Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1.Η όραση θα σας έρθει αρχικά σε αναλαμπές, σε φευγαλέες ματιές. 2Αλλά αυτές θα είναι αρκετές για να σας δείξουν τι σας προσφέρεται καθώς βλέπετε τον αδελφό σας αναμάρτητο. 3Η αλήθεια αποκαθίσταται μέσα σας δια μέσου της επιθυμίας σας όπως ακριβώς είχε χαθεί δια μέσου της επιθυμίας για κάτι άλλο πέραν της αλήθειας. 4Ανοίξτε τον άγιο τόπο που κλείσατε δίνοντας αξία στο «κάτι άλλο» και ό,τι δεν χάθηκε ποτέ θα ξανά επιστρέψει ήσυχα. 5Διασώθηκε για χάρη σας. 6 Η όραση δεν θα ήταν αναγκαία αν δεν είχε γίνει η κρίση. 7 Επιθυμήστε τώρα την καθολική εξάλειψή της και έτσι θα γίνει.
2.Δεν θέλετε να γνωρίζετε την ίδια σας την Ταυτότητα;2 Δεν θα ανταλλάσατε περιχαρείς τις αμφιβολίες σας με τη βεβαιότητα;3 Δεν θα θέλατε πρόθυμα να ελευθερωθείτε από τη δυστυχία και να μάθετε ξανά τη χαρά; 4Η άγια σχέση σας, σας τα προσφέρει όλα αυτά. 5Οπως αυτή σας δόθηκε, έτσι θα σας δοθούν και τα αποτελέσματα της. 6Και όπως ο άγιος σκοπός της δεν καθορίστηκε από εσάς, έτσι και τα μέσα με τα οποία θα φτάσετε στον αίσιο στόχο της, δεν προέρχονται επίσης από εσάς. 7Χαρείτε και αγαλλιάστε με αυτό που γίνεται δικό σας αμέσως μόλις το ζητήσετε και μη σκέφτεστε ότι θα πρέπει να φτιάξετε είτε τα μέσα είτε τον σκοπό. 8Ολα αυτά σας δίνονται εφόσον δείτε τον αδελφό σας αναμάρτητο. 9Ολα αυτά σας παρέχονται και περιμένουν μόνο την επιθυμία σας να τα λάβετε. 10Η όραση δίνεται ελεύθερα σ’ εκείνους που ζητούν να δουν.
3.Η αθωότητα του αδελφού σας, σας δίνεται μέσα σε αστραφτερό φως για να μπορείτε να τη δείτε με την όραση του Αγίου Πνεύματος και να αγαλλιάσετε μαζί Του. 2Διότι η ειρήνη θα έλθει σε όλους όσους τη ζητούν με αληθινή επιθυμία και ειλικρινή πρόθεση, την οποία μοιράζονται με το Άγιο Πνεύμα και είναι ένα μαζί Του ως προς το τι είναι η σωτηρία. 3Θελήστε, λοιπόν, να δείτε αναμάρτητο τον αδελφό σας ώστε ο Χριστός να εμφανιστεί στην όρασή σας και να σας δώσει χαρά. 4Και μην αποδίδετε αξία στο σώμα του αδελφού σας, το οποίο τον κρατά μέσα στις ψευδαισθήσεις ως προς το τι είναι αυτός. 5Είναι και δική του επιθυμία να δει την αθωότητά του όσο και δική σας. 6Ευλογείτε τον Υιό του θεού στη σχέση σας και μη βλέπετε σε αυτόν ό,τι εσείς κατασκευάσατε.
4.Το Άγιο Πνεύμα εγγυάται ότι αυτό που ο θεός θέλησε να σας δώσει και πράγματι σας έδωσε, θα είναι παντοτινά δικό σας. 2Αυτός είναι ο σκοπός σας τώρα και είναι έτοιμος να σας δοθεί μαζί με την όραση που κάνει τον σκοπό δικό σας. 3Εχετε την όραση που σας επιτρέπει να μη βλέπετε το σώμα. 4Και καθώς κοιτάτε τον αδελφό σας, θα δείτε ότι είναι ένας βωμός του Πατέρα σας, άγιος όσο και ο Παράδεισος. 5Λάμπει με ακτινοβόλα αγνότητα και σπινθηρίζει από τα λαμπερά κρινάκια που εναποθέσατε πάνω του. 6Τι μπορεί να έχει περισσότερη αξία;7Γιατί να πιστέψετε λοιπόν ότι το σώμα αποτελεί μια καλύτερη κατοικία ή ένα ασφαλέστερο καταφύγιο για τον Υιό του θεού; 8Γιατί να προτιμήσετε να δείτε αυτό αντί για την αλήθεια;9Πώς μπορεί ο μηχανισμός της φθοράς να είναι προτιμότερος και να επιλεχθεί για να αντικαταστήσει την άγια κατοικία την οποία προσφέρει το Άγιο Πνεύμα όπου κατοικεί μαζί μ’ εσάς.
5.Το σώμα είναι το σύμβολο της αδυναμίας, της ευπάθειας και της απώλειας της δύναμης. 2Μπορεί να βοηθήσει ένας τέτοιος σωτήρας;3Θα στρεφόσαστε στη δυστυχία και στην ανάγκη σας για βοήθεια προς τον αβοήθητο;4 Είναι το αξιολύπητα μικρό η τέλεια επιλογή για να ζητήσετε δύναμη; 5Η κρίση θα φανεί ότι κάνει τον σωτήρα σας αδύναμο. 6Ομως εσείς είστε που θέλετε την δύναμή του. 7Δεν υπάρχει πρόβλημα, κατάσταση, γεγονός ή περιπλοκή που η όραση δεν μπορεί να λύσει. 8Ολα λυτρώνονται μέσω της όρασης. 9Διότι αυτή δεν είναι η δική σας όραση και φέρνει μαζί της τους νόμους που είναι αγαπητοί σε Αυτόν στον οποίο ανήκει η όραση.
6.Ο,τιδήποτε κοιτάζεται με όραση τοποθετείται ήσυχα στη θέση του σύμφωνα με τους νόμους που φέρνει η ήρεμη και σίγουρη όρασή Του. 2Ο στόχος του είναι σίγουρος. 3Διότι ο στόχος ταυτίζεται με τον σκοπό του. 4Η τάση καταστροφής μετατρέπεται σε καλοσύνη και η αμαρτία σε ευλογία κάτω από το αγαθό του βλέμμα. 5Μπορούν τα μάτια του σώματος να αντιληφθούν κάτι το οποίο να έχουν τη δύναμη να διορθώσουν;6Τα σωματικά μάτια είναι προσαρμοσμένα στην αμαρτία, ανίκανα να την παραβλέψουν. 7Τη βλέπουν παντού και στα πάντα. 8Κοιτώντας με τα μάτια του σώματος βλέπετε τα πάντα ως καταδικασμένα. 9Κι όλα αυτά που μπορούν να σας σώσουν δεν θα τα δείτε ποτέ. 10Η Άγια σχέση σας, η οποία είναι η πηγή της σωτηρίας, θα στερηθεί κάθε νοήματος και μέσων αυτοεκπλήρωσης.
7.Η κρίση δεν είναι παρά ένα παιχνίδι, μια φαντασιόπληκτη παραξενιά, ένα μέσον για να παίξετε το ψευδό παιχνίδι του θανάτου στη φαντασία σας. 2Ομως η όραση τακτοποιεί τα πάντα σωστά, φέροντάς τα απαλά μέσα στην κυριαρχία των Ουράνιων νόμων. 3Κι αν αναγνωρίζατε ότι αυτός ο κόσμος είναι μια αυταπάτη; 4Κι αν πραγματικά κατανοούσατε πως εσείς τον επινοήσατε; 5Κι αν συνειδητοποιούσατε πως, όλοι αυτοί που φαίνονται να τριγυρνούν σε αυτό τον κόσμο αμαρτάνοντας και πεθαίνοντας, επιτιθέμενοι και δολοφονούντες και καταστρέφοντας τους εαυτούς τους, είναι καθ΄ολοκληρίαν μη πραγματικοί; 6Εάν το δεχόσαστε αυτό, θα μπορούσατε να πιστεύετε σε ό,τι βλέπετε; 7Και θα θέλατε να το δείτε;
8.Οι αυταπάτες εξαφανίζονται όταν αναγνωριστούν ως αυτό που πράγματι είναι. 2Αυτή είναι η θεραπεία και το φάρμακο. 3Μην τις πιστεύετε κι αυτές θα εξαφανιστούν. 4Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε ότι εσείς τις κατασκευάσατε. 5Μόλις αποδεχθείτε αυτό το απλό γεγονός θα ανακτήσετε την δύναμη που τους προσφέρετε και θα αποδεσμευτείτε από αυτές. 6Ενα πράγμα είναι σίγουρο: οι αυταπάτες υπηρετούν κάποιο σκοπό και εφόσον ο σκοπός αυτός δεν διατηρείται πια, τότε εξαφανίζονται. 7 Συνεπώς, η ερώτηση ποτέ δεν είναι κατά πόσο τις θέλετε, αλλά κατά πόσο θέλετε τον σκοπό που υπηρετούν; 8Αυτός ο κόσμος φαίνεται να έχει πολλούς διαφορετικούς σκοπούς και καθένας τους έχει διαφορετικές αξίες. 9Κι όμως είναι όλοι ίδιοι. 10Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν, επίσης, διαβαθμίσεις, παρά μόνο μια φαινομενική ιεράρχηση αξιών.
9.Μόνον δύο στόχοι είναι πιθανοί. 2Ο ένας είναι η αμαρτία και ο άλλος η αγιότητα. 3Τίποτα δεν υπάρχει ανάμεσά και ό,τι επιλέγετε προσδιορίζει αυτό που βλέπετε. 4Διότι αυτό που βλέπετε είναι απλά πως επιλέγετε να πετύχετε τον στόχο σας. 5Οι αυταπάτες υπηρετούν τον στόχο της παραφροσύνης. 6Είναι τα μέσα με τα οποία ο εξω κόσμος προβεβλημένος από μέσα, προσαρμόζεται στην αμαρτία και φαίνεται να μάρτυρα την πραγματικότητά της. 7Και ακόμα είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν υπάρχει χωρίς αυτήν. 8Ομως οι προβολές έχουν γίνει όλες πάνω στο τίποτα. 9Διότι η προβολή δίνει στο «τίποτα» το νόημα που η ίδια περιέχει.
10.Αυτό που δεν έχει νόημα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό. 2Και το νόημα στρέφεται πάντα προς τα μέσα για να βρει τον εαυτό του και κατόπιν κοιτά προς τα έξω. 3 ´Ετσι, κάθε νόημα που δίνετε στον εξωτερικό κόσμο αντανακλά το θέαμα που είδατε εσωτερικά. 4Η καλύτερα, αν είδατε και καθόλου ή απλά επικρίνατε. 5 Η όραση είναι το μέσον με το οποίο το Άγιο Πνεύμα μεταφράζει τους εφιάλτες σας σε χαρούμενα όνειρα. 6Τις άγριες αυταπάτες και τα τρομακτικά αποτελέσματα της φαντασιωσικής αμαρτίας, το Άγιο Πνεύμα τα αντικαθιστά με τη γαλήνια και σίγουρη όρασή του. 7Αυτά τα αγαθά θεάματα και οι ήχοι βλέπονται τότε με χαρά και ακούγονται με αγαλλίαση. 8Αυτά αντικαθιστούν όλα τα τρομακτικά θεάματα και τους στριγκούς ήχους που το εγώ είχε ως στόχο να φέρει στην επίγνωσή σας. 9Απομακρύνονται από την αμαρτία υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν φοβάστε την πραγματικότητα και ότι τα λάθη σας μπορούν να διορθωθούν.
11.Όταν θα έχετε κοιτάξει αυτό που φαινόταν τρομακτικό και το δείτε να μεταβάλλεται σε πανέμορφο θέαμα ειρήνης, όταν θα έχετε κοιτάξει όλες τις σκηνές βίας και θανάτου και τις δείτε να μεταλλάσσονται σε γαλήνιους κήπους ψηλά στους ανοιχτούς ουρανούς με καθαρά ζωοποιά νερά να τους διατρέχουν, νερά που χορεύουν σε ποτάμια που δεν στερεύουν, ποιος θα χρειαζόταν να σας πείσει για να δεχθείτε το δώρο της όρασης; 2Και μετά την όραση, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί αυτό που επακολουθεί; 3Για μια στιγμή σκεφτείτε μόνο τούτο: μπορείτε να κρατήσετε την αγιότητα που ο θεός έδωσε στον Υιό του. 4 Και δεν χρειάζεται ποτέ να σκεφτείτε πως υπάρχει κάτι άλλο να δείτε.

Share