Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

                                         ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!  SOLD OUT!

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ !

Ένα Σαββατοκύριακο σωματικής και ψυχικής επανεκκίνησης!

Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που επανέρχονται μπροστά σας ένα αντικείμενο, ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που έχουν κάποτε στιγματίσει αρνητικά τη ζωή σας, διακόπτεται η ‘’ηλεκτροδότησή’’ σας στο τώρα;

Οι εμπειρίες που καταγράφονται μέσα μας ως τραυματικές μνήμες, συνειδητά ή και ασυνείδητα, από τη μέρα γέννησής μας μέχρι και σήμερα,  επηρεάζουν την ψυχική μας υγεία. Όμως επηρεάζουν και το νευρικό μας σύστημα αθροιστικά σε επίπεδο που δε μπορούμε να αντιληφθούμε.

Ένα χτύπημα στο γόνατο όταν ήσασταν 5 χρόνων ή μια απώλεια ή και ένα αθώο bulling έχει επηρεάσει την σωματική σας υγεία χωρίς να το έχετε καταλάβει.

Σ’ αυτό το σεμινάριο, μέσω της εφαρμοσμένης κινησιολογίας  με την τεχνική της ανάκλησης συναισθηματικού στρες και με τεχνικές  της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και των Εκφραστικών τεχνών, θα «σβήσουμε την μνήμη » που σας βραχυκυλώνει σε νευρολογικό επίπεδο. Πάρτε τα εργαλεία που θα σας συνοδέψουν στην καθημερινότητά σας και κάντε μια ολική επανεκκίνηση στο δεύτερο ΣΒΚ του Ιουνίου!

                                 Με τις:
 Μαρία Αγγέλου :
Συστηματική Κινησιολόγος, Ρεφλεξολόγος.
Η Μαρία Αγγέλου δραστηριοποιείται στο χώρο των ολιστικών εναλλακτικών θεραπειών τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ και διπλωματούχος Instructor Pilates και Ρεφλεξολογίας.
Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Συστηματική Κινησιολογία για την εξισορρόπηση τραυματισμών και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου σώματος σε νευρολογικό, μυοσκελετικό και βιοχημικό επίπεδο μέσα από το πρόγραμμα «Isometric Rehabilitation Specialists Program by Scott Forhan (Canada)». Συνέχισε την εκπαίδευσή της με τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Christ Astil Smith με θέμα “Applied Biochemistry”  καθώς και με τις μεθόδους επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου όπως Hemi-Sync, IRT, TBI, NEURO CLEARING TECHNIQS, EFT-TFT.

Οι σπουδές και η εμπειρία της συνθέτουν μια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση που περιέχει εξιδεικευμένες τεχνικές αποθεραπείας και ανασυγκρότησης του σώματος με κυριολεκτικά, χειροπιαστά αποτελέσματα.

    Φωτεινή Λουκαρέα: Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια.
Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία και στις Εκφραστικές Θεραπείες μέσω τέχνης μετά τις σπουδές της στη Συνθετική Συμβουλετική.
Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο Κέντρο Βιοϊατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας  για την Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς και αντίστοιχα σεμινάρια για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων.
Εξειδικεύεται στο Οικογενειακό Γενεόγραμμα και ασχολείται με τη διαχείριση πένθους.
Στα πλαίσια της κλινικής της εμπειρίας έχει κάνει ομάδες και ατομικές συνεδρίες σε ογκολογικά νοσοκομεία και ογκολογικά τμήματα νοσοκομείων, ενηλίκων-εφήβων καθώς και παίδων, σε κέντρα ψυχικής υγείας, στο σύλλογο σκλήρυνσης κατά πλάκας, ομάδες στο ειδικό πρόγραμμα για ασθενείς με Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας του Νοσοκομείου Ημέρας του Αιγινητείου Νοσοκομείου και στο τμήμα Ψυχοθεραπειών του Αιγινητείου Νοσοκομείου.
Ασχολείται με ομάδες αποφόρτισης και ενδυνάμωσης επαγγελματιών υγείας και κάνει ομιλίες σε συνέδρια και ημερίδες για την Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Πρόγραμμα σεμιναρίου          

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Άφιξη έως τις 11:30 & έναρξη σεμιναρίου στις 12:00

12:00-14:30 Σεμινάριο

14:30-17:00 Γεύμα και ελεύθερος χρόνος

17:30-20:30 Σεμινάριο

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

9:00-10:00 Πλούσιο πρωινό του Κτήματος Νοόσφαιρα

10:30-15:00 Σεμινάριο

Κόστος : 170 € σε δίκλινο δωμάτιο
Διαφορά μονόκλινου: 25 €
Στην τιμή περιλαμβάνονται το σεμινάριο και τα εποπτικά υλικά, διαμονή σε πολύ φροντισμένα δωμάτια με λουτρό και ψυγειάκι, καθημερινή ημιδιατροφή με βιολογικά προϊόντα και φόροι.
Επιπλέον δωρεάν παροχές:  αφεψήματα βοτάνων και κουλουράκια όλη την ημέρα, δωρεάν wi-fi,  είδη προσωπικής περιποίησης: σαμπουάν, αφρόλουτρο, παντόφλες και μπουκάλι ενεργοποιημένου νερού.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Μαρία Αγγέλου, τηλ.: 6947833677  – email:  [email protected] 

Φωτεινή Λουκαρέα, τηλ.: 6972759775 – email:  [email protected]

Κράτηση θέσης  με κατάθεση προκαταβολής 100 € στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού: GR7401720210 005021051915874 Δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Προσοχή: θυμηθείτε να βάλετε το όνομά σας και ημερομηνία σεμιναρίου στις πληροφορίες καταθέτη και στείλτε μας e-mail  με το τηλέφωνό σας. Η προκαταβολή είναι  προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Για ακυρώσεις μετά τις 31 Μαΐου η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.


 

Share