Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Η άγια στιγμή δεν αντικαθιστά την ανάγκη για μάθηση, διότι το Άγιο Πνεύμα δεν πρέπει να πάψει να είναι ο Δάσκαλος σας ώσπου να επεκταθεί η άγια στιγμή πέρα από τον χρόνο. 2Προκειμένου να υπηρετήσει το διδακτικό καθήκον του, το Άγιο Πνεύμα θα χρησιμοποιήσει το καθετί μέσα σε αυτό τον κόσμο ώστε να επιτευχθεί η απελευθέρωσή σας. 3Θα συμμαχήσει με κάθε ελάχιστη ένδειξη προθυμίας εκ μέρους σας έτσι ώστε να μάθετε από Αυτό ποιά είναι η αλήθεια. 4Σπεύδει να χρησιμοποιεί ο,τιδήποτε Του προσφέρετε, προς επίτευξη αυτού του σκοπού. 5Το ενδιαφέρον και η φροντίδα Του για εσάς είναι απεριόριστα. 6Μέσα στον φόβο σας για τη συγχώρεση, τον οποίο αντιλαμβάνεται τόσο καθαρά όσο γνωρίζει ότι η συγχώρεση είναι απελευθέρωση, θα σας διδάξει πώς να θυμάστε ότι η συγχώρεση δεν είναι η απώλεια αλλά η σωτηρία σας. 7Και έτσι μέσα στην πλήρη συγχώρεση, στην οποία αναγνωρίζετε πως δεν υπάρχει τίποτα να συγχωρέσετε, είστε εσείς που έχετε πλήρως συγχωρεθεί.
2. Ακούστε Το με χαρά και μάθετε πως δεν χρειάζεστε καμία ιδιαίτερη σχέση στην οποία να ψάχνετε αυτό που έχετε πετάξει. 2Μέσα από αυτήν ποτέ δεν θα μάθετε την αξία αυτών που διώξατε τα οποία όμως επιθυμείτε με όλη σας την καρδιά. 3Ας ενωθούμε για να κάνουμε την άγια στιγμή αυτό που είναι με το να επιθυμούμε να είναι η άγια στιγμή μόνο αυτό. 4Ο Υιός του Θεού έχει τόσο μεγάλη ανάγκη από την προθυμία σας σχετικά μ΄αυτό που δεν μπορείτε ούτε να τη διανοηθείτε. 5Να έχετε αυτή μόνο την ανάγκη που μοιράζονται ο Θεός και ο Υιός Του και την επιθυμία να ταυτιστούν αυτές οι ανάγκες σας. 6Σε αυτή σας την προσπάθεια δεν είστε μόνοι. 7Η θέληση των δημιουργημάτων σας σας καλεί να μοιραστείτε τη δική σας θέληση μαζί τους. 8Στραφείτε λοιπόν μακριά από την ενοχή, προς τον Θεό και προς τα δημιουργήματά σας.
3. Συναναστραφείτε μονάχα με ό,τι δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ όπως ούτε κι εσείς. 2Η μοναξιά του Υιού του Θεού είναι η μοναξιά του Πατέρα Του. 3Μην αρνείστε την επίγνωση της πληρότητάς σας και μην επιζητάτε να την αποκαταστήσετε μόνοι σας στον εαυτό σας. 4Μη φοβάστε να παραδώσετε την απελευθέρωσή σας στην Αγάπη του Λυτρωτή σας. 5Εκείνος δεν θα σας απογοητεύσει διότι προέρχεται από Αυτόν τον Ένα που δεν μπορεί να αποτύχει. 6Δεχτείτε ότι η αίσθηση αποτυχίας που νιώθετε είναι μόνο ένα λάθος σχετικά με το ποιοι είστε. 7Διότι ο άγιος οικοδεσπότης του Θεού είναι πέρα από οποιαδήποτε αποτυχία και τίποτα απ΄όσα θέλει δεν θα τα στερηθεί. 8Βρίσκεστε πάντοτε σε μια σχέση τόσο άγια που καλεί όλους να δραπετεύσουν από τη μοναξιά και να ενωθούν μαζί σας στην αγάπη. 9Διότι όποιος ψάχνει πρέπει να σας βρει εκεί που πραγματικά είστε.
4. Σκεφτείτε για μια στιγμή το έξης: Ο Θεός σας έδωσε την Υιότητα για να διασφαλίσει την τέλεια δημιουργία σας. 2Αυτό ήταν το δώρο Του διότι όπως Εκείνος δεν κράτησε τον Εαυτό Του μακριά από σας δεν κράτησε μακριά σας ούτε τη δημιουργία Του. 3Όλα όσα δημιουργήθηκαν είναι δικά σας. 4Οι σχέσεις σας είναι σχέσεις που έχετε με το σύμπαν. 5Και αυτό το σύμπαν που είναι δημιούργημα του Θεού είναι κάτι πολύ περισσότερο από το αξιοθρήνητο σύνολο των διαχωρισμένων σωμάτων που αντιλαμβάνεστε. 6Όλα του τα κομμάτια ενώνονται μέσα στον Θεό μέσω του Χριστού όπου και γίνονται όπως και ο Πατέρας τους. 7Ο Χριστός δεν γνωρίζει διαχωρισμό από τον Πατέρα Του ο Οποίος είναι η μία σχέση Του στην οποία ο Χριστός δίνει κατά τον ίδιο τρόπο που ο Πατέρας Του δίνει σ΄Αυτόν.
5. Το Άγιο Πνεύμα είναι η προσπάθεια του Θεού να σας ελευθερώσει από αυτά που Εκείνος δεν καταλαβαίνει. 2Και εξαιτίας της Πηγής της προσπάθειας η προσπάθεια θα στεφτεί από επιτυχία. 3Το Άγιο Πνεύμα σας ζητά να ανταποκριθείτε όπως ο Θεός διότι θα ήθελε να σας διδάξει αυτό που δεν καταλαβαίνετε. 4Ο Θεός θα ήθελε να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη, οποιαδήποτε μορφής. 5Έτσι κρατά αυτό το κανάλι ανοιχτό για να λάβει την επικοινωνία Του Αγίου Πνεύματος προς εσάς και όχι τη δική σας προς Αυτόν. 6Ο Θεός δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα που έχετε σχετικά με την επικοινωνία διότι Εκείνος δεν έχει αυτό το πρόβλημα όπως εσείς. 7Μόνον εσείς το θεωρείτε κατανοητό. 8Το Άγιο Πνεύμα γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι ακατανόητο, αλλά το καταλαβαίνει επειδή το φτιάξατε εσείς.
6. Μόνο μέσα στο Άγιο Πνεύμα βρίσκεται η επίγνωση αυτού που ο Θεός δεν μπορεί να γνωρίζει και αυτού που εσείς δεν καταλαβαίνετε. 2Είναι η άγια λειτουργία Του να αποδέχεται και τα δύο και εξαλείφοντας κάθε στοιχείο διαφωνίας να τα ενώνει σε ένα. 3Θα το κάνει αυτό επειδή είναι η λειτουργία Του. 4Αφήστε στο Άγιο Πνεύμα αυτό που σας φαίνεται αδύνατον διότι γνωρίζει ότι αυτό είναι εφικτά επειδή είναι Θέλημα Θεού. 5Επιτρέψτε σ΄Αυτό, του οποίου η διδασκαλία προέρχεται αποκλειστικά από τον Θεό, να σας διδάξει το μοναδικό νόημα των σχέσεων. 6Διότι ο Θεός δημιούργησε τη μοναδική σχέση που έχει νόημα και αυτή είναι η σχέση που Εκείνος έχει μ΄εσάς.

Share