Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Το ΣΒΚ 28-29 Ιανουαρίου υποδεχόμαστε τον καθηγητή Αστροφυσικής Χρήστο Δημόπουλο για ένα συναρπαστικό διάλογο ανάμεσα στους νόμους της Κοσμολογίας και τις ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων.

Μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την μοναδική ευκαιρία που αντιπαραβάλλει τα κοσμολογικά μοντέλα στις ψυχολογικές καταστάσεις του ανθρώπου και αποκαλύπτει την εκλεκτική συγγένεια ανάμεσα στα μεγάλα γεγονότα του φυσικού σύμπαντος και στις βασικές υπαρξιακές ερωτήσεις: Ποιος είμαι; Από πού έρχομαι; Που πηγαίνω;

Ο Χρήστος Δημόπουλος έχει μια μοναδική αμεσότητα στις παρουσιάσεις του και μετατρέπει με έναν χαρισματικό τρόπο την αστροφυσική, την φυσική και την κοσμολογία σε γέφυρα κατανόησης του υπερβατικού και του πνευματικού πεδίου. Η ευρυμάθειά του και η ιδιαίτερη εμβάθυνσή του στη συσχέτιση κοσμολογίας και θεολογίας συνθέτουν εξαιρετικές ομιλίες που έχουν ανοίξει τα μάτια σε πολύ κόσμο καθώς καταφέρνει να φέρει κοντά δύο κλάδους που κάποτε έμοιαζαν ξένοι ή και εχθρικοί μεταξύ τους.

Άδραξε αυτήν την ευκαιρία για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο που από την μια ο Χρήστος Δημόπουλος και από την άλλη η ψυχολόγος Μαρία Ξιφαρά και η συγγραφέας  Ιουλία Πιτσούλη μοιράζονται το ίδιο βήμα σε μια από κοινού παρουσίαση που απαντά σε ερωτήσεις για το πώς τα στοιχειώδη σωμάτια, η βαρύτητα,  η απαγορευτική αρχή του Πάουλι, οι κυματοσυναρτήσεις και ο χωρόχρονος, αντιστοιχίζονται με τις βασικές ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων για τον διαχωρισμό και την συγχώρεση, για την άγια στιγμή, τον  θάνατο, την ανάσταση και την υπέρβαση.

Στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νόοσφαιρα wellness & retreat center το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου με πρωινές και απογευματινές εισηγήσεις και χρόνο για να απαντηθούν οι ερωτήσεις και οι απορίες που ίσως είχες χρόνια αλλά δεν είχες ποτέ την ευκαιρία να θέσεις.

Κόστος 135 €

Συμπεριλαμβάνονται διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, γεύμα Σαββάτου, πρωινό Κυριακής και φόροι.

Διαφορά μονόκλινου 60€   (διαθεσιμότητας επιτρέπουσας)

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6937 113537
Noosfera Retreat Center
e-mail: info@noosfera.gr

Κράτηση θέσης – Επιβεβαίωση κράτησης: Η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται με εξόφληση στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού: GR7401720210 005021051915874 Δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Σε περίπτωση πληρωμής από διαφορετική τράπεζα, παρακαλείσθε όπως καλύψετε όλα τα έξοδα μεταφοράς των τραπεζών.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Δημόπουλο

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Υπολογιστική Αστροφυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ερευνητικό αντικείμενο είναι η κοσμολογία, στοιχειώδη σωμάτια, βαρύτητα, αντιύλη, προσομοίωση κοσμολογικών μοντέλων. Είναι καθηγητής φυσικής και αστροφυσικής σε σχολείο.

Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων με κριτές.

Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ημερίδες επιστημονικού και ευρύτερου πολιτιστικού περιεχομένου. Είναι μέλος επιστημονικών σωματείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του για τη συσχέτιση κοσμολογίας και θεολογίας τον οδήγησε σε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στην Θεολογική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης.

 

 

Share