Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

 

Άνοιξη στην ορεινή Κορινθία και εναλλακτικό Πάσχα στο Κτήμα Νοόσφαιρα  wellness & retreat center. Τι σημαίνει εναλλακτικό Πάσχα; Σημαίνει όλα όσα προσφέρει το παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα αλλά και  συμμετοχή στα ειδικά προγράμματα ευεξίας και ενδυνάμωσης που έχουμε ετοιμάσει.

Το Πασχαλινό πακέτο που προσφέρει φέτος το Κτήμα Νοόσφαιρα περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, παραδοσιακό δείπνο το Μ. Σάββατο και εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα καθώς και συμμετοχή στις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν συνεδρίες Tai Chi με ήπια εκτελούμενες ασκήσεις προσφέροντας ευεξία και αναζωογόνηση και  συμμετοχή στην αντι-στρες άσκηση βαθειάς χαλάρωσης με την ακουστική τεχνολογία του Μonroe Institute που κατ᾽αποκλειστικότητα διατίθεται στην Ελλάδα από το Κτήμα Νοόσφαιρα.

Οι ειδικές αυτές ακουστικές ασκήσεις αναπτύχθηκαν από το Monroe Institute σε περισσότερα από 60 χρόνια έρευνας σε συνεργασία με έγκριτα Πανεπιστήμια και  ειδικούς της NASA και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οδηγούν σε βαθιά επίπεδα χαλάρωσης, ευεξίας και βελτίωσης της μνήμης ,της συγκέντρωσης και των επιδόσεων σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες σωματικής ευεξίας (έξοδα ατομικά)  που περιλαμβάνουν :

  • Μασάζ
  • Ρεφλεξολογία
  • Rejuvance (oλιστικό μασάζ προσώπου)

Με τις : Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο

& Ιουλία Πιτσούλη σύμβουλο ψυχικής υγείας, συγγραφέα.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6937 113537
e-mail: [email protected]

Εξάσκηση στο Tai Chi

Δυνατότητα διαμονής για δύο ή τρεις ημέρες.

Κόστος 220 €  κατ᾽άτομο. Περιλαμβάνονται: δύο διανυκτερεύσεις σε ιδιαίτερα φροντισμένο δίκλινο δωμάτιο, πλούσιο πρωινό, αναστάσιμο δείπνο Σαββάτου, παραδοσιακό γεύμα Κυριακής του Πάσχα, φόροι και συμμετοχή στα προγράμματα Tai Chi και αντιστρές διαλογιστική άσκηση με ήχους συντονισμού του Ινστιτούτου  Monroe.

Επιπλέον ημέρα: (εάν θέλετε να έρθετε από Μ. Παρασκευή) 78 € κατ᾽άτομο με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.

Διαφορά μονόκλινου: 25 €/ημέρα.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 | 6932 367147 | 6937 113537
Noosfera Retreat Center
e-mail: [email protected]

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Η κράτηση θέσης διασφαλίζεται με κατάθεση προκαταβολής 100 € στην Τράπεζα Πειραιώς:  GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη).

Η προκαταβολή είναι επιστρέψιμη σε περίπτωση ακύρωσης έως τις 2 Απριλίου, κατόπιν δεν είναι επιστρέψιμη. Σε περίπτωση πληρωμής από διαφορετική τράπεζα, παρακαλείσθε όπως καλύψετε όλα τα έξοδα μεταφοράς των τραπεζών. Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τις ημερομηνίες διαμονής σας. Κατόπιν παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 6937113537.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.

Δωμάτιο Αχλαδιά

Share