Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

«Τι είναι εφικτό στην ζωή μας»;
«Πώς αφυπνίζουμε το εξαιρετικό δυναμικό μας στην καθημερινότητα»;
Η θεραπεία του σώματος… η δημιουργία νέων ευκαιριών… έχουν μία και μοναδική προϋπόθεση:
Να είμαι παρών στην ζωή μου!
Αυτό το ΑΙΏΝΙΟ ΤΩΡΑ… που θεραπεύει το Παρελθόν και σέβεται το Άγνωστο Μέλλον.
Σε αυτό το retreat και ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΩΡΑ… σ αυτό το μαγικό κενό ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή… εκεί που ΟΛΑ συνυπάρχουν… εκεί θα σταθούμε!
Παρατηρώντας το μεγαλείο του αδέσμευτου χρόνου από κάθε παρελθόν και κάθε μέλλον.
Κι αν το Τώρα είναι το πέρασμα μιας κλωστής από το μάτι της βελόνας… σκέψου ότι το κέντημα που δημιουργείς είναι η ζωή σου.

Σάββατο 23 Μαρτίου έως και Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, σας περιμένουμε στην Νοόσφαιρα «Wellness & Retreat Center» στην ορεινή Κορινθία σε ένα Yoga Retreat… κέντημα ζωής!

Οι πρακτικές μας τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε διαλογιστικό θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο και ξεχωριστό χώρο της Νοόσφαιρας αλλά και σε μία μοναδική «στούπα» κοντά στο κτήμα, που θυμίζει Θιβέτ.

ΤΟ RETREAT ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Welcome drink
-Δύο διανυκτερεύσεις με 2 πρωινά και 2 γεύματα
-Διαμονή και χώρος φιλοξενίας πρακτικής YOGA
-4 πρακτικές Yoga
– 1 πρακτική Qigong
– Διαλογισμός και διάδραση
-Θεωρία:
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ (η νευροεπιστήμη στην YOGA) Dr Joe Dispenza- Εισήγηση Νάντια Σανταμούρη 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΩΡΑ Thich Nhat Hanh –Εισήγηση Μαρίνα Παππά
-Σημειώσεις για τους ασκούμενους
– Πεζοπορία – περιπατητικός διαλογισμός και προαιρετική συνεδρία στα ιαματικά λουτρά «Loutraki Thermal Spa»
-Pet friendly φιλοξενία κατόπιν συνεννόησης.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Όλα τα παραπάνω εκτός των ιαματικών λουτρών.
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-Αλκοολούχα, καφές εκτός πρωινού και αναψυκτικά
.
-Έξοδα μεταφοράς και μετακίνησης προς ή από τον προορισμό.
-Όλα όσα δεν αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
265 ευρώ με τρίκλινο δωμάτιο
290 ευρώ με δίκλινο δωμάτιο
335 ευρώ με μονόκλινο δωμάτιο
Το φπα είναι ενσωματωμένο στην τελική αναγραφόμενη τιμή.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Προκαταβολή 100 ευρώ έως 10 Φεβρουαρίου
Εξόφληση του συνολικού ποσού έως 10 Μαρτίου.
Ακύρωση μέχρι 23 Φεβρουαρίου – απώλεια προκαταβολής
Ακύρωση από 10 Μαρτίου και πλέον- απώλεια του 100% του συνολικού ποσού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε τη θέση σας και να μάθετε το ακριβές πρόγραμμα καθώς και τον τρόπο πληρωμής και προκαταβολής αλλά και όσες λεπτομέρειες χρειάζεται να γνωρίζετε για αυτό το πολύ ιδιαίτερο τριήμερο.

Νάντια Σανταμούρη 6947619726 και fb inbox
Email: anastasiasantamouris@gmail.com
Μαρίνα Παππά 6936982428 και fb inbox
Email : papa.marina@yahoo.com

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ
ΝΑΝΤΙΑ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ
Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσ/νίκης. Μέσα από την σπουδή μου στη αρμονία, τη σύνθεση του σώματος και την παράλληλη ενασχόλησή μου με τον χορό, λάτρεψα το μεγαλείο στο οποίο κατοικεί η ψυχή. Λάτρεψα το σώμα και το μηχανισμό του. Τη σύνθεσή του αλλά και την ενεργειακή του ανατομία…
Έτσι τα βήματα μου με οδήγησαν στο μονοπάτι της Yoga και της φιλοσοφίας της. Η πρακτική μου πολύ γρήγορα μεταμορφώθηκε σε σπουδή, ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά μου προγράμματα στην παραδοσιακή Hatha yoga και στο σύστημα της Anusara συμπληρώνοντας τις Ε-RYT 500 hr Yoga Alliance International.
Η συμμετοχή μου σε σεμινάρια με σπουδαίους δασκάλους από όλο τον κόσμο έγινε το πιο απαραίτητο εργαλείο εξέλιξης τόσο στη διδασκαλία αλλά κυρίως στην προσωπική μου πρακτική.
Συνεχίζοντας τις σπουδές μου, παρακολούθησα τους κύκλους του
νευρογλωσσικού προγραμματισμού (N.L.P.) και εναρμονίζοντας την άποψη του δυτικού «well being» με την ανατολική φιλοσοφία της yoga προσέγγισα με έναν δικό μου τρόπο τη μέθοδο της διδασκαλίας και της προσφοράς μου στους ασκούμενους αλλά και στον εαυτό μου. Παράλληλα παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα στη Yoga της Εγκυμοσύνης, στη Υin yoga, και στην Μυοπεριτονιακή μέθοδο της μηχανικής του σώματος (Facia) ολοκλήρωσα τις σταθερές βάσεις της διαδρομής μου.
Η Yoga είναι μια συνεχή εξερεύνηση της ισορροπίας!

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
H Μαρίνα ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική από 5 ετών για μία δεκαετία και στη συνέχεια πειραματίστηκε με διάφορα είδη κίνησης, όπως ο κλασικός, ο σύγχρονος και ο ινδικός χορός. Η αγάπη της για τις τέχνες, την φιλοσοφία και τη ζωή, την οδήγησαν σε έναν κύκλο σεμιναρίων αυτογνωσίας δίπλα στον Robert Ηλία Natzemy. Εκεί, γνώρισε το φιλοσοφικό σύστημα της γιόγκα και αποφάσισε να εμβαθύνει σε αυτό.
Η πρώτη της εκπαίδευση το 2007, ήταν η αρχή μιας σειράς άλλων εκπαιδευτικών κύκλων γύρω από τη μελέτη της επιστήμης της γιόγκα, τους οποίους διδάχθηκε από καταξιωμένους δασκάλους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί στην Ηatha yoga, Abhaya yoga, Aerial Yoga, Fascia, Ανατομία, Asthanga, Bahiranga Restorative, Φιλοσοφία της γιόγκα, Nada yoga, Mantras, Thai Massage.
Άποψη της είναι, ότι το ταξίδι για τη γνώση του εαυτού δεν σταματά ποτέ, γι’αυτό και υποστηρίζει την ολιστική κατανόηση της ύπαρξης (σώμα, ψυχή, νους) για την επίτευξη της σωματικής & συναισθηματικής υγείας.
Πιστεύει πως η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει αρμονία, ενσυνειδητότητα και νόημα στη ζωή του. Στόχος της είναι να εμψυχώνει τους μαθητές της ώστε να ανακαλύψουν την δύναμη που έχουν μέσα τους, σε όλα τα επίπεδα.
 Η Μαρίνα είναι πτυχιούχος γραφικών τεχνών και απόφοιτος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό.

Share