Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
M-28.1.

Πολύ απλά, η ανάσταση είναι το ξεπέρασμα ή, η υπέρβαση του θανάτου. 2 Είναι μια επαναφύπνιση ή, μια αναγέννηση· μια αλλαγή του νου σχετικά με το νόημα του κόσμου. 3 Είναι η αποδοχή της ερμηνείας του Αγίου Πνεύματος για το σκοπό του κόσμου· η αποδοχή της Επανόρθωσης για τον εαυτό μας. 4 Είναι το τέλος των ονείρων της δυστυχίας, και η χαρούμενη συνειδητοποίηση του τελικού ονείρου του Αγίου Πνεύματος. 5 Είναι η αναγνώριση των δώρων του Θεού. 6 Είναι το όνειρο μέσα στο οποίο το σώμα λειτουργεί τέλεια, έχοντας σαν μοναδική του λειτουργία την επικοινωνία. 7 Είναι το μάθημα στο οποίο η μάθηση τελειώνει, επειδή με αυτό ολοκληρώνεται και ξεπερνιέται. 8 Είναι η πρόσκληση που απευθύνουμε στον Θεό, για να κάνει το δικό Του, τελικό βήμα. 9 Είναι η εγκατάλειψη κάθε άλλου στόχου, κάθε άλλου ενδιαφέροντος, κάθε άλλης επιθυμίας και κάθε άλλης έγνοιας. 10 Είναι η μοναδική λαχτάρα του Υιού για τον Πατέρα.

M-28.2.

Η ανάσταση είναι η άρνηση του θανάτου, καθώς είναι δήλωση ζωής. 2 Με αυτό τον τρόπο αντιστρέφεται τελείως ολόκληρο το σκεπτικό του κόσμου. 3 Η ζωή πλέον αναγνωρίζεται ως σωτηρία, και οποιαδήποτε μορφή πόνου και δυστυχίας γίνεται αντιληπτή ως κόλαση. 4 Η αγάπη δεν προκαλεί φόβο πια, αλλά καλωσορίζεται χαρούμενα. 5 Τα είδωλα έχουν εξαφανιστεί, και η ενθύμηση του Θεού λάμπει ανεμπόδιστα σε όλο τον κόσμο. 6 Το πρόσωπο του Χριστού είναι ορατό σε κάθε ζωντανό ον, και τίποτα δεν παραμένει στο σκοτάδι, διαχωρισμένο από το φως της συγχώρεσης. 7 Δεν υπάρχει πια θλίψη πάνω στη γη. 8 Η χαρά των Ουρανών έχει έλθει.

M-28.3.

Εδώ τελειώνουν τα μαθήματα. 2 Απόδω και πέρα, δεν χρειάζονται οδηγίες. 3 Η όραση έχει αποκατασταθεί πλήρως, και όλα τα λάθη έχουν επανορθωθεί. 4 Η ειρήνη έχει έλθει και η επίθεση δεν έχει νόημα. 5 Ο στόχος των μαθημάτων έχει επιτευχθεί. 6 Οι σκέψεις στρέφονται προς τον Παράδεισο και όχι προς την κόλαση. 7 Όλες οι επιθυμίες έχουν ικανοποιηθεί, γιατί τι έχει μείνει αναπάντητο ή ελλιπές; 8 Η τελευταία ψευδαίσθηση εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο, συγχωρώντας τα πάντα και αντικαθιστώντας κάθε επίθεση. 9 Όλη η μεταστροφή έχει ολοκληρωθεί. 10 Δεν έχει μείνει τίποτα που να αντιτίθεται στο Λόγο του Θεού. 11 Τίποτα δεν εναντιώνεται στην αλήθεια. 12 Και τώρα επιτέλους η αλήθεια μπορεί να έλθει. 13 Τι γρήγορα που θα έλθει καθώς της ζητείται να εισέλθει και να περιβάλει έναν τέτοιο κόσμο!

M-28.4.

Όλες οι καρδιές που ζουν μένουν ακίνητες με μια αναστάτωση βαθιάς προσμονής, γιατί ο καιρός των αιώνιων πραγμάτων τώρα πλησιάζει. 2 Δεν υπάρχει θάνατος. 3 Ο Υιός του Θεού είναι ελεύθερος. 4 Και στην ελευθερία του έγκειται το τέλος του φόβου. 5 Δεν απομένουν μυστικοί χώροι πια στη γη για να δώσουν καταφύγιο σε αρρωστημένες ψευδαισθήσεις, όνειρα φόβου και λανθασμένες αντιλήψεις για το σύμπαν. 6 Τα πάντα βλέπονται στο φως, και μέσα στο φως ο σκοπός τους μεταμορφώνεται και γίνεται κατανοητός. 7 Κι εμείς, τα παιδιά του Θεού, αναδυόμαστε από τα συντρίμια και ατενίζουμε την τέλεια αθωότητά μας. 8 Το τραγούδι του Παραδείσου ηχεί σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ανυψώνεται και κομίζεται στην αλήθεια.

M-28.5.

Τώρα δεν υπάρχουν διακρίσεις. 2 Οι διαφορές έχουν εξαφανιστεί και η Αγάπη ατενίζει τον Εαυτό της. 3 Τι άλλο θέαμα, πέρα από αυτό, μπορεί άραγε να χρειάζεται; 4 Τι άλλο απομένει που θα μπορούσε η όραση να εκπληρώσει; 5 Έχουμε δει το πρόσωπο του Χριστού, την αναμαρτησία Του, την Αγάπη Του πίσω από όλες τις μορφές, πέρα από κάθε σκοπό. 6 Είμαστε άγιοι επειδή η δική Του Αγιότητα πραγματικά μας ελευθέρωσε. 7 Και δεχόμαστε την Αγιότητά Του ως δική μας· όπως είναι. 8 Όπως ακριβώς μας δημιούργησε ο Θεός, έτσι και θα παραμείνουμε αιώνια, και το μόνο που λαχταράμε είναι, το Θέλημά Του να είναι και δικό μας. 9 Οι ψευδαισθήσεις οποιασδήποτε διαφορετικής βούλησης έχουν χαθεί, γιατί έχει βρεθεί ο κοινός σκοπός που μας ενώνει.

M-28.6.

Αυτά μας περιμένουν όλους, όμως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να τα καλωσορίσουμε με χαρά. 2 Για όσο διάστημα οποιοδήποτε νους εξακολουθεί να κατέχεται από μοχθηρά όνειρα, η ιδέα της κόλασης είναι χειροπιαστή. 3 Οι δάσκαλοι του Θεού έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν τους νόες εκείνων που κοιμούνται, και να δουν εκεί το όραμα του προσώπου του Χριστού να παίρνει τη θέση αυτού που ονειρεύονται. 4 Η σκέψη του φόνου αντικαθίσταται από ευλογία. 5 Η κρίση εγκαταλείπεται, και παραδίδεται σε Εκείνον που η λειτουργία Του είναι να κρίνει. 6 Και με τη δική Του Τελική Κρίση, αποκαθίσταται η αλήθεια για τον άγιο Υιό του Θεού. 7 Λυτρώνεται γιατί έχει ακούσει τον Λόγο του Θεού και έχει καταλάβει το νόημά του. 8 Είναι ελεύθερος γιατί επέτρεψε στον Λόγο του Θεού να διακηρύξει την αλήθεια. 9 Και πλάι του, ανασταίνονται μαζί του όλα όσα προηγουμένως προσπαθούσε να σταυρώσει, καθώς μαζί τους ετοιμάζεται να συναντήσει τον Θεό του.

Share