξακολουθεί να είναι ο σκοπός σου・ η αιτία που βρίσκεσαι εδώ. 5 Η λειτουργία σου είναι να προετοιμάζεσαι να ακούσεις αυτήν την Κρίση και να αναγνωρίσεις ότι είναι αληθινή. 6 Μια μόνο στιγμή τέλειας πίστης σ’ αυτό, και θα πας πέρα από την πεποίθηση, στη Βεβαιότητα. 7 Μια στιγμή έξω από το χρόνο μπορεί να φέρει το τέλος του χρόνου. 8 Μην κρίνεις, γιατί τον εαυτό σου και μόνο κρίνεις, κι έτσι καθυστερείς αυτήν την Τελική Κρίση. 9 Πως κρίνεις τον κόσμο, δάσκαλε του Θεού; 10 Έχεις άραγε ήδη μάθει να στέκεσαι παράμερα και ν’ ακούς τη Φωνή της Κρίσης εντός σου; 11 Ή μήπως ακόμα προσπαθείς να Του πάρεις το ρόλο Του; 12 Μάθε να σιωπάς, γιατί η Φωνή Του, στην ησυχία γίνεται ακουστή. 13 Και η Κρίση Του έρχεται σε όλους όσους στέκονται παράμερα αφουγκραζόμενοι ήσυχα, και Τον περιμένουν.

M-15.3.

Εσύ, που άλλοτε είσαι θλιμμένος και άλλοτε θυμωμένος・ που κάποιες φορές αισθάνεσαι ότι δεν σου αποδίδεται αυτό που σου αξίζει, και ότι οι καλύτερές σου προσπάθειες δεν εκτιμώνται αρκετά, ή και περιφρονώνται ακόμα・ άσε αυτές τις ανόητες σκέψεις! 2 Είναι πολύ «μικρές» και άσκοπες για να αξίζει να απασχολούν τον άγιο νου σου έστω και για μια στιγμή ακόμα. 3 Η Κρίση του Θεού σε περιμένει για να σε απελευθερώσει. 4 Τι θα μπορούσε να σου αντιπροτείνει ο κόσμος, άσχετα από το πως εσύ κρίνεις τα δώρα του, που θα το προτιμούσες; 5 Θα κριθείς, και θα κριθείς δίκαια και έντιμα. 6 Ο Θεός δεν εξαπατά. 7 Οι υποσχέσεις του είναι σίγουρες. 8 Αυτό να θυμάσαι μόνο. 9 Οι υποσχέσεις του έχουν εγγυηθεί την Κρίση Του, και στο τέλος μόνο η δική Του Κρίση θα γίνει αποδεκτή. 10 Ο ρόλος σου είναι να φροντίσεις αυτό το τέλος να έρθει σύντομα. 11 Ο ρόλος σου είναι να κρατάς την κρίση Του στην καρδιά σου, και να την προσφέρεις σε όλο τον κόσμο για να τον διατηρείς ασφαλή.

Share