Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Από Σάββατο 25 Μαρτίου έως Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
Γνωρίστε τις κρυφές επιρροές του οικογενειακού σας δένδρου και
ανακαλύψτε
 πώς επιδρούν στη ζωή σας και στα μέλη της οικογένειάς σας
για τουλάχιστον τρεις γενιές

Θα μπορούσες να φανταστείς πως οι επιλογές και οι εμπειρίες των προγόνων σου επιδρούν ασυνείδητα στις δικές σου επιλογές; Η έρευνα δείχνει πως παρόμοια θέματα – ασθένειες, τρόποι συμπεριφοράς, γάμοι, θάνατοι – τείνουν να επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά παρά το γεγονός ότι μπορεί η συμπεριφορά να εμφανίζεται διαφορετική. Έτσι η ιστορία των προηγούμενων γενεών μπορεί να φωτίσει τις επόμενες.
Σε αυτό το σεμινάριο έχεις την ευκαιρία να αναγνωρίσεις τις φορτίσεις που σου έχουν κληροδοτηθεί και να σπάσεις τις αόρατες αλυσίδες που σε βαραίνουν και σε κρατούν σε ένα μακρινό παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως, πάρε και τα δώρα που φέρει η κληρονομιά σου, δημιουργώντας ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου σήμερα.

Η γνώση για την οικογενειακή κληρονομιά, γι αυτά που φυλάσσονται στα οικογενειακά σεντούκια, δεν θα αλλάξει τα γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν, όμως δίνει ελευθερία για τις επιλογές, που αλλάζουν την οικογενειακή ιστορία στο στο παρόν και στο μέλλον.

Εξερευνήστε με έναν πρωτότυπο τρόπο τον πλούτο του οικογενειακού σας δένδρου με τα εργαλεία της εικαστικής ψυχοθεραπείας  σε ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ανακαλύψεις στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα wellness & retreat center στην ορεινή Κορινθία. Αποκτήστε ελευθερία για τις επιλογές, που αλλάζουν την οικογενειακή ιστορία στο στο παρόν και στο μέλλον.

Με τις:

Eλένη Γιαννούλη: Ψυχολόγο, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια.
Φωτεινή Λουκαρέα: Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια.
Κόστος : 240€ σε δίκλινο δωμάτιο
Διαφορά μονόκλινου: 40€

Στην τιμή περιλαμβάνονται: το σεμινάριο και τα εποπτικά υλικά, διαμονή σε πολύ φροντισμένα δωμάτια με λουτρό και ψυγειάκι, καθημερινή ημιδιατροφή με βιολογικά προϊόντα και φόροι.
Επιπλέον δωρεάν παροχές:  αφεψήματα βοτάνων και κουλουράκια όλη την ημέρα, δωρεάν wi-fi,  είδη προσωπικής περιποίησης: σαμπουάν, αφρόλουτρο, παντόφλες και μπουκάλι ενεργοποιημένου νερού.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

6972759775 [email protected]
6973003832 [email protected] 

              Πρόγραμμα σεμιναρίου                     

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Άφιξη έως τις 11:30 & έναρξη σεμιναρίου στις 12:00

12:00-14:30 Σεμινάριο

14:30-17:00 Γεύμα και ελεύθερος χρόνος

17:30-20:30 Σεμινάριο

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

9:00-10:00 Πλούσιο πρωινό του Κτήματος Νοόσφαιρα

10:30-15:00 Σεμινάριο

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής 100€ στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού: GR 3701720790005079101973836
Δικαιούχος: Ε.Γιαννούλη, Φ.Λουκαρέα
.
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τηλέφωνο ή e-mail
.
Σε περίπτωση ακύρωσης  η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αλλά μπορεί να συμψηφιστεί με διαμονή ή άλλο σεμινάριο διοργάνωσης Ε.Γιαννούλη, Φ.Λουκαρέα, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.
Για να ισχύσει ο συμψηφισμός της προκαταβολής, η ακύρωση πρέπει απαραίτητα να δηλωθεί με email.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.

Share