Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Πότε άλλοτε παρά τώρα μπορεί να αναγνωριστεί η αλήθεια; 2Το παρόν είναι ο μόνος χρόνος που υπάρχει. 3Και έτσι σήμερα, αυτή τη στιγμή, τώρα, ερχόμαστε να δούμε ό,τι υπάρχει για πάντα, όχι στη δική μας όραση αλλά στα μάτια του Χριστού. 4Αυτός κοιτάζει πέρα από το χρόνο και βλέπει την αιωνιότητα όπως αντιπροσωπεύεται εκεί. 5Ακούει τους ήχους που ο ανόητος, πολυάσχολος κόσμος δημιουργεί, αλλά τους ακούει αμυδρά. 6Γιατί πέρα από όλους αυτούς ακούει το τραγούδι του Ουρανού και  τη Φωνή για το Θεό πιο ξεκάθαρη, πιο κοντινή και πιο σημαντική.
2. Ο κόσμος ξεθωριάζει εύκολα στην  δική του όρασή. 2Οι ήχοι του γίνονται αμυδροί. 3Μια μελωδία, που έρχεται από πολύ πιο πέρα από τον κόσμο, γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, ένα πανάρχαιο Κάλεσμα στο Οποίο Αυτός δίνει μια πανάρχαια απάντηση. 4Θα τα αναγνωρίσεις και τα δύο, γιατί δεν είναι παρά η απάντησή σου στο Κάλεσμα του Πατέρα σου. 5Ο Χριστός απαντά για σένα, αντηχώντας τον Εαυτό σου, χρησιμοποιώντας τη φωνή σου για να δώσει τη χαρούμενη συγκατάθεση Του, αποδεχόμενος την απελευθέρωση σου για σένα.
3. Πόση άγια είναι η εξάσκηση σου σήμερα, καθώς ο Χριστός σού δίνει την όραση Του και ακούει για σένα και απαντά στο όνομά σου στο Κάλεσμα που ακούει! 2Πόσο ήσυχη είναι η ώρα που αφιερώνεις για να είσαι μαζί Του, πέρα από τον κόσμο. 3Πόσο εύκολα ξεχνιούνται όλες οι φαινομενικές αμαρτίες σου και όλοι οι καημοί σου. 4Σήμερα ο πόνος εγκαταλείπεται, γιατί η θέα και οι ήχοι που έρχονται  πιο κοντά από τον κόσμο είναι ξεκάθαροι για σένα που σήμερα θα δεχτείς τα δώρα τα οποία δίνει Αυτός.
4. Υπάρχει μια σιωπή στην οποία ο κόσμος δεν μπορεί να εισβάλει. 2Υπάρχει μια πανάρχαιη ειρήνη που βαστάς στην καρδιά σου και την οποία δεν έχεις χάσει. 3Υπάρχει μια αίσθηση αγιοσύνης μέσα σου που η σκέψη της αμαρτίας δεν έχει αγγίξει. 4Όλα αυτά θα τα θυμηθείς σήμερα. 5Η συνεπής εξάσκησή σου σήμερα θα φέρει αμοιβές τόσο μεγάλες και τόσο εντελώς διαφορετι­κές από όλα τα πράγματα που αναζήτησες στο παρελθόν, που θα μάθεις ότι εδώ είναι ο θησαυρός σου και εδώ η ανάπαυση σου.
5. Σήμερα είναι η μέρα που οι μάταιες φαντασίες ανοίγουν σαν κουρτίνα για να αποκαλύψουν ό,τι βρίσκεται πέρα από αυτές. 2Τώρα, ό,τι πραγματικά υπάρχει γίνεται ορατό, ενώ το σκοτάδι που φαινόταν να το κρύβει απλώς εξαφανίζεται. 3Τώρα η ισορροπία αποκαθίσταται και ο ζυγός της δικαιοσύνης αφήνεται σε Αυτόν που κρίνει αληθινά. 4Και σύμφωνα με την κρίση Του, ένας κόσμος τέλειας αθωότητας θα αποκαλυφτεί μπροστά στα μάτια σου. 5Τώρα θα τον δεις με τα μάτια του Χριστού. 6Τώρα η μεταμόρφωση σου είναι φανερή.
6. Αδερφέ, η σημερινή ημέρα είναι ιερή για τον κόσμο. 2Η όραση σου, η οποία σου δίνεται από κάπου πολύ μακριά από όλα τα πράγματα του κόσμου, τα ξαναβλέπει με νέο φως. 3Και ό,τι βλέπεις γίνεται η θεραπεία και η σωτηρία του κόσμου. 4Τα πολύτιμα πράγματα και τα ευτελή γίνονται αντιληπτά και βλέπονται όπως είναι. 5Και ό,τι είναι άξιο της αγάπης σου λαμβάνει την αγάπη σου, ενώ τίποτα τρομακτικό δεν παραμένει.
7. Δε θα κρίνουμε σήμερα. 2Θα λάβουμε μόνο ό,τι μας δίνεται από την κρίση που γίνεται πέρα από τον κόσμο.3Ή εξάσκηση μας σήμερα γίνεται το δώρο της ευχαριστίας μας για την απελευθέρωση μας από την τύφλωση και τη δυστυχία. 4Το καθετί που βλέπουμε απλώς και μόνο θα αυξήσει τη χαρά μας, επειδή η αγιοσύνη του καθρεπτίζει τη δική μας αγιοσύνη. 5Στεκόμαστε συχωρεμένοι στην όραση του Χριστού, με όλο τον κόσμο συχωρεμένο στη δική μας όραση. 6Ευλογούμε τον κόσμο, καθώς τον βλέπουμε στο φως στο οποίο ο Σωτήρας μας βλέπει εμάς, και του προσφέρουμε την ελευθερία που μας δίνεται όχι μέσω της δικής μας όρασης αλλά μέσω της γεμάτης συγχώρεσης όραση Του.
8. Άνοιξε το παραπέτασμα κατά την εξάσκηση σου απλώς με το να αποδεσμεύεσαι από όλα τα πράγματα που νομίζεις ότι θέλεις. 2Τους μηδαμι­νούς θησαυρούς σου παραμέρισε και άφησε έναν καθαρό και ανοιχτό χώρο μέσα στο νου σου, όπου ο Χριστός μπορεί να έρθει και να σου προσφέρει το θησαυρό της σωτηρίας. 3Αυτός χρειάζεται τον αγιότατο νου σου, για να σώσει τον κόσμο. 4Δεν είναι αυτός ο στόχος άξιος να είναι δικός σου; 5Δεν είναι η όραση του Χριστού άξια να αναζητηθεί πιο πολύ από τους απογοητευτικούς στόχους του κόσμου;
9. Μην αφήσεις τη σημερινή ημέρα να φύγει χωρίς να δώσεις τη συγκατάθεση σου και την αποδοχή σου στα δώρα που κρατά για σένα. 2Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, αν αναγνωρίσεις αυτά τα δώρα. 3Μπορεί να μην βλέπεις το καλό που η αποδοχή σου δίνει στον κόσμο. 4Είναι σίγουρο όμως ότι θέλεις το εξής: αυτήν εδώ τη μέρα μπορείς να ανταλλάξεις όλη τη δυστυχία για τη χαρά. 5Έξασκήσου ευσυνείδητα και το δώρο είναι δικό σου. 6Θα σε εξαπατούσε ο Θεός; 7Μπορεί η υπόσχεση Του να μην τηρηθεί; 8Μπορείς να αρνηθείς να δώσεις τόσο λίγα, όταν το Χέρι Του προσφέρει τέλεια σωτηρία στον Υιό Του;

Share