Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Μέσα στο σκοτάδι έχετε σκιάσει τη δόξα που ο Θεός σας έδωσε όπως επίσης και τη δύναμη που εμπιστεύτηκε στον ελεύθερο από ενοχές Υιό Του. 2Ολα αυτά βρίσκονται κρυμμένα σε σκοτεινά μέρη, σκεπασμένα από τις ενοχές και τη σκοτεινή άρνηση της αθωότητας. 3Τίποτα δεν βρίσκεται πίσω από τις σκοτεινές πόρτες που έχετε κλείσει, επειδή τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει το δώρο του Θεού. 4Το κλείσιμο των θυρών είναι που παρεμβαίνει στην αναγνώριση της δύναμης του Θεού που λάμπει μέσα σας. 5Μην εξοστρακίζετε τη δύναμη από τον νου σας, αλλά αφήστε όλα όσα θα έκρυβαν τη δόξα σας να έρθουν στην κρίση του Αγίου Πνεύματος και να χαθούν. 6Αυτόν που το Άγιο Πνεύμα σώζει για τη δόξα σώζεται. 7Εχει δώσει υπόσχεση στον Πατέρα ότι μέσα από Αυτό θα απελευθερωθείτε από τη μικρότητα στη δόξα. 8Είναι ολοκληρωτικά πιστό σ΄αυτό που υποσχέθηκε στον Πατέρα, διότι μοιράζεται με τον Θεό την υπόσχεση που Του δόθηκε για να τη μοιραστεί μ΄εσάς.
2.Τη μοιράζεται επίσης για σας. 2Οποιεσδήποτε άλλες υποσχέσεις υπάρχουν, μεγάλες ή μικρές, με μικρή ή μεγάλη αξία, θα τις αντικαταστήσει με τη μία υπόσχεση που Του δόθηκε να θέσει, στον βωμό του Πατέρα σας και του Υιού Του. 3Δεν υφίσταται βωμός του Θεού χωρίς τον Υιό Του. 4Και όλα όσα φέρονται εκεί και δεν είναι αντάξια και των Δύο, θα αντικατασταθούν από δώρα πλήρως αποδεκτά από τον Πατέρα και τον Υιό. 5Μπορείτε να προσφέρετε ενοχές στον Θεό; 6Επομένως δεν μπορείτε να τις προσφέρετε ούτε στον Υιό Του. 7Διότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τους και τα δώρα που προσφέρονται στον ένα, προσφέρονται και στον άλλο. 8Επειδή δεν το γνωρίζετε, γι αυτό και δεν γνωρίζετε τον Θεό. 9Κι όμως γνωρίζετε και τον Θεό και αυτό . 10Ολα βρίσκονται ασφαλή μέσα σας, εκεί που το Άγιο Πνεύμα λάμπει. 11Δεν λάμπει στη διαίρεση αλλά σ΄ένα χώρο συνάντησης όπου ο Θεός, ενωμένος με τον Υιό Του, μιλά στον Υιό Του μέσω του Αγίου Πνεύματος. 12Η επικοινωνία ανάμεσα στο αδιαίρετο δεν μπορεί να παύσει. 13Ο άγιος τόπος συνάντησης του Πατέρα και του αδιαχώριστου Υιού Του βρίσκεται στο Άγιο Πνεύμα και μέσα σας. 14Εκεί είναι αδύνατη κάθε παρεμβολή στην επικοινωνία που ο ίδιος ο Θεός βούλεται να έχει με τον Υιό Του. 15Αδιάσπαστη και αδιάκοπη αγάπη ρέει συνεχώς ανάμεσα στον Πατέρα και τον Υιό, όπως και οι Δύο επιθυμούν και έτσι συμβαίνει.
3. Μην αφήνετε τον νου σας να περιπλανάται σε σκοτεινούς διαδρόμους, μακριά από το κέντρο του φωτός.2Εσείς και οι αδελφοί σας ίσως επιλέγετε να ξεστρατίζετε, απομακρυνόμενοι ο ένας από τον άλλο, αλλά μόνο ο Οδηγός που ορίστηκε για σας μπορεί να σας φέρει πάλι κοντά. 3Θα σας φέρει με βεβαιότητα εκεί όπου ο Θεός και ο Υιός Του περιμένουν την αναγνώρισή σας. 4Είναι ενωμένοι στο να σας δώσουν το δώρο της ενότητας που μπροστά του κάθε διαχωρισμός εξαφανίζεται. 5Ενωθείτε με αυτό που είστε. 6Μόνο με την πραγματικότητα μπορείτε να ενωθείτε, με τίποτα άλλο. 7Η δόξα του Θεού και του Υιού Του ανήκει σε σας, μέσα στην αλήθεια. 8Μεταξύ τους δεν υπάρχουν αντίθετα και δεν μπορείτε να επιβάλλετε τίποτα άλλο στον εαυτό σας.
4. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την αλήθεια. 2Και η αλήθεια το κάνει ξεκάθαρο σε σας καθώς μεταφέρεστε στον τόπο όπου πρέπει να τη συναντήσετε.3Και εκεί πρέπει να οδηγηθείτε μέσα από τη λεπτή κατανόηση που δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά αλλού. 4Όπου βρίσκεται ο Θεός, εκεί βρίσκεστε και εσείς. 5Αυτή είναι η αλήθεια. 6Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώση που ο Θεός σας έδωσε και να τη μετατρέψει σε αγνωσία. 7Ολα όσα δημιούργησε ο Θεός γνωρίζουν τον Δημιουργό τους. 8Επειδή, κατ’αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται η δημιουργία από τον Δημιουργό και από τα δημιουργήματά Του. 9Στον άγιο τόπο συνάντησης ο Πατέρας και τα δημιουργήματά Του ενώνονται όπως επίσης και τα δημιουργήματα του Υιού Του ενώνονται μαζί Τους. 10Υπάρχει ένας σύνδεσμος που Τα ενώνει όλα μαζί, κρατώντας Τα σε μια ενότητα μέσα από την οποία προκύπτει η δημιουργία.
5. Ο σύνδεσμος με τον οποίο ο Πατέρας ενώνει τον Εαυτό Του μ΄εκείνους στους οποίους δίνει τη δύναμη να δημιουργούν, ποτέ δεν μπορεί να καταλυθεί. 2Ο ίδιος ο Ουρανός είναι η ένωση με όλη τη δημιουργία και με τον Ένα της Δημιουργό. 3Ο ουρανός είναι πάντοτε το Θέλημα του Θεού για σας. 4Μην εναποθέσετε άλλα δώρα στους βωμούς σας, παρά μόνο αυτό, διότι τίποτα δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτό το δώρο. 5Εδώ ενώνονται οι μικρές σας προσφορές με το δώρο του Θεού και μόνο ό,τι αξίζει για τον Πατέρα θα γίνει αποδεκτό από τον Υιό στον Οποίο απευθύνονται. 6Σ΄αυτόν που ο Θεός δίνει τον εαυτό Του, όλα του έχουν δοθεί. 7Τα μικρά σας δώρα θα χαθούν πάνω στον βωμό όπου ο Θεός έχει θέσει το Δικό Του.

Share