Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Είναι λοιπόν οι σκέψεις επικίνδυνες;2 Για τα σώματα είναι!3 Οι σκέψεις που φαίνονται να σκοτώνουν είναι εκείνες που διδάσκουν αυτόν που τις σκέπτεται ότι ο ίδιος μπορεί να σκοτωθεί.4 Και έτσι «πεθαίνει” εξαιτίας αυτού που έμαθε.5 Πηγαίνει από τη ζωή στον θάνατο, την τελική απόδειξη για το ότι έδωσε αξία στην έλλειψη διάρκειας.6 Σίγουρα νόμιζε ότι ήθελε την ευτυχία.7 Όμως δεν την επιθυμούσε επειδή αυτή ήταν αληθινή και επομένως συνεχής.
2. Η διαρκής χαρά είναι μία κατάσταση σχεδόν ξένη για την δική σας κατανόηση.2 Όμως αν μπορούσατε καν να την φανταστείτε θα την επιθυμούσατε παρόλο που δεν την καταλαβαίνετε.3 Η διαρκής ευτυχία δεν έχει εξαιρέσεις καμία αλλαγή, κανενός είδους.4 Είναι ακλόνητη όπως και η Αγάπη του Θεού για την δημιουργία Του.5 Βέβαιη για την όρασή της, όπως ο Δημιουργός της προς αυτό που Εκείνος γνωρίζει, η ευτυχία κοιτά τα πάντα χωρίς να κάνει καμία διάκριση, βλέποντάς τα το ίδιο.6 Δεν βλέπει το εφήμερο διότι επιθυμεί τα πάντα να είναι σαν τον εαυτό της, και έτσι τα βλέπει.7 Τίποτα δεν έχει την δύναμη να κλονίσει την συνεχή διάρκειά της διότι η ίδια της η επιθυμία δεν μπορεί να κλονιστεί.8 Έρχεται με τόση σιγουριά σε εκείνους που βλέπουν πως η τελική ερώτηση είναι απαραίτητη για τις υπόλοιπες, όσο και η ειρήνη που έρχεται σε εκείνους που επιλέγουν να θεραπεύουν κι όχι να κρίνουν.
3. Η λογική θα σας πει πως δεν μπορείτε να ζητάτε την ευτυχία παροδικά.2 Διότι αν λαμβάνετε αυτό που επιθυμείτε και η ευτυχία είναι συνεχής τότε δεν χρειάζεται να την ζητήσετε παρά μονάχα μία φορά για να την έχετε πάντα.3 Και αν δεν την έχετε πάντα είναι επειδή δεν την ζητήσατε.4 Διότι κανείς δεν παραλείπει να ζητήσει κάτι που επιθυμεί και που πιστεύει πως αυτό ενέχει την υπόσχεση ότι μπορεί να του δοθεί.5 Μπορεί να κάνει λάθος σ’ αυτό που ζητά στο από που το ζητά και από ποιον.6 Όμως θα ζητήσει επειδή η επιθυμία είναι ένα αίτημα και έγινε από κάποιον στον οποίο ο Ίδιος ο Θεός ποτέ δεν θα παραλείψει να ανταποκριθεί.7 Ο Θεός του έδωσε ήδη όλα όσα θέλει.8 Όμως δεν μπορεί να του δώσει κάτι για το οποίο είναι αβέβαιος.9 Διότι δεν το επιθυμεί ενώ παραμένει αβέβαιος και η προσφορά του Θεού παραμένει ανολοκλήρωτη μέχρις εκείνος να την λάβει.
4. Εσείς που εκπληρώνετε το Θέλημα του Θεού και είστε η ευτυχία Του, εσείς που η θέλησή σας είναι πανίσχυρη όσο και η δική Του, και είναι μία δύναμη που δεν χάνεται μέσα στις ψευδαισθήσεις σας, σκεφθείτε προσεκτικά γιατί δεν έχετε ακόμα αποφασίσει πώς θα απαντήσετε την τελευταία ερώτηση.2 Η ανταπόκρισή σας προς τις άλλες σας έχει δώσει την δυνατότητα να λάβετε βοήθεια έτσι που η διανοητική σας υγεία να έχει μερικώς αποκατασταθεί.3 Και όμως είναι η τελευταία ερώτηση που σας ρωτά αν είστε πρόθυμοι να αποκτήσετε πλήρη διανοητική υγεία.
5. Τί άλλο μπορεί να είναι η άγια στιγμή από την έκκληση του Θεού προς εσάς να αναγνωρίσετε αυτό που σας έχει δώσει;2 Είναι μία έκκληση για λογική, είναι η επίγνωση αυτού που βρίσκεται πάντοτε εκεί για να το δείτε, η ευτυχία που θα μπορούσε να γίνει δική σας για πάντα.3 Εδώ είναι η διαρκής ειρήνη που μπορείτε να βιώνετε αιώνια.4 Εδώ βρίσκεται αυτό που απαρνήθηκε η άρνηση και τώρα αποκαλύπτεται μπροστά σας.5 Διότι εδώ η τελευταία ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί και σας έχει δοθεί αυτό που ζητήσατε.6 Εδώ βρίσκεται το μέλλον, τώρα, επειδή ο χρόνος είναι ανίσχυρος εξαιτίας της επιθυμίας σας για αυτό που ποτέ δεν θα αλλάξει.7 Διότι έχετε ζητήσει να μην στέκει τίποτα ανάμεσα στην αγιότητα της σχέσης σας και στην δική σας επίγνωση σχετικά με αυτή.

Share