Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Το μόνο κομμάτι του νου σας που περιέχει πραγματικότητα είναι το κομμάτι που εξακολουθεί να σας συνδέει με τον Θεό. 2Θα θέλατε να το μετασχηματίσετε ολόκληρο σ΄ένα ακτινοβόλο μήνυμα της Αγάπης του Θεού για να το μοιραστείτε με όλους εκείνους που Τον έχουν αρνηθεί και είναι μόνοι τους. 3Ο Θεός μπορεί να το κάνει εφικτό. 4Θα μπορούσατε να του αρνηθείτε την βαθιά του επιθυμία να γίνει γνωστός σε όλους; 5Και εσείς λαχταράτε την Παρουσία Του όπως Εκείνος την δική σας. 6Αυτό ποτέ δεν μπορεί ν΄αλλάξει. 7Δεχτείτε το λοιπόν. 8Αφήστε τον κόσμο του θανάτου πίσω σας και επιστρέψτε ήσυχα στον Ουρανό. 9Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αξία εδώ αλλά όλα όσα έχουν αξία βρίσκονται εκεί. 10Ακούστε το Άγιο Πνεύμα και τον Θεό μέσα από Αυτό. 11Μιλάει για εσάς σ᾽εσάς. 12Δεν υπάρχει μέσα σας ενοχή, επειδή ο Θεός είναι ευλογημένος μέσα στον Υιό Του, όπως ο Υιός του είναι ευλογημένος μέσα στον Πατέρα του.
2. Όλοι έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο να παίξουν στην Εξιλέωση αλλά το μήνυμα που δίνεται στον καθένα είναι πάντα το ίδιο: Ο Υιός του Θεού είναι ελεύθερος από ενοχές. 2Ο καθένας διδάσκει το μήνυμα διαφορετικά και το μαθαίνει διαφορετικά. 3Ομως μέχρι να το διδάξει και να το μάθει θα υποφέρει από τον πόνο της αμυδρής επίγνωσης ότι η πραγματική του λειτουργία παραμένει ανεκπλήρωτη μέσα του. 4Το φορτίο της ενοχής είναι βαρύ αλλά ο Θεός δεν θα ήθελε ποτέ να μείνετε δεμένοι με αυτό. 5Το σχέδιό Του για την αφύπνισή σας είναι τόσο τέλειο όσο ατελές είναι το δικό σας. 6Εσείς δεν γνωρίζετε τι κάνετε αλλά Αυτός που γνωρίζει είναι μαζί σας. 7Η ευγένειά Του είναι δική σας και όλη την αγάπη που μοιράζεστε με τον Θεό, Αυτός την κρατά με εμπιστοσύνη για εσάς. 8Δεν θα σας διδάξει τίποτα άλλο από το να είστε ευτυχισμένοι.
3. Ευλογημένε Υιέ ενός τέλεια ευλογημένου Πατέρα, η χαρά δημιουργήθηκε για σένα. 2Ποιος μπορεί να καταδικάσει αυτόν που ο Θεός ευλόγησε; 3Δεν υπάρχει τίποτα στον Νου του Θεού που να μην μοιράζεται την λαμπρή Του αθωότητα. 4Η δημιουργία αποτελεί τη φυσική προέκταση της τέλειας αγνότητας. 5Το μόνο που καλείστε να κάνετε εδώ είναι να αφοσιωθείτε με ενεργητική προθυμία στο να αρνηθείτε την ενοχή σε όλες της τις μορφές. 6Η κατηγορία σημαίνει έλλειψη κατανόησης. 7Οι ευτυχείς μαθητές της Εξιλέωσης γίνονται οι δάσκαλοι της αθωότητας που είναι δικαίωμα όλων όσων ο Θεός δημιούργησε. 8Μην τους αρνείστε τον σκοπό τους διότι δεν θα τον στερήσετε μόνο από αυτούς.
4. Η κληρονομιά της Βασιλείας είναι το δικαίωμα του Υιού του Θεού που του δόθηκε την στιγμή της δημιουργίας του. 2Μην προσπαθείτε να του το στερήσετε διότι διαφορετικά θα ζητήσετε την ενοχή και θα την βιώσετε. 3Διαφυλάξτε την αθωότητά του από κάθε σκέψη που θα προκαλούσε την στέρησή της και θα την έκρυβε. 4Φέρτε την αθωότητα στο φως ως απάντηση στο κάλεσμα της Εξιλέωσης. 5Μην επιτρέπετε ποτέ να παραμένει κρυμμένη η αθωότητα αλλά με το φως απομακρύνετε τα βαριά πέπλα της ενοχής μέσα στα οποία ο Υιός του Θεού έκρυψε τον εαυτό του από την ίδια του την όραση.
5. Εδώ, είμαστε όλοι ενωμένοι στην Εξιλέωση και σε αυτόν τον κόσμο τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας ενώσει. 2’Ετσι θα χαθεί σιγά σιγά ο κόσμος του διαχωρισμού και η πλήρης επικοινωνία θα αποκατασταθεί ανάμεσα στον Πατέρα και τον Υιό. 3Το θαύμα αποτελεί την αναγνώριση της αθωότητας την οποία αρνηθήκατε έτσι ώστε να παραστεί η ανάγκη της θεραπείας. 4Μην στερείτε από τον εαυτό σας αυτή την χαρούμενη αναγνώριση επειδή η ελπίδα της ευτυχίας και η απελευθέρωση από τα δεινά του πόνου βρίσκονται μέσα της. 5Διότι, τι άλλο βρίσκεται σε αυτήν παρά η επιθυμία για απελευθέρωση από τον πόνο; 6’Ισως να μην έχετε μάθει ακόμα πώς να ανταλλάσσετε την ενοχή με την αθωότητα, ούτε συνειδητοποιείτε ότι μόνο μέσα από αυτή την ανταλλαγή μπορείτε να ελευθερωθείτε από τον πόνο. 7Όμως, εκείνοι που απέτυχαν να μάθουν χρειάζονται διδασκαλία, όχι επίθεση. 8Όταν επιτίθεστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη από διδασκαλία, αποτυγχάνετε να μάθετε από αυτούς.
6. Οι δάσκαλοι της αθωότητας, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν ενωθεί λαμβάνοντας μέρος σε αυτά τα ενοποιημένα μαθήματα της Εξιλέωσης. 2Δεν υπάρχει άλλη ενότητα των στόχων μάθησης έξω από αυτήν. 3Δεν υπάρχει καμιά σύγκρουση σε αυτά τα μαθήματα, που έχουν μόνο έναν σκοπό όπως κι αν αυτός διδάσκεται. 4Κάθε προσπάθεια που γίνεται προσφέρεται για τον μοναδικό σκοπό της απελευθέρωσης από την ενοχή και προς την αιώνια δόξα του Θεού και της δημιουργίας Του. 5Και κάθε διδασκαλία που στοχεύει σε αυτό, στοχεύει κατευθείαν στον Ουρανό και στην ειρήνη του Θεού. 6Δεν υπάρχει πόνος ούτε δίκη ούτε φόβος που να μην μπορεί να ξεπεράσει αυτή η διδασκαλία. 7Η δύναμη του Ίδιου του Θεού την στηρίζει και εγγυάται τα απεριόριστα αποτελέσματά της.
7. Ενώστε τις εδικές σας προσπάθειες με την δύναμη που δεν μπορεί να αποτύχει και που το αποτέλεσμά της πρέπει να είναι η ειρήνη. 2Κανείς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από μια τέτοια διδασκαλία. 3Δεν θα δείτε τον εαυτό σας μακριά από την δύναμη του Θεού αν διδάσκετε μόνον αυτή. 4Δεν θα εξαιρεθείτε από τα αποτελέσματα αυτού του τόσο άγιου μαθήματος, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιζητά να αποκαταστήσει αυτό που αποτελεί δικαίωμα της δημιουργίας του Θεού. 5Αναπόφευκτα θα μάθετε την αθωότητά σας από καθέναν που τον απελευθέρωσε από τις ενοχές. 6Ο κύκλος της Εξιλέωσης δεν έχει τέλος. 7Και όταν συμπεριλάβετε τον εαυτό σας μέσα στον κύκλο, με όλους όσους φέρνετε μέσα στην ασφάλεια και την τέλεια ειρήνη Του, θα βρείτε την συνεχώς αυξανόμενη σιγουριά.
8. Ας έχουν, λοιπόν, ειρήνη όλοι όσοι γίνονται δάσκαλοι της ειρήνης. 2Διότι η ειρήνη είναι η αναγνώριση της τέλειας αγνότητας από την οποία κανείς δεν εξαιρείται. 3Μέσα στον άγιο κύκλο της βρίσκονται όλοι όσοι δημιουργήθηκαν από τον Θεό όπως ο Υιός Του. 4Η χαρά είναι το ενοποιητικό του στοιχείο. 5Κανείς δεν μένει έξω από αυτόν για να υποφέρει μόνος του μέσα στις ενοχές. 6Η δύναμη του Θεού ελκύει τον καθένα μέσα στην σίγουρη αγκαλιά της αγάπης και της ενότητας. 7Μείνετε με ηρεμία μέσα σε αυτόν τον κύκλο και ελκύστε όλους τους βασανισμένους νόες κοντά σας μέσα στην ασφάλεια της ειρήνης και της αγιότητάς του. 8Μείνετε μαζί μου μέσα σε αυτόν, ως δάσκαλος της Εξιλέωσης και όχι της ενοχής.
9. Ας είστε ευλογημένοι εσείς που διδάσκετε μαζί μου. 2Η δύναμή μας δεν προέρχεται από εμάς αλλά από τον Πατέρα μας. 3Μέσα στην κατάσταση της αθωότητας Τον γνωρίζουμε, όπως κι Εκείνος μας γνωρίζει ελεύθερους από ενοχές. 4Εγώ στέκομαι μέσα στον κύκλο και σας καλώ στην ειρήνη. 5Διδάξτε μαζί μου την ειρήνη, και σταθείτε μαζί μου σε άγιο τόπο. 6Θυμηθείτε για όλους την δύναμη του Πατέρα σας που τους την έχει δώσει. 7Μην πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να διδάξετε την τέλεια ειρήνη Του. 8Μην στέκεστε έξω από τον κύκλο αλλά ενωθείτε μαζί μου μέσα του. 9Μην αποτύχετε στον μόνο σκοπό που σας καλεί η διδασκαλία μου. 10Αποκαστήστε στον Θεό τον Υιό Του, όπως Εκείνος τον δημιούργησε διδάσκοντάς του την αθωότητά του.
10. Η σταύρωση δεν είχε θέση στην Εξιλέωση. 2Μόνο η ανάσταση έγινε ο ρόλος μου σε αυτήν. 3Αυτό είναι το σύμβολο της απελευθέρωσης από την ενοχή μέσω της αθωότητας. 4Αυτόν που θα αντιλαμβανόσαστε ως ένοχο αυτόν και θα σταυρώνατε. 5Ομως, αποκαθιστάτε την αθωότητα καθενός βλέποντάς τον αθώο. 6Η σταύρωση είναι πάντοτε ο στόχος του εγώ. 7Βλέπει τους πάντες ένοχους και μέσα από αυτή την καταδίκη είναι έτοιμο να σκοτώσει.8Το Άγιο Πνεύμα βλέπει μόνο την αθωότητα και λόγω της υψηλής καταγωγής Του θέλει να σας ελευθερώσει από τον φόβο και να επανιδρύσει την βασιλεία της αγάπης. 9Η δύναμη της αγάπης βρίσκεται μέσα στην υψηλή καταγωγή Του, η οποία προέρχεται από τον Θεό και επομένως δεν μπορεί να σταυρώσει ούτε να σταυρωθεί. 10Ο ναός που αποκαθιστάτε γίνεται ο βωμός σας διότι επαναδομήθηκε μέσω υμών. 11Καθετί που δίνετε στον Θεό είναι δικό σας. 12Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί Εκείνος και με αυτόν πρέπει κι εσείς να αποκαταστήσετε.
11. Τον καθε έναν που βλέπετε, τον βάζετε μέσα στον άγιο κύκλο της Εξιλέωσης ή τον αφήνετε έξω, κρίνοντάς τον  άξιο για σταύρωση ή για λύτρωση. 2Αν τον φέρετε μέσα στον κύκλο της αγνότητας θα αναπαυθείτε κι εσείς εκεί μαζί του. 3Αν τον αφήσετε έξω, έξω θα μείνετε κι εσείς. 4Μην κρίνετε παρά μόνο μέσα στην ηρεμία που δεν προέρχεται από εσάς. 5Αρνηθείτε να δεχθείτε οποιονδήποτε ως μη έχοντα την ευλογία της Εξιλέωσης και φέρτε τον μέσα σε αυτήν μέσω της ευλογίας σας. 6Η αγιότητα πρέπει να μοιράζεται διότι περιέχει όλα όσα την κάνουν άγια. 7Ελάτε με χαρά στον άγιο κύκλο και κοιτάξτε με ειρήνη όλους όσους νομίζουν ότι βρίσκονται απέξω. 8Μην αποκλείσετε κανέναν διότι μέσα στον κύκλο βρίσκεται αυτό που εκείνος ψάχνει όπως κι εσείς. 9Ελάτε, ας ενωθούμε μαζί του στον άγιο τόπο της ειρήνης που ανήκει σε όλους μας, ενωμένοι ως ένα μέσα στην Αιτία της ειρήνης.

Share